• Etusivu
  • Remontti

Kestävät sadevesijärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 07.05.2014Päivitetty 24.03.2021
201311_36928.jpg

Vesivekiltä kestävä sadevesijärjestelmä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuulla.

Sadevesijärjestelmän todellinen laatu ilmenee yleensä vasta vuosien mittaan. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla täällä pohjolassa. Myös sadevesijärjestelmän ruoste ja pintojen hilseily ovat kaikille tuttuja ilmiöitä.

Pyydä asiantuntijan kartoitus sadvesijärjestelmästä!

Lue lisää sadevesijärjestelmistä

Sadevesijärjestelmällä ylivoimainen korroosiokestävyys

Polttomaalattu alumiini sopii erinomaisesti sadevesijärjestelmien materiaaliksi. Vesivek tarjoaakin kestävät sadevesijärjestelmät 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuulla. Se on 3 vuoden täystakuuta täydentävä takuu, joka kattaa sadevesikourun ja syöksytorvien alumiiniinimateriaalin puhkiruostumisen osalta. Vesivek-sadevesijärjestelmä tarjoaa sopivan, yksilöllisen ratkaisun jokaiseen kiinteistöön kattotyypistä, rakennuksen iästä ja katon pinnoitemateriaalista riippumatta.

Ekologinen ratkaisu kestää kaupunki-ilmaston rasitukset

Alumiinin sileä maalipinnoite kestää erinomaisesti auringonpaistetta ja ilmansaasteita. Se on myös ekologinen materiaali: raaka-aineesta peräti 75 prosenttia on kierrätysalumiinia, joka kestää erinomaisesti myös kaupunki- ja teollisuusilmaston rasitukset. Alumiini ei kuitenkaan sovi käytettäväksi kuparin kanssa. Siksi sitä ei kannata käyttää kuparikaton kanssa tai teollisuusalueilla, joilla on kuparin valmistusta. Myös muut osat ovat kestävää laatua.

P13 puolipyöreä kouru on Vesivekin suosituin kourumalli.
P13 puolipyöreä kouru on Vesivekin suosituin kourumalli.
Vesivekin kantikas sadevesijärjestelmä sisäpuolisilla kannakkeilla, niille jotka etsivät edullista ja laadukasta vaihtoehtoa.
Vesivekin kantikas sadevesijärjestelmä sisäpuolisilla kannakkeilla, niille jotka etsivät edullista ja laadukasta vaihtoehtoa.

Toimiva kattoturvajärjestelmä tuo säästöjä ylläpitokuluihin

Varma, toimiva kattoturvajärjestelmä nopeuttaa talon huoltoa, mikä merkitsee säästöjä kiinteistön ylläpitokuluihin. Vesivek on kiinteistöjen kattoturvallisuuden edelläkävijä. Tuotteemme ovat oleellinen osa rakennuksen yksilöllistä kattoturvasuunnitelmaa, jossa huomioidaan kiinteistön tekniset ja toiminnalliset vaatimukset turvallisen, tarkoituksenmukaisen ja esteettisen ratkaisun saavuttamiseksi.

Uusi Arvo sadevesikouru

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan. Saumattomuutensa ansiosta kouru ei vuoda ja sen sisäpuolen puhdistus on helppoa. Alumiinista valmistettu Arvo on käytännöllisesti katsoen ruostumaton ja näin todella pitkäikäinen.

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet.
Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet.
Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli!
Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli!

Arvon ominaisuudet:

  1. Syvemmän profiilinsa ansiosta vettä mahtuu suurempi määrä
  2. Saumaton malli – ei vuotavia kourunjatkoja
  3. Uusi design vähentää veden valumista kourun kylkeä pitkin
  4. Korroosionkestävä alumiinimateriaali
  5. Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet – puhdistus on helppoa

Laadukkaat tuotteet parvekkeen sadeveden poistoon

Parvekeremonttien ja kerrostalosaneerausten yhteydessä joudutaan yleensä uusimaan myös sadevedenpoisto parveketiloista. Vanhemmissa kerrostaloissa on usein tyydytty tekemään lattiaan pieni kaato ulospäin ja aukko suoraan etuseinän läpi. Monissa vanhoissa kohteissa vesi saa juosta vapaasti alas, jolloin parvekkeelle kertynyt pölyn likaama vesi kulkeutuu tuulen mukana mihin sattuu.

Vesivek on ratkaissut parvekkeen sadevedenpoiston laadukkailla tuotteilla, jotka sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen kerrostalojen saneerauksiin. Periaatteenamme on tehdä kerralla kunnolla. Se tarkoittaa, että tuotteemme kestävät vuosikymmeniä. Vesivek- parvekkeen sadevesijärjestelmä ovat paksuseinämäistä, pulveripolttomaalattua alumiiniputkea.

201311_36931.jpg

Parvekelaatan läpiviennit tehdään ruostumattomasta teräksestä, ja ne on varustettu palokatkolla, jolloin mahdollisen tulipalon leviäminen ylemmälle parvekkeelle hidastuu jopa 60 minuutilla. Tällä on merkitystä erityisesti lasitetuilla parvekkeilla.

Asiantuntijan kohdekartoitus

Vesivek tekee veloituksetta kiinteistösi sadevesijärjestelmistä, kattoturvatuotteista tai hätäpoistumisteistä ilmaisen tarve/kuntokartoituksen. Samalla saat kustannusarvion mahdollisesta korjaustyöstä sekä ammattilaisen mielipiteen siitä, miten työ pitäisi suorittaa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vesivek Oy
Remontti
kattoturvatuotteet
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20175_49340.jpg
Kattoturvakatselmus takaa asukkaiden turvallisuuden
Vuosittain sattuu lukuisia vahinkoja, jotka johtuvat kattoturvatuotteiden puutteista tai niiden käytön laiminlyömisestä. Erityisesti putoava lumi aiheuttaa vaaratilanteita, jotka pahimmassa tapauksessa voivat vaatia ihmishenkiä. Vastuu kiinteistön turvallisuudesta on aina kiinteistön omistajalla.
20167_47085.jpg
Peltikouru vaihtui alumiiniin
Tamperelaisen As Oy Atalansalon hallituksen puheenjohtaja Petteri Niemelä vaikuttaa tyytyväiseltä. Vuonna 1986 rakennetun rivitalon alkuperäiset peltiset sadevesikourut on vaihdettu ruostumattomaan ja saumattomaan alumiiniratkaisuun.
20105_21716.jpg
Sadevesijärjestelmän kuntokartoitus
Sadevesijärjestelmien oletettu käyttöikä on noin 30 vuotta. Materiaalista ja pinnoitteesta riippuen voi uusiminen tulla ajankohtaiseksi jo aiemminkin. Tavoitteellisen käyttöiän saavuttamiseksi on räystäskourut syytä huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Liasta aiheutuvat rasitukset voivat paitsi vahingoittaa materiaalia myös muuttaa kaatojen suuntaa, jolloin järjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Kuntokartoitus sadevesijärjestelmän osalta on syytä hoitaa hyvissä ajoin.Jätä yhteydenottopyyntö Vesivekille
201711_50891.jpg
Toimivaa, kaunista ja kestävää kattoturvaa
Kattoturvatuotteet ovat oleellinen osa yksilöllistä sadevesijärjestelmä- ja kattoturvasuunnitelmaa. Siinä huomioidaan talon tekniset ja toiminnalliset vaatimukset turvallisen, tarkoituksenmukaisen ja esteettisen ratkaisun saavuttamiseksi. Vesivek on kehittänyt eri käyttökohteisiin räätälöitäviä tikasjärjestelmiä, joiden avulla sekä huoltotoiminta että hätäpoistuminen rakennuksesta on mahdollisimman turvallista.Jätä yhteydenottopyyntö kattoturvatuotteista!
20219_72267.jpg
Toimimaton ränni voi johtaa kosteusongelmiin
Kesän sade- ja ukkoskuurot pistävät katon ja erityisesti sadevesijärjestelmät koville. Ränneissä puutteelliset huollot näkyvät heti − hallitsemattomasti kouruista yli valuva vesi kastelee ulkoseinän ja sokkelin. Ongelman jatkuessa se altistaa rakennuksen kosteusvaurioille. Ennen kesän sateita on hyvä varmistaa, ettei sadevesijärjestelmät ole tukkiutuneet lehdistä, havuista tai muista roskista.
20236_82003.jpg
Vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja isännöitsijälle?
En tiedä pääsenkö yhtiökokoukseen, niin voinko kirjallisesti ilmoittaa, että en anna hallitukselle ja isännöitsijälle vastuuvapautta? Onko niin, että kun haetaan johtohenkilöiltä ja yhtiöltä vahingonkorvausta, niin niiden ei tarvitse osallistua vahingonkorvauskuluihin jotka ovat vastuuvapauden evänneet?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton