• Etusivu
  • Remontti

Ota käyttöösi Lumon suunnittelutyökalukirjasto

Ladattavissa nyt helposti omalle koneellesi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 02.09.2015Päivitetty 03.03.2016
20159_44309.jpg

Ota käyttöösi Lumonin suunnittelutyökalukirjasto.

Nyt on mahdollisuus ladata Lumonin uusi suunnittelutyökalukirjasto, joka pitää sisällään tekniset aineistot, tuotteiden DWG-aineiston, referenssit ja paljon muuta. Kirjasto on helppo ja nopea asentaa omalle koneelle, jonka jälkeen kaikki suunnittelumateriaali on vaivattomasti käytettävissä. Esimerkiksi Lumon tuotteiden poikkileikkauskuvien hyödyntäminen on nyt entistä helpompaa: valitsette vain haluamanne tuotteen rakennekuvan ja viette sen nappia painamalla AutoCAD-ohjelmaan.

Lataamalla Lumon suunnittelukirjaston saatte jatkossa automaattisesti ilmoituksen, kun Lumon päivittää tuotteiden aineistoja. Näin teillä on aina käytössä viimeisin versio Lumon suunnittelutyökaluista.

Suunnittelukirjaston sisältöä:

Suunnitteluohje

Suunnitteluohje esittelee Lumon-tuotteet kattavasti. Ohjeen avulla rakennuksen suunnittelija voi suunnitella rakenteet niin, että niihin on mahdollista asentaa Lumon-tuotteet helposti ja kustannustehokkaasti.

GDL-Objekti

Lumon parveke- ja terassikirjastot ovat ArchiCADia täydentäviä objekteja. Niiden tarkoituksena on helpottaa ennen kaikkea suunnittelutyötä. Objektit mahdollistavat kätevästi eri ratkaisumallien vertailun sekä havainnollistamisen ja ne ovat myös ladattavissa suunnittelutyökalukirjastosta.

Tekninen aineisto ja rakenneleikkaukset

Valmiit tekniset vaihtoehdot nopeuttavat rakentamista ja antavat myös suunnittelijalle työkalut laadukkaan arkkitehtuurin luomiseksi. Lumon parvekejulkisivut ja terassit on valmiiksi testattu useissa eri maissa. Rakenteet ja tekniset ratkaisut täyttävät rakennusnormit.

Lumon Kaide- ja parvekelasikirjastot ovat Cad-ohjelmissa käytettäviä blokkeja Lumonin tuotteista. Niiden tarkoituksena on helpottaa ennen kaikkea suunnittelutyötä. Blokit mahdollistavat kätevästi eri ratkaisumallien vertailun ja havainnollistamisen.

Testit ja hyväksynnät

Testit ja hyväksynnät dokumentti sisältää englanninkieliset lyhennelmät kaikista Lumonin tärkeimmisstä testeistä ja viranomaishyväksynnöistä. Kattavammat materiaalit on mahdollista saada nähtäväksi pyynnöstä.

Lataa Suunnittelutyökalukirjasto tästä.

Lumon palvelee myös henkilökohtaisesti

Lumon tarjoaa apuvälineitä ja asiantuntemusta suunnittelun avuksi, jotka nopeuttavat suunnitteluprosessia ja tekevät helpommaksi esittää asiakkaalle eri vaihtoehtoja. Myös asiakkaan haluamien muutosten tekeminen on nopeampaa. Lumon palvelee mielellään myös henkilökohtaisesti suunnitteluprojektin eri vaiheissa.

20159_44310.jpg

Jätä yhteydenottopyyntö Lumonille:

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20101_19988.jpg
Uusi ilme Lumonin laseilla
Taloyhtiön hallitus vastaa kiinteistön kunnossapysymisestäTaloyhtiön hallituksen keskeinen tehtävä on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja sen arvon säilymisestä. Vastuunsa ymmärtävä hallituksen jäsen tarkkailee rakennuksen kuntoa ja ryhtyy vian havaittuaan toimenpiteisiin. Jos hallitus ei ole huomannut vaikkapa parvekkeiden maalipintojen huonoa kuntoa, voi asukas esittää siitä kysymyksen hallitukselle. Jos hallitus ei tämän jälkeen ryhdy toimenpiteisiin asian tutkimiseksi ja korjaamiseksi, jää vastuu lisävahinkojen synnystä hallituksen jäsenille.
20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
20225_78291.jpg
Auringonsuojaverhot parvekkeelle
Lasitettu parveke laajentaa asuintilaa lähemmäksi luontoa. Kun parveke on lasitettu, huomaa usein istuvansa siellä säätilasta ja vuodenajasta riippumatta. Vaikka olohuonekin olisi viihtyisä ja kauniisti sisustettu, parveke vetää kuitenkin puoleensa.Auringonsuojaverhot antavat keinon pitää olosuhteet aina miellyttävinä. Lumonin lasituksiin on saatavissa integroituvat aurinkosuojaverhot, jotka suojaavat niin paahtavalta auringon lämmöltä kuin ohikulkijoiden katseilta.Auringonsuojaverhot kannattaa hankkia kerralla koko taloyhtiön parvekelaseihin ja ne ovat kätevä laitattaa myös vaikkapa parvekelasien huollon yhteydessä. Näin taloyhtiö saa ne mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi ammattilaisen paikoilleen asentamana.
20113_24827.jpg
Velco-kuivaushuonejärjestelmä
Aiemmin kovassa käytössä olleiden kiinteistöjen yhteisten pesutupien käyttö on viime vuosikymmeninä vähentynyt. Pyykit pestään nyt kotona omalla koneella ja valitettavan usein myös kuivataan sisällä asuintiloissa. Moni asukas mieltää yhteiset pesutuvat tunkkaisiksi ja arastelee vaatteidensa jättämistä kuivumaan yön yli yhteisiin tiloihin. Taloyhtiöille erityisesti kuivaushuone sähkökuivaimineen näyttäytyy energiasyöppönä. Nykyaikainen Velco-kuivaushuonejärjestelmä osoittaa ennakkoluulot turhiksi: kunnon laitteilla pyykin kuivauksen ei tarvitse olla sen paremmin hidasta kuin kallistakaan. Päinvastoin, hyvä pesutupa säästää selvää rahaa sekä asukkaille että taloyhtiölle. Miten niin? Lähdin ottamaan tästä selvää Terveysilman Seppo Hurskaisen kanssa Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitsevaan kiinteistöön, johon Terveysilma on joitakin vuosia sitten toimittanut uuden Velco-kuivaushuonejärjestelmän ripustusnaruineen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Yhtiökokouksen asialista
Kokouksessa käsiteltävistä asioista on taloyhtiöiden yhtiöjärjestyksissä yleensä määräyksiä. Nämä määräykset käsittävät ne vähimmäisasiat, jotka kussakin kokouksessa on joka tapauksessa käsiteltävä.Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat käyvät ilmi kokouskutsusta.
nainen liittää kaapelia reitittimeen pöydän vieressä
Osaatko taloyhtiö­netin sanastoa? Osallistu samalla robotti-imurin arvontaan!
Kyberturvallisuus on päivän sana, mutta mitä ymmärrät nettiin ja nettiturvallisuuteen liittyvistä sanoista?Tee hauska testi ja opi samalla tärkeää kyberturvallisuus- ja taloyhtiönettisanastoa. Samalla selviää oletko perusnörtti vai kyberguru. Tiedätkö muuten mitä eroa on Wifillä ja Fifillä? Testin jälkeen tiedät.Testin lopussa on arvontalipuke, jolla voit osallistua DNA Welho Oy:n järjestämään arvontaan. Palkintona upea robotti-imuri iRobot Roomba 694 helpottamaan arkea. Palkinnon arvo on 204 euroa.<< Arvonta on päättynyt (6.11.). ARVONTA ON SUORITETTU ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti >>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton