• Etusivu
  • Remontti

Saumaton Arvo sadevesikouru

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 25.09.2014Päivitetty 26.03.2015
20149_41002.jpg

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan. Saumattomuutensa ansiosta kouru ei vuoda ja sen sisäpuolen puhdistus on helppoa. Alumiinista valmistettu Arvo on käytännöllisesti katsoen ruostumaton ja näin todella pitkäikäinen.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Arvon ominaisuudet:

1. Syvemmän profiilinsa ansiosta vettä mahtuu suurempi määrä

2. Saumaton malli – ei vuotavia kourunjatkoja

3. Uusi design vähentää veden valumista kourun kylkeä pitkin

4. Korroosionkestävä alumiinimateriaali, 30v. puhkiruostumattomuustakuu

5. Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet – puhdistus on helppoa

Arvosta tehtiin maailman pisin kouru

Hyvinkään lentokentälle kurvasi 28.3. lähes 50 Vesivekin valkoista asennusautoa. Autot asettuivat kiitoradalle rivistöön lähes kilometrin matkalle edessään kourupukit valmiina vastaanottamaan uusi maailmanennätys.

Kiitoradan päähän asettui auto, jossa oli kourukone sekä yli 600 kilon alumiinikela. Olosuhteet olivat loistavat ennätysyritykselle lukuun ottamatta navakkaa tuulta. Puoliltapäivin kourukone käynnistyi.

Pari tuntia myöhemmin ylpeä porukka seisoi hiekalla kannattelemassa viimeistä reilua sataa metriä kourua, koska sekä kiitorata että kourupukit olivat loppuneet kesken ennätyspitkän sadevesikourun alta. Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.

Harva uutuustuote on lanseerauksessaan saavuttanut heti maailman ennätyksen. Nyt uusi ulkopäärmekouru Arvo teki sen. Vesivek Arvo on pitkän tuotekehityksen tulos. Ennätys ei saanut aikaan pelkästään hyvää fiilistä Vesivekin porukassa vaan hyvä laitetaan kiertämään ja kourun tuotto lahjoitetaan syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnalliselle yhdistykselle Sylva ry:lle.

Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.
Mittaa yhtenäiselle kourulle kertyi lopulta huikeat 1125 metriä.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vesivek Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20105_21716.jpg
Sadevesijärjestelmän kuntokartoitus
Sadevesijärjestelmien oletettu käyttöikä on noin 30 vuotta. Materiaalista ja pinnoitteesta riippuen voi uusiminen tulla ajankohtaiseksi jo aiemminkin. Tavoitteellisen käyttöiän saavuttamiseksi on räystäskourut syytä huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Liasta aiheutuvat rasitukset voivat paitsi vahingoittaa materiaalia myös muuttaa kaatojen suuntaa, jolloin järjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Kuntokartoitus sadevesijärjestelmän osalta on syytä hoitaa hyvissä ajoin.Jätä yhteydenottopyyntö Vesivekille
20111_23936.jpg
Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet kuntoon edullisesti talvella!
Mikäli haluat remontoida sadevesijärjestelmäsi ja kattoturvatuotteesi edullisemmin, voit käyttää talvietua.Talvietu koskee yksityisiä rakentajia/saneeraajia sekä asunto-osakeyhtioissä tehtyjä sopimuksia.Talviedun, -10% saat, kun työ suoritetaan tammi- huhtikuun välisenä aikana ja kauppa on myyjän kanssa sovittu ennen maaliskuun loppua.Haluamme turvata ammattitaitoisten asentajiemme talvityöllisyyden ja romuttaa ajatuksen talvityön vaikeuksista. Talviedusta saat lisätietoa Vesivekin myyjiltä.Jätä yhteydenottopyyntö tästäLue lisää sadevesijärjestelmistä
20112_24504.jpg
Taloyhtiöissä ei riittävästi tietoa
Taloyhtiöissä ei ole riittävästi tietoa sen paremmin uusista kattotuotteista, -materiaaleista kuin -määräyksistäkään, sanoo Markku Kellokoski Vesivek Uusimaa Oy:stä. Ammattirakentamisen yksikön päällikkö toteaa ykskantaan, että toimivia ratkaisuja kyllä löytyisi pulmaan kuin pulmaan, mutta tieto ei vaan mene perille
201910_60640.jpg
Haiseeko kodissasi viemäri? Syy voi yllättää
Asunnossa leijailevalle viemärinhajulle on monta mahdollista aiheuttajaa. Usein hajun syy piilee kuivassa tai tukossa olevassa lattiakaivossa, mutta joskus syyllinen saattaa olla myös alipaineine, joka vetää viemärihajun sisään asuntoon.
20111_24077.jpg
Ei ole lainkaan sama, millä
Ääneneristävyys on tärkeä kriteeriVanhaa betonielementtijulkisivua korjattaessa ei ole lainkaan sama, millä rakenneratkaisulla vanhan sandwichelementin kuorirakenne korjataan. Kun vanhan betonielementtitalon ulkoseinän ääneneristävyys on luokkaa 55-62 dB, on paikalla muurattu tiilijulkisivu lähes ainoa järkevä rakenneratkaisu, jolla alkuperäinen ääneneristävyystaso on mahdollista säilyttää tai jopa vähän parantaa, kun vanha betonikuori joudutaan poistamaan.Kaikki kevyemmät korjausratkaisut heikentävät ääneneristävyyttä, jotkut jopa 10–15 dB, mikä on todella huomattava asumismukavuutta heikentävä tekijä, jota eri vaihtoehtoja vertailtaessa ei useinkaan oteta huomioon vaan asia selviää vasta käytännössä. Aito muurattu tiilijulkisivu on pitkäikäinen sekä huoltovapaa ja varmana ratkaisuna se valitaankin yhä useammin vanhan sandwich-elemettitalon uudeksi julkisivuverhoukseksi.Tarvitsetko lisätietoa julkisivusaneerauksesta?Jätä yhteydenottopyyntö Wienerbergerille...
20228_79171.jpg
Tiedätkö kuinka taloyhtiötä pyöritetään?
Taloyhtiö on puhekielessä vahvistunut nimitys asunto-osakeyhtiöille. Asunto-osakeyhtiölain mukaan asunto-osakeyhtiö on osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on omistaa ja hallita yhtä tai useampaa rakennusta, joiden yhteenlasketusta huoneistopinta-alasta yli puolet on yhtiöjärjestyksessä määrätty osakkeenomistajien hallinnassa oleviksi asuinhuoneistoiksi.Tavallisten osakeyhtiöiden tapaan ylintä päätäntävaltaa taloyhtiöissä käyttää yhtiökokous. Varsinaisessa yhtiökokouksessa käsitellään lain määräämät asiat, kuten tilinpäätökset, talousarviot, hallituksen ja tilintarkastajien valinnat sekä vastuuvapauksien myöntäminen. Lisäksi yhtiökokouksissa tehdään muut mittaviksi luokiteltavat taloyhtiötä koskevat päätökset.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton