• Etusivu
  • Remontti

Urakointi osaavissa käsissä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 06.04.2011Päivitetty 15.03.2012
20095_17024.jpg

Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Icopalin julkisivu- ja kattourakoinnista sekä huoltopalvelusta

Yhteystiedot alueittain

Bitumiurakointi

Icopal Oy:n urakointiyhtiö Icopal Katto Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja bitumiurakointiin ja muuhun vedeneristämiseen: katoille, piha- ja autokansille, silloille sekä sokkeleille. Maan kattavassa organisaatiossamme paikallinen kokemus ja kansainvälinen tietotaito yhdistyvät kokonaispalveluksi, joka ulottuu suunnittelusta toteutukseen, takuuseen ja huoltoon.

Pihakannet
Pihakannen päällä olevan vedeneristyksen tehtävänä on suojata alapuolisia rakenteita. Pihakansi voi toimia myös asukkaiden oleskelutilana; sen päälle voidaan istuttaa kasvillisuutta ja rakentaa piharakekennelmia. Pihakannen vedeneristys tehdään kaksi- tai useampikerroksisena ratkaisuna ja ns. käännettynä rakenteena eli vedeneristeet asennetaan lämmöneristeiden alapuolelle. Viheralueilla Icopal käyttää vedeneristyksen päällimmäisenä kerminä juurisuojattua pintakermiä.

Terassit
Terassien vedeneristys tehdään yleensä käännettynä ratkaisuna, kuten pihakannetkin. Vedeneristys tehdään kaksikerrosratkaisuna.

Perusmuurit
Perusmuurieristykset ovat maan sisään jääviä vedeneristeitä, joilla suojataan maan alapuolelle jääviä rakenteita ja estetään veden pääsy maanalaisiin tiloihin. Perusmuurin vedeneristykset tehdään yksi- tai useampikerroksisena kumibitumikermieristyksenä.

Julkisivu-urakointi

Icopalin urakoinnin julkisivu- ja peltiurakointiyksiköstä saat urakointipalvelut rakennuksen kaikille julkisivuille. Icopalin tytäryhtiöt Rovakate Oy ja Suomen Ohutlevyasennus Oy suorittavat julkisivu-urakointia uudis- ja saneerauskohteisiin vuosikymmenien ammattitaidolla.

Icopalilta saa julkisivut:

- alumiini- ja teräskaseteista ja profiloidusta teräksestä
- julkisivulevyistä ja villapaneeliseinistä
- keraamisista laatoista
- erilaisista kupari-, messinki-, RST-, HST-, sekä lasijulkisivuista ym. julkisivuverhoilut

20095_17026.jpg

Peltikattourakointi

Icopalin Julkisivu- ja peltiurakointiyksikkö tarjoaa parhaat ratkaisut jyrkkien kattojen urakointiin sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Icopalin tytäryhtiöt, Savo-Karjalan alueella peltikattoja urakoiva Rovakate Oy ja Etelä-Suomen alueella toimiva RM-Katot Oy urakoivat konesaumatut peltikatteet ja Decra-kiviteräskatteet varmalla ammattitaidolla. Julkisivu- ja peltiurakointiyksikön harjakattopalvelun asiakkaita ovat muunmuassa asunto-osakeyhtiöt.

Peltikate kestää
Peltikaton etuja ovat esimerkiksi perinteinen ulkonäkö ja pitkä käyttöikä. Peltikattoja on tehty Suomessa jo yli sadan vuoden ajan. Oikein asennettuna ja sännöllisesti huollettuna konesaumatun peltikatteen käyttöikä on jopa 40-50 vuotta.

Decra-kiviteräskatteen materiaalitakuu loistoluokkaa
Decra®-kiviteräskate on kestävä, tiivis ja tyylikäs kate. Decra on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decran kivisirotteinen pinta sulautuu kauniisti ympäristöön ja vaimentaa tehokkaasti rankkasateenkin rummutuksen.
Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti. Decra vie rakennustyömaalla vain vähän tilaa, mikä vähentää esimerkiksi taloyhtiön asukkaille kattosaneerauksesta aiheutuvaa haittaa. Yhdelle lavalle mahtuu 150 neliötä valmista katetta, kun muut materiaalit saattavat viedä kahdeksankertaisesti tilaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Icopalin julkisivu- ja kattourakoinnista sekä huoltopalvelusta

20095_17027.jpg

Huoltopalvelut

Huollettu katto kestää pidempään
Katon ammattitaitoinen huolto lisää katon ikää parhaimmillaan 10-15 vuotta. Huolletun katon käyttöikä on jopa 30-40 vuotta, joten säästöä syntyy! Kuntotarkastus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Huoltamalla katon säännöllisesti vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Pienikin vuotokohta voi saada aikaan pahaa jälkeä rakenteille sekä rakenteiden alapuolelle sijoitetulle omaisuudelle.
Huoltosopimukseen kuuluu kattohuoltokäynnit kaksi kertaa vuodessa. Huoltokäynti sisältää käytännössä katon puhdistuksen, tarkastuksen, tarvittavat pienet korjaukset, kiinnitysten varmistamisen sekä huoltoraportin, jota voidaan käyttää tarvittaessa korjaussuunnitteluun. Kattohuoltopalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuus- ja liikekiinteistöille sekä asunto-osakeyhtiöille.
Icopal Huoltopalvelusta saat tarkastukset myös savunpoistojärjestelmille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Icopal Huoltopalvelut tarjoaa:
Kattohuoltosopimukset
Kattokuntotutkimukset
Raportit ja kohdevalokuvat sähköisessä muodossa
Kustannusarviot, huollot ja korjaukset
Pitkäjänteiset suunnitelmat huoltoon ja korjauksiin
Kosteus- ja lumikuormamittaukset
Kuivatuspalvelut
Savunpoistoluukkujen tarkastukset ja koelaukaisut

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Icopalin julkisivu- ja kattourakoinnista sekä huoltopalvelusta

Yhteystiedot alueittain

Tiedätkö miltä kiinteistösi katolla näyttää? Tässä kuvassa kattokaivoja ei ole puhdistettu pitkään aikaan. Sadevesi ei pääse poistumaan, kun kattokaivot ovat tukkeutuneet roskista.
Tiedätkö miltä kiinteistösi katolla näyttää? Tässä kuvassa kattokaivoja ei ole puhdistettu pitkään aikaan. Sadevesi ei pääse poistumaan, kun kattokaivot ovat tukkeutuneet roskista.
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20229_79488.jpg
Taloyhtiön ei tarvitse valita mekaanisen lukituksen ja älylukkojen välillä
Abloyn teettämän tutkimuksen mukaan (Dagmar, 2022) lähes 1,8 miljoonaa suomalaisista on kiinnostunut älylukon hankinnasta. Siinä missä patentoitu mekaaninen lukitusjärjestelmä on edelleen tuttu ja turvallinen valinta suomalaisissa kodeissa, kiinnostus älykkään lukituksen mahdollisuuksiin kasvaa jatkuvasti.
20236_82003.jpg
Isännöitsijän vaihtaminen?
Yhtiökokous uusi hallituksen osittain ja uudesta jäsenestä tuli puheenjohtaja. Koska hänen sisarensa toimii toisessa isännöintifirmassa isännöitsijänä, isännöinti vaihtui heti sinne.Olen ollut liki kolme vuotta taloyhtiön isännöitsijänä ja enemmistö haluaisi pitää minut isännöitsijänä. Voiko yhtiökokous kumota hallituksen päätöksen isännöitsijän vaihdosta?Tyytymättömyyttä hallituksessa herätti taloyhtiön huono taloustilanne, mistä olen tiedottanut hallitukselle ja ylimääräisiä vastikkeita on kerätty.
20144_39118.jpg
Tiesitkö, että Fortum tekee ilmaisen laitemitoituksen?
Lämmönjakolaitteet voi uusia avaimet käteen -periaatteellaFortum tekee laitemitoituksen asuintaloille ilmaiseksi lämmönjakolaitteiden uusinnan yhteydessä. Jos kiinteistön käyttötarkoitukseen on tullut muutoksia tai lämmitysverkoston tasapainotuksesta on vierähtänyt aikaa, on hyvä käyttää suunnittelijaa. Laitemitoituksessa mitoitetaan lämmönsiirtimet, säätöventtiilit, pumput ja paisuntalaitteet. Fortum hoitaa haluttaessa myös koko lämmönjakolaitteiden uusimisen avaimet käteen -periaatteella. Suunnitteluvaiheeseen on varattava riittävästi aikaa, jotta kaikki tekijät saadaan huomioiduksi. Hankesuunnittelu, laitteiston mitoitus, urakan kilpailutus, aikataulutus ja hankkeen toteuttaminen vaativat jokainen vaihe oman aikansa ja huomionsa. Itse laiteuusinta sujuu urakoitsijan osalta nopeasti eikä vuodenajalla ole toteutuksen kannalta suurta merkitystä. Lämmityskatkos kestää yleensä vain yhden työpäivän.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton