• Etusivu
  • Remontti

Rakennus Lohja Oy luottaa Icopalin laadukkaaseen valokateosaamiseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 27.08.2009Päivitetty 14.12.2009
20098_18360.jpg

Rakennus Lohja Oy:n ydinjoukkoa: Ari Hilander, Pekka Ruuskanen ja Janne Sihvonen

Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.

Monipuolinen Fastlock

Rakennus Lohja Oy aikoo käynnistää paikallisilmoittelun Fastlock -tuotteiden tiimoilta. Toiveissa on, että myös yhä useampi yksityisasiakas huomaisi Icopalin valokatteiden laadun ja monikäyttöisyyden vaikkapa puutarhan istutusten tai kesäkeittiön kattamisessa.

– Fastlock -tuotteista on moneksi, Canopy -ovikatosta voi käyttää myös muualla, kuin pelkästään ovien päällä. Olemme tehneet tuotteesta muun muassa tyylikkäitä grillikatoksia ja säänsuojia. Fastlock -tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös viherrakentamiseen. Istutusten suojaus ja muut suojakatokset onnistuvat Fastlock Uni -tuotteilla mainiosti, kertoo Janne Sihvonen. – Helpompaa on luetella, mihin Fastlock ei sovi, sillä niin monia käyttötarkoituksia sille keksii, Sihvonen naurahtaa.

– Icopal on toiminut luotettavana kumppanina Fastlock -asioissa. Sovitut asiat on tehty ajallaan ja yhteistyö on muutenkin sujunut mallikkaasti, toteaa Sihvonen. – Fastlock -tuotteet ovat hyvännäköisiä ja kestäviä. Icopal myöntääkin Fastlockille kymmenen vuoden kestävyystakuun, Janne Sihvonen lisää.

20098_18361.jpg
20098_18362.jpg

_

20098_18363.jpg

Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava materiaali. Kate taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin, joten sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin. Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Sen pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Uni pitääkin hyvin värinsä, sävy ei muutu vuosienkaan jälkeen.

Fastlock Canopy on valmis ovikatospakkaus, jonka katemateriaalina on Icopalin Fastlock Uni -valokate. Fastlock Canopy -ovikatoksesta on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville. Fastlock Canopyn tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofi ileista ja katemateriaalina on Fastlock Uni -valokate. Valokatelevyt tulevat pakkauksen mukana valmiiksi katokseen sopiviksi paloiksi leikattuina. Pakkauksen mukana tulevat lisäksi kaikki tarvittavat kiinnikkeet asennusohjeineen.

20098_18364.jpg
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20099_18700.jpg
Icopalin Fastlock Uni-valokatteiden tuotevalikoima laajeni värillisillä valokatteilla
Icopal on laajentanut Fastlock Uni – valokatteiden tuotevalikoimaa värillisillä valokatteilla. Ammattikäyttöön tarkoitetut värilliset valokatteet sopivat erityisesti julkisten kohteiden kattamiseen. Sopivia käyttökohteita ovatkin muun muassa kauppakeskukset, julkiset rakennukset, urheilustadionit, päiväkodit, koulut jne. Värillinen Fastlock Uni soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa yrityksen tai yhteisön imagovärien esiintuominen on tärkeää.Mikäli valmiista värivalikoimasta ei löydy asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa sävyä, saa Fastlock Uni – valokatetta sävytettynä myös asiakkaan toivomiin väreihin. Runsaiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuukin lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin.Fastlock Uni – valokate on valmistettu kestävästä polykarbonaatista, joka kestää hyvin säänvaihteluja. Icopal Oy myöntääkin tuotteelle 10 vuoden kestävyystakuun.
14_P_129921_1.jpg
Sukitus on ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Katso video sukituksesta
Putkiremontti mielletään usein raskaaksi, isoksi ja kalliiksi operaatioksi. Sukitustekniikalla toteutettu putkiremontti on ekologinen vaihtoehto perinteiselle putkiremontille. Sillä poiskuljetettavaa ja loppusijoitettavaa purkujätettä, kuten lyijyä, betonia tai asbestia, ei synny. Myös jätekuljetusten tarve on minimaalinen, joten kuljetuskaluston päästöistä aiheutuva hiilijalanjälki jää pieneksi.
20138_35866.jpg
Sertifioitua urakointia ja monipuolista kattohuoltoa
Urakoinnin ratkaisut sertifioitujaIcopal Katto Oy:n urakoinnin ratkaisut toteutetaan oman tehtaan sertifoiduilla tuotteilla bitumikattojen uudis- ja korjausrakentamiseen. Icopalin palvelukonsepti muodostuu erilaisten kattoratkaisujen suunnittelusta ja tarjoamisesta aina valmiin katon luovuttamiseen. Korjaus- ja saneerauskohteissa pystymme palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti tarjoten kaikki tarvittavat työt alusta loppuun saakka.Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennuttajat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kiinteistön omistajat.Icopal Katto Oy:n Urakointipalvelukatto- ja vedeneristysurakatpeltikattourakointikattojen huoltopalvelutsavunpoistoluukkujen asennukset ja tarkastuksetIcopalin Kattohuolto tarkastaa ja pitää katot kunnossa, täytä yhteydenottopyyntö
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Voiko yhtiöjärjestystä muuttaa seuraavasti?
Kysymys: Paritalon vastuunjaon muutos yhtiöjärjestykseenHaluaisimme vaihtaa paritaloyhtiömme vastuunjakoa seuraavasti:"Vastuun jakaminen yhtiössä tapahtuu siten että kummankin huoneiston omistaja vastaa oman hallinta-alueensa kaikista korjauksista; rakenteet, ovet, ikkunat, kalusteet, ilmanvaihto ja hormit. Viemäröinti, vesi ja kattorakenteiden kunnossapidosta vastaa yhtiö"

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton