• Etusivu
  • Remontti

Fastlock Uni -valokatteella helposti uusi ilme kiinteistölle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 13.04.2012
20124_30537.jpg

Valokate taipuu moneen: ovikatokseksi, pyöräparkin suojaksi tai vaikka jätepisteen katteeksi.

Icopalin Fastlock Uni -valokatetta on saatavana myös valmiina ovikatospakkauksina – joko alumiinisella tai puisella rungolla. Valmiissa Fastlock Canopy -ovikatospakkauksissa on mukana kaikki tarvittava ja pakkausten valokate on valmiiksi leikattu oikeaan mittaan. Valmiit ovikatospakkaukset ovat helppo tapa suojata esimerkiksi rivitaloyhtiön sisäänkäynnit yhtenäisellä, tyylikkäällä ilmeellä. Täydellinen asennusvalmis ovikatospaketti on kokonaisedullinen ratkaisu suojata sisäänkäynnit sateelta, lumelta sekä auringon UV-säteiltä. Valokatteet on helppo asentaa, mutta myös asennusapua on saatavana.

Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla asennuksia suorittaa Rakennuslohja Oy (puh. 040 777 1130, sähköposti rakennuslohja@rakennuslohja.fi)

Kevyt ja taipuisa

Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava materiaali. Kate taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin, joten sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin. Faslock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Sen pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Myönnämme Fastlock Uni -valokatteelle kymmenen vuoden takuun.

Erikseen tilaamalla katetta saa myös valkoisena versiona. Fastlock Uni pitää hyvin värinsä, sävy ei muutu vuosienkaan jälkeen. Varastopituuksien lisäksi katetta saa tarvittaessa myös määrämittaiseksi leikattuna, mutta katetta on helppo lyhentää helposti itsekin. Fastlock Uni sopii kotiin, mökille, liikerakentamiseen… Vain mielikuvitus on rajana!

Kiinnitys ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, joten vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista. Lisäksi saumat ovat tiiviit ja ylösnostetut, joten lika ei livahda niihin pesimään. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle.

Kestävä Fastlock Uni -valokate

• Materiaali: 1,0 mm paksu polykarbonaatti
• Hyötyleveys: 20 cm
• Varastopituudet: 3, 3,5, 4, 5 ja 6 m
• Paino: 1,9 kg/m² • Vahva UV-suoja
• Erikoispituudet ja valkoiset levyt tilauksesta

Fastlock Uni kiinnitetään ilman läpireikiä turvallisesti, katteen alapuolelta. Näin rakentajan ei tarvitse kiivetä katteen päälle.

20124_30538.jpg
20124_30539.jpg

Fastlock Canopy – näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy on valmis ovikatospakkaus, jonka katemateriaalina on Icopalin Fastlock Uni –valokate. Fastlock Canopy -ovikatoksesta on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa.

Fastlock Canopyn tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista ja katemateriaalina on Fastlock Uni -valokate. Valokatelevyt tulevat pakkauksen mukana valmiiksi katokseen sopiviksi paloiksi leikattuna. Pakkauksen mukana tulevat lisäksi kaikki tarvittavat kiinnikkeet asennusohjeineen. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen!

Fastlock Canopy
• Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
• Täydellinen paketti – helppo asentaa
• Valmistettu kestävästä polykarbonaatista ja alumiiniprofiileista
• Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu
Fastlock Canopy -ovikatosta on tarjolla kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Fastlock Canopy 2.0 yksilehtiselle ovelle
• Pituus (kaari) noin 190 cm
• Leveys (syvyys) noin 82 cm
• Kaaren korkeus noin 28 cm
• Oven leveys max. 110 cm

Fastlock Canopy 3.0 kaksilehtisen oven päälle
• Pituus (kaari) noin 290 cm
• Leveys (syvyys) noin 102 cm
• Kaaren korkeus noin 35 cm
• Oven leveys 110 cm – 180 cm

Fastlock Canopy myös puurunkoisena
Fastlock Canopy- ovikatoksen saa tilauksesta myös puurunkoisena.
• Rungon materiaali: liimapuu
• Kate: Fastlock Uni
• Pituus: 190 cm
• Syvyys (leveys): 80 cm
• Kaaren korkeus: 26 cm

Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20229_79500.jpg
Jätehuoneen hallinnalle tuen tarvetta?
Elämme nykypäivänä materiaalin ympäröimänä ja ylimääräiset tavarat voivat joko tuottaa iloa tai harmaita hiuksia yksittäisissä talouksissa ja taloyhtiöiden jätehuoneissa. Harmaita hiuksia ne aiheuttavat siinä kohtaa kun pitäisi päästä vaikkapa muutamasta tavarasta eroon, puhumattakaan kunnon tyhjennyksestä.
20159_44381.jpg
Terve taloyhtiö ja hyvä hallinto
Lakimiehenä minun on toimittava jo hyvän asianajotavan nojalla huolellisesti hoitaessani toimeksiantoja päämieheni hyväksi. Lakimies on alan ammattilainen, jonka työhön liittyy huolellisuusvaatimus merkittävällä tavalla.
48_P_149255_2.jpg
Taloyhtiön kunnossapito ja tulevaisuus - katso tallenne webinaarista
Tiistaina 16.11.2021 järjestettiin Taloyhtiön kunnossapito ja tulevaisuus -webinaari. Illan aikana asiantuntijat vastasivat päivän polttaviin kysymyksiin uudesta huoneistotietojärjestelmästä, kuultiin tapauksia suunnitelmallisen kunnossapidon merkityksestä varsinkin kosteusongelmien hoidossa ja lopuksi lakimies vastasi taloyhtiöiden toimintaan liittyviin kysymyksiin. Webinaariin tuli huima määrä kysymyksiä sekä ennakkoon että chatin kautta, joihin asiantuntijat vastailivat illan aikana. Tallenteen webinaarista pääset katsomaan alta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton