• Etusivu
  • Ajankohtaista

Patentoitu parvekkeiden korjausmenetelmä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.08.2017
20178_49940.jpg

ElaProof on nopea ja kustannustehokas tapa kunnostaa ikääntyneet betoniparvekkeet. ElaProof on täysin uusi ekologinen, elastinen ja ihmisille sekä ympäristölle myrkytön suojaava pinnoite. Se luo erittäin pitkäikäisen, vesitiiviin suojakerroksen kaikenlaisille rakennuspinnoille. Suurin hyöty ElaProof-tuotteista saadaan siellä, missä korroosion, ruostumisen ja sääolosuhteiden kuluttava vaikutus on suurinta.

ElaProof on VTT:n testaama suomalainen pinnoiteinnovaatio, josta on jo pitkäaikaisia käyttökokemuksia eri kohteissa. Parvekkeiden ElaProof-kunnostusmenetelmä on patentoitu.

Parveke on poissa käytöstä vain pari päivää

Heikkapuhallusta tai sen vaatimaa huputusta ei tarvita. Kevyempi puhdistus riittää. Ruostunutta betoniraudoitusta ei tarvitse piikata, koska ElaProof massa pysäyttää ruostumisen luomalla olosuhteet, joissa ruostuminen ei ole mahdollista. Parvekelattiaa ei tarvitse kuivata, sillä ElaProof voidaan asentaa myös kostealle pinnalle. Parveke on poissa käytöstä vain pari päivää, koska työvaiheiden määrä on vähäinen.

Edullinen parvekelattian korjausmenetelmä

Työvaiheiden vähäisyys ja asennuksen nopeus merkitsevät suuria kustannussäästöjä. Huputuksen ja pitkäaikaisen korjaustyön aiheuttaman asumisviihtyvyyden häiriötekijä poistuu.

Esivalmistettu – lattian muotoon leikattu, taipuisa, kulutusta ja sääolosuhteita kestävä pintalevy liitetään olemassa olevaan lattiapintaan halkeamat silottavalla, elastisuutensa säilyttävällä, vesitiiviin rakenteen muodostavalla kiinnitys- ja tiivistysmassalla.

20178_49941.jpg
Info

Info

Tulos

  • kulutusta kestävä, liukuestekuvioitu, vuosikymmeniä kestävä ratkaisu
  • elegantti, parvekesisustukselle mahdollisuuksia tarjoava ratkaisu
  • lämmin pinta paljaan jalan alla – minkäänlaisia ritilöitä ei tarvita
  • helposti puhtaana pidettävä
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20211_68091.jpg
Mikä on taloyhtiön hallituksen vastuu lumikuorma­vahingoissa?
Talvikelit ovat alkaneet koko maassa, joten on oikea aika muistuttaa lumentuloon liittyvistä seikoista taloyhtiön asioiden hoidossa.
wattisen punaiseen paitaan pukeutunut mies avaa lämpökeskuksen ovea
Taloyhtiön merkittävin hoitokuluerä tarjoaa myös mahdollisuuden säästöön
Kun kotona on miellyttävän lämmin, ei tule ajatelleeksi lämmityskuluja – näinhän se yleensä menee. Lämmityksen sujuessa kuin itsestään ilman, että sen eteen joutuu itse fyysisesti ponnistelemaan esimerkiksi polttopuutalkoiden merkeissä, ei ehkä ole niin helppoa huomata lämmitykseen kuluvaa energiaa. Totuus on, että energia- ja vesikulut muodostavat noin 30–40 % hoitokuluista kaukolämmitetyssä kerrostaloyhtiössä. Säästämisen mahdollisuus kuitenkin on.
20227_79101.jpg
Miten lukea tilinpäätösasiakirjoja?
Taloyhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta, vastuuvapaudesta hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle sekä talousarviosta ja yhtiövastikkeen määrästä. Ennen kokousta osakkeenomistajilla pitää olla tilaisuus perehtyä tilinpäätösasiakirjoihin. Mihin seikkoihin asiakirjoissa valveutunut osakkeenomistaja kiinnittää erityistä huomiota?
Lähikuva oven avaamisesta avaimella
Kuka saa käyttää taloyhtiön yleisavainta ja missä tilanteessa?
Taloyhtiön yleisavaimen käyttöön liittyy tarkkoja sääntöjä - sitä voi käyttää ainoastaan pätevästä syystä. Yleisavainta ei voida luovuttaa kenelle tahansa. Avainten sallittua määrää ei ole määritelty, joten yleisavaimia voi olla yksi tai useampia. Suositeltavaa on, että taloyhtiöiden asuntojen ovet, yleiset tilat ja tekniset tilat olisi sarjoitettu eri avainsarjoihin.
20123_30025.jpg
Löydä yhteistyökumppani TaloyhtiöTreffeiltä
Taloyhtiön tehokas hallinnoiminen edellyttää tietyn määrän tietoa. Tietoa voi luonnollisesti aina etsiä ja omaksua, mutta asioiden hoitamiseen tarvittava taitohan karttuu tekemisen ja kokemuksen myötä. Maastamme löytyy reilusti yli 80 000 taloyhtiötä, joista jokainen on tavalla tai toisella oma yksilönsä, mutta yhtymäkohtia toiminnassa on enemmän kuin äkkiseltään arvaisikaan. Kokemusten jakaminen, asioista keskusteleminen ja toteutettuihin korjaushankkeisiin tutustuminen ovat keinoista parhaimmat tehokkaaseen hallinnointiin siirtymisessä.Ilmoittaudu TaloyhtiöTreffeille...
20229_79623.jpg
Mikä on vuokraajan vastuu vuokralaisen aiheuttamasta vahingosta?
Taloyhtiömme yhtiöjärjestyksessä on määritetty, että osakkeen omistaja vastaa omistamansa huoneiston sisätilojen kunnossapidosta, joka kattaa muun muassa huoneistossa olevien kiinteiden kalusteiden ja laitteiden (esimerkiksi pesualtaat, wc istuin, kylpyamme ja ovet) sekä pintamateriaalien kunnossapidon.Kenen on vastuu, taloyhtiön vai vuokranantajan, joka on osakkeen omistaja, kun vuokralainen rikkoo kylpyhuoneen pesualtaan?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton