• Etusivu
  • Ajankohtaista

Millainen on uusi kylpyhuoneesi?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.06.2015
20156_43627.jpg

Mitä suunnitelmia sinulla päiväksi onkaan, kaikki alkaa kylpyhuoneessa. Sen vuoksi kannattaa valita kylpyhuone, jossa viihdyt pitkään. Design on tärkeää, mutta hyvä design sisältää myös kaiken sen, mitä et voi nähdä.

Muotoilu ja tuotekehitys kulkevat Svedbergsillä käsi kädessä. Ulkonäön ja tuomintojen täytyy sopia yhteen ja muodostaa kokonaisuus. Kaikki lähtee ajatuksestamme toimittaa täydellinen kylpyhuone, jonka jokainen osa lattiasta kattoon sointuu yhteen. Kalusteet sopivat suihkuun, joka sopii kylpyhuonesaunaan. Pesuallashana kuuluu hanaperheeseen, josta löytyy vaihtoehto myös suihkuun tai kylpyammeeseen. Värit, muotoilu ja toiminnot - täällä kaikki sointuvat yhteen.

Tärkeä sisustusdetalji

Hana on tärkeä detalji kylpyhuoneen sisustuksessa. Sen voi valita harmonisesti tyyliin sopivaksi, tai sitten sillä voi vahvistaa haluttua, rohkeaa tyyliä. Kaikki on oikein. Svedbergs valikoimissa on paljon erilaisia designhanoja, jotka sopivat juuri sinulle ja sinun tyyliisi. Kaikki pesuallas- ja ammehanoista suihkuhanoihin ja suihkusetteihin.

PIKAOPAS - 10 ASKELTA:

1. Ota kuppi kahvia tai jotain omavalintaista juomaa.

2. Surffaa sivustolle www.svedbergs.fi

3. Klikkaa valikosta "Luo kylpyhuoneesi".

4. Valitse kylpyhuoneen koko.

5. Valitse kalustesarja tai esivalitsemamme vaihtoehto.

6. Heittäydy villiksi ja testaa eri vaihtoehtoja.

7. Valitse laatat.

8. Tallenna. Jos haluat suunnitella useampia

kylpyhuoneita, aloitat vain alusta. Muista kuitenkin

tallentaa.

9. Tulosta suunnitelmasi tai lähetä jälleenmyyjällemme

10. Vieraile jälleenmyyjämme luona ja tutustu uuteen

kylpyhuoneeseesi.

20156_43631.jpg
Info

Info

Suunnitteletko uutta kylpyhuonetta?

Jätä yhteydenottopyyntö

niin autamme sinua toteuttamaan asuntoosi juuri halutunlaisen tilan.

20156_43632.jpg
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20221_75484.jpg
Kuka vastaa luteiden hävityksestä vuokratussa asunnossa?
Kenelle kuuluvat luteiden hävittämisen kulut asunto-osakeyhtiössä? Vuokralainen ilmoitti isännöitsijälle luteista vuokraamassaan asunnossa asuttuaan siinä 5 kuukautta.Selvisi, että käytettynä ostetut kalusteet, olivat luteiden lähde. As Oy hoiti elämää nähneen sängyn ja sohvan pois ja tilasi ammattimyrkyttäjän. Asukas oli yhteistyöhaluttomana pois lähes koko myrkytysprosessin ajan ja muutti asunnosta.Esiintymän sanottiin olevan vain yhdessä asunnossa, joten As Oy laskutti osakkeenomistajaa vedoten vastuunjakotaulukkoon, joka ei erittele, asukasta tai osakasta varsinkin, kun osakas asuu muualla. Osakkaalla ei ole osuutta tähän esiintymään, eikä asunnossa ole aikaisemmin luteita ollut, joten oliko As Oy:n lähettämä laskutusosoite oikein?
fortum
Miten sinä viilennät kotiasi? – Tunnetko kaukojäähdytyksen?
Kuumat helteiset kesät vaikuttavat tulleen jäädäkseen. Vaikka kesän lämpöä myös odotetaan, aiheuttavat pitkät hellejaksot kuitenkin tukalia hetkiä monissa kodeissa. Viilentäminen on tarpeen ja konsteja on monia, mutta mukavinta olisi, jos kodin lämpötila pysyisi helposti sopivana vuoden ympäri.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Asunnossa kosteusvaurio – korvaako taloyhtiö remontin kustannuksia?
Olemme vasta muuttaneet rivitaloon. Asunnossamme todettiin nyt kosteusvaurio, joka on aiheutunut kylpyhuoneen puuttuvista vesieristeistä. Kosteus on levinnyt myös keittiön puolelle, josta joudutaan purkamaan kaapistoja ja lattiaa. Kuuluvatko alkuperäiset keittiön kaapistot sekä lattia (lattian materiaali ei ole alkuperäinen) yhtiön vastuulle?Jos kaapistoista, lattiasta ja laatoituksesta poistetaan vaurioitunut osa eli noin puolet, kuinka remontista ehjänä säästyvän, erilaiseksi jäävien osien kanssa tulisi menetellä? Asunnosta tulee muuttaa terveydellisistä syistä pois nyt mahdollisimman pian. Tuleeko yhtiön järjestää sijaisasunto korjausten ajaksi?Jos voidaan olettaa, että kosteusvauriosta ja siitä koituvista korjaustöistä on levinnyt homeitiöitä myös muualle asuntoon, tuleeko yhtiön järjestää myös asunnon toisen puolen homesiivous ja desinfiointi?
Katu, jossa on taloja rivissä
Kosteusvaurio - kuka korvaa?
Pesuhuoneen seinän alaosassa oleva läpivienti on vuotanut suihkun vesiä toiselle puolelle seinää astiapesukoneen taakse, aiheuttaen kosteutta lattiassa ja seinässä.Kenen kuuluu korvata?
20142_38158.jpg
Nuorenna julkisivua vuosikymmeniä julkisivulaatalla
Huolimatta tiilijulkisivun, tutkimuksissakin todetusta pitkäikäisyydestä, tulee jossain vaiheessa kuitenkin tilanne, jossa tiilijulkisivukin saattaa kaivata huoltoa. Tavallisimmin tiilirakenteen huolloksi riittää säännöllisin väliajoin (suositus 2 v) tehtävä liittyvien rakenteiden, kuten räystäiden, ikkunapellitysten, sadevesijärjestelmien ja saumakittausten tarkistus ja tarpeen vaatiessa huoltokorjaus. Kun tiilirakenne on suunniteltu ja toteutettu oikein, on rakenteen kestoikä useita satoja vuosia. Pitkän elinkaaren takeena on julkisivumuurin nykyisin käytössä oleva hyvä tuulettuvuus sekä ruostumattomien teräsosien käyttö ruostuvien sijasta.Huollontarpeen vähäisyys korostuu pitkällä aikavälillä tarkasteltuna pienillä ylläpitokustannuksilla. Hyvä vertailukohta on esimerkiksi puujulkisivu, joka vaatii huoltomaalauksen vähintään 8-10 vuoden välein, rappauskin pitää uusia vähintään 30 vuoden välein. Julkisivumateriaalia valittaessa kannattaa ottaa huomioon myös, miten julkisivu ikääntyy eli miltä eri vaihtoehdot näyttävät 10-30 vuoden kuluttua.Lue lisää julkisivun korjaamisesta tiilellä
20221_75507.jpg
Voiko taloyhtiö pakottaa osakkaan ottamaan lainaa yhtiön remonttiin?
Yhtiöömme on tulossa remontti. Yksi osakas haluaa taloyhtiön ottavan hänen osuutensa, eli noin 5.000 € yhtiölainana pankista. Voiko yhtiökokous enemmistön äänillä päättää olla ottamatta lainaa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton