• Etusivu
  • Remontti

Varmista katon kunto ennen talven tuiskuja!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 21.11.2014
201411_41770.jpg

Icopal Katto Oy:n huolto-organisaatio toimii kaikilla kattopinnoilla.

Kun lehdet ovat pudonneet puista, mutta pysyvää lumikerrosta ei ole vielä tullut, on juuri oikea aika tehdä katolle kausitarkastus ja -huolto. Säännöllisillä tarkastuksilla varmistat, ettei pienistä vaurioista kasva isoja vahinkoja. Irtoroskien poisto siivilöistä, kouruista ja muista vedenpoiston osista varmistaa sade- ja sulamisveden esteettömän poistumisen katolta ja ehkäisee katon tulvimisen sekä seisovan veden aiheuttamat haitat vesikatolle ja rakenteille.

Myös vesikatteen kunto kannattaa tarkistaa ennen talvea, samoin räystäsrakenteiden ja kattoturvatuotteiden kunto ja kiinnitykset. Esimerkiksi lumiesteiden kiinnitysten on ehdottoman tärkeää olla kunnossa, jotta lumiesteet kestävät myös kevättalven raskaat lumikuormat.

Icopal Katto Oy:n Kattohuolto tarkastaa katon ammattimaisesti, yksityiskohtia myöten. Katon kausihuoltoon kuuluvat esimerkiksi vedenpoistoa haittaavien irtoroskien poisto, katon yksityiskohtien kunnon ja kiinnitysten tarkastukset sekä pienet korjaustyöt. Asiakas saa kausihuollosta aina kattavan raportin ja mahdolliset suositukset jatkotoimenpiteistä. Parhaimman hyödyn tarkastuksista saa solmimalla kattohuoltosopimuksen, jolloin tarkastamme katon kunnon kahdesti vuodessa ilman erillistä tilausta.

Ammattilaiselta lumenpudotus hoituu hallitusti

Usein lunta tulee eteläisimmässäkin Suomessa niin paljon, että katto on hyvä puhdistaa lumesta jo turvallisuussyistä. Mistä sitten tietää, milloin lumi pitää katolta pudottaa? Kattojen rakenteet kestävät pakkaslunta parikin metriä, mutta märkä lumi voi olla riskitekijä jo muutaman kymmenen sentin paksuisena patjana. Icopal hoitaa lumenpudotustarpeen arvioinnin sekä lumenpudotuksen asiakkaan puolesta. Turvallisesti ja ammattitaidolla!

Info

Info

Mitä katon kausihuoltoon kuuluu?

Vesikatot

  • Vedeneristyksen pinnan puhdistus irtoroskista
  • Katteen silmämääräinen arviointi

  • Räystäät
  • Räystäsrakenteet ja niiden pellitysten kunnon ja kiinnitysten tarkastus

  • Läpiviennit, laipalliset
  • Läpivientien silmämääräinen tarkastus(alipainetuulettimet ja muut laipalliset läpiviennit)

  • Läpiviennit, muut
  • Lvi-läpivientien eristyksen silmämääräinen tarkastus
  • Läpivientien suojapellitysten kunnon arviointi
  • Valokupujen tiivistyksien ja yleisen kunnon tarkastus

  • Vedenpoisto
  • Kattokaivojen (katon yläpuoliset osat) sekä mahdollisten rännien puhdistaminen (irtoroskista?) ja kunnon arviointi

  • Kattoturvatuotteet
  • Silmämääräinen tarkastus ja toimintakunnon varmistaminen

  • Korjaustyöt
  • Kausihuolto sisältää myös pienehköt korjaustyöt, jotka ovat tehtävissä ilman tulitöitä
  • Suuremmat paikkaustyöt suoritetaan tilaajan valtuutuksella laskutustöinä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
toimialapäällikkö (huolto) Janne Asuintupa
Icopal Katto Oy Huoltopalvelut
puh. 020 7436 329, fijas@icopal.com

_

Kattohuoltopalvelun käyttö antaa lisäaikaa vesikatolle.
Kattohuoltopalvelun käyttö antaa lisäaikaa vesikatolle.
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
Katu, jossa on taloja rivissä
Autojen pysäköinti?
Saako autoja pysäköidä yön yli noin 2-3 metrin etäisyydelle ulko-ovesta tai rakennuksen seinästä? Miten on nykyisen lain tai suositusten mukaan? Mihin autoja saa pysäköidä? Onko vastauksia autojen pysäköinnistä saatavana jostain paperisena?
Moderneja kerrostaloja
Maalämpöä ilman alkuinvestointeja
Maalämmöstä puhutaan valtavasti, mutta millainen se on lämmitysjärjestelmänä etenkin taloyhtiöissä? Onko kyseessä valtava investointi, joka vaatii paljon aikaa sekä rahaa?Maalämpö on lämpöratkaisu, jossa yhden tai useamman maalämpöpumpun avulla kerätään maaperään varastoitunutta aurinkoenergiaa yli 200 metriä syvistä maaperään poratusta lämpökaivoista johtamalla niihin lämmönsiirtonestettä, kuten etanolia. Maalämpö siis syntyy lähellä ja on todellista lähilämpöä. Lämmitysratkaisuna maalämpö toimii sopivissa olosuhteissa sekä omakotitaloissa, että taloyhtiöissä. Tässä artikkelissa keskitymme taloyhtiöihin tarkoitettuihin ratkaisuihin.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Taloyhtiön kulut epäilyttävän suuret, mikä neuvoksi?
Mikä neuvoksi kun as.oy:n viime vuoden korjauskulut olivat suurehkon tuntuiset suhteessa taloyhtiölle suoritettuihin korjauksiin.Samaan aikaan hallituksen puheenjohtajan asunnossa suoritettiin remontti.Tilit hyväksyttiin kevätyhtiökokouksessa "pitkin hampain" hiljaisesti. Pyydettäessä jonkin aikaa kokouksen jälkeen isännöitsijältä tileistä selvitystä nähtäväksi hän kieltäytyi.Mitä on asian suhteen tehtävissä epäselvyyksien selvittämiseksi?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton