• Etusivu
  • Remontti

Valokate suojaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 20.06.2011
20116_26738.jpg

Fastlock Uni -valokate

Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelle

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.

Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Valokateasennus tv-esityksenä

Kiinnitys ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, jolloin vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista.

Fastlock Unilla rakentaminen sujuu tavallista katetta turvallisemmin, sillä kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Näin rakentajan ei tarvitse kiivetä katteen päälle. Katelevyt kiinnitetään toisiinsa painamalla reunassa olevat putkisaumat toisiinsa. Putkisaumat puolestaan kiinnitetään ruoteisiin järjestelmään kuuluvilla kiinnikkeillä. Jos katettava ala on pieni, voidaan katelevyt koota valmiiksi maassa ennen asennusta. Fastlock Unia on helppo käsitellä, sillä neliömetri katetta painaa alle kaksi kiloa.

20116_26739.jpg
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20225_78437.jpg
Pitääkö vastike maksaa, jos asunnossa ei voi asua?
Suihkuhuoneeseemme oli tulossa remontti kosteusongelman takia. Hallituksen puheenjohtaja käski meidän muuttaa pois remontin ajaksi ja isännöitsijän mukaan, siitä huolimatta, vaikka asunnossa ei voi remontin ja suihkun puuttumisen takia asua, on yhtiövastike maksettava.Eli jouduimme maksamaan kahta "vuokraa" yhtä aikaa. Kaikki meni omasta pussista, koska kotivakuutusta ei ollut. Onko tällainen normaali käytäntö?
202211_80067.jpg
Kestävä ja kehittyvä kaukolämpö - onko mielikuvasi vanhentunut?
Kaukolämpö mielletään usein fossiilisista polttoaineista riippuvaiseksi ja jossain kaukana tuotetuksi lämmöksi. Todellisuudessa kaukolämmöstä on tullut merkittävästi ympäristöystävällisempää ja muutosvauhti kohti päästötöntä lämmöntuotantoa vain kiihtyy. Uuden sukupolven kaukolämpö hyödyntää sekä uusinta teknologiaa että monipuolisia uusiutuvia lämmönlähteitä, kuten palvelinkeskusten ja jätevesien hukkalämpöjä, uusiutuvaa sähköä ja lämpöpumppuja sekä bioenergiaa.
20193_56837.jpg
Tehokkaalla Kooltherm-lämmöneristyksellä säästöjä
Vanhojen lämmöneristeiden uusiminen kannattaa silloin, kun alkuperäinen eristevahvuus on pieni, eristekerros on vaurioitunut tai se on jäänyt asennettaessa vajaaksi. Uuden lämmöneristyksen myötä vanha rakenne saadaan nykyaikaiseksi ja energiatehokkaaksi, jolloin säästyy energiaa ja saadaan säästöjä lämmityskustannuksissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton