• Etusivu
  • Osakas

Tyhjät tilat uusiokäyttöön ja hyödyt taloyhtiölle

Helppo kulunvalvonta ja varaukset – kasvata kiinteistöjen käyttöä Seniortekin avulla

Tiia PuistoKaupallinen yhteistyö Seniortek Oy
Julkaistu 29.09.2023Päivitetty 05.03.2024
tuottamattomat-tilat-tuottamaan-taloyhtiössä-seniortek-1920x1080

Onko taloyhtiössänne tyhjiä tiloja, joita voisi vuokrata lyhytaikaiseen käyttöön, vaikka vain viikoksi, päiväksi tai tunniksi? Tähän tarvitaan kuitenkin monimutkainen varaussysteemi, eikö? EI! Varaukset voi tehdä kätevästi netissä ja maksukin suoritetaan etukäteen. Helppoa, turvallista ja tehokasta!

Seniortek on suomalainen turvallisuusalan korkean teknologian laitteiden kehittäjä ja palveluntoimittaja, joka yhdistää teknologian ja muotoilun luodakseen ihmisläheisiä ratkaisuja. Seniortek tarjoaa helpon ja patentoidun kulunvalvonta- ja varaussysteemin, joka auttaa taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja isännöintitoimistoja tehostamaan kiinteistöjen monipuolisempaa käyttöä ja tyhjien tilojen tuoton kasvattamista.

Kulunvalvonta ja varaukset – vaivatonta ja tehokasta

Seniortekin e-Tilat tarjoaa kiinteistöyhtiöille mahdollisuuden optimoida kiinteistöjensä käyttöä ja tehdä yhteistyötä esimerkiksi paikallisten yrittäjien kanssa.

Palvelu on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukautuvaksi kaikille mobiililaitteille, eikä se vaadi erillisiä kaapelointeja tai suuria muutoksia kiinteistöjen oviin.

Täysin kotimaista e-Tilat -palvelua on helppo käyttää ja sillä onkin useita hyötyjä:

  1. Tehostettu tilankäyttö – kiinteistöyhtiöt voivat hyödyntää tyhjillään olevia tiloja nopeasti ja turvallisesti. Tilojen varaaminen on helppoa ja kätevää, ja maksut suoritetaan etukäteen.
  2. Monipuoliset käyttömahdollisuudet – tiloja voi vuokrata eri tarkoituksiin, kuten työtiloiksi, majoitukseen tai liiketiloiksi.
  3. Kaavoituksen tuki – yhtiöjärjestyksen muuttaminen ja kaupungin sääntöjen tukeminen voivat mahdollistaa kiinteistöjen monipuolisen käytön.
  4. Turvallinen käyttää – kulkuoikeuksien hallinta mahdollistaa vain tietyille käyttäjille pääsyn esimerkiksi pesutiloihin, kuivaushuoneisiin tai varastokomeroihin, pitäen huolen taloyhtiön ja asukkaiden turvallisuudesta.
  5. Yhteistyömahdollisuudet – kiinteistöyhtiöt voivat tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien ja palveluntarjoajien kanssa, kuten hävikkiruuan myynnissä, hierontapalveluiden tarjoamisessa tai biljardiseuran järjestämisessä.

Kiinteistöhallintaa digitaalisesti

e-Tilat digitalisoi kiinteistöjen hallinnan tehostaen ja helpottaen kiinteistöjen käyttöä. E-Tilat -palvelun hyödyttää sen käyttäjiä, ja sen ominaisuudet ovat huippuluokkaiset:

  1. Keskustelevat järjestelmät – e-Tilat hyödyntää keskenään keskustelevia järjestelmiä, jotka tunnistavat, hallitsevat ja valvovat tilankäyttäjiä ja tilaa. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja käyttöoikeuksien hallinnan.
  2. Kokonaisvaltaisuus – perinteisesti pirstaloitunut tilojen hallinta on voinut tuottaa päänvaivaa. e-Tilat tarjoaa kokonaiskuvan tiloista ja niiden käyttöasteesta, tehden kiinteistönhallinnasta helppoa ja kätevää.
  3. Investointi, joka maksaa itsensä takaisin – e-Tilat on kustannustehokas ja helppokäyttöinen. Palvelun hankkiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä sitä on helppo käyttää, se tehostaa tilojen käytön lisääntymistä ja automatisoi toimintoja.
Info

Info

Seniortek on luotettava kumppani

Seniortekin e-Tilat -palvelu tarjoaa kiinteistöyhtiöille mahdollisuuden tehostaa kiinteistöjen hallintaa, lisätä niiden käyttöastetta tuoden lisäarvoa ja kasvattaen tuottoa. Helppo kulunvalvonta ja varaussysteemi mahdollistavat monipuolisen käytön ja yhteistyön paikallisten yrittäjien kanssa, ollen askel kohti tehokkaampia ja monipuolisempia kiinteistöjä, jotka vastaavat nykyajan tarpeisiin.

e-Tilat on investointi, joka kannattaa. Se voi auttaa taloyhtiötäsi tai isännöintitoimistoasi optimoimaan kiinteistöjen käytön ja tuottamaan voittoa tyhjistä tiloista. Tutustu e-Tilat -palvelukonseptiin tarkemmin, ja ota palvelu käyttöön jo tänään!

kuvassa esitellään seniortekin e-varausjärjestelmää
Seniortek Oy
Osakas
asuminen
aikataulut
isännöinti
automaatio
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

ihmiset istuvat lattialla rivissä ja katsovat ylöspäin ja ihmettelevät
Uusi pelastuslaki ja palovaroittimet
Uuden lakimuutoksen myötä rakennuksen omistajille tuli velvoite asentaa tarvittavat palovaroittimet huoneistoihin. Vaikka palovaroittimien merkitys tiedostetaan, tilastot osoittavat, että toimimattomia tai puuttuvia palovaroittimia esiintyy edelleen asunnoissa. Tilannetta olisi pitänyt jotenkin valvoa taloyhtiöissä, mutta vastuunjakoa on pidetty epäselvänä.
asunnon avaimet keittiön pöydällä ja taustalla näkyy ikkunoita ja ovi
Riskienhallinta loma-asumisessa – Turvallista lomaa kaikille
Loma-asumisen suosio kasvaa jatkuvasti, ja samalla korostuu tarve varmistaa vuokraajien turvallisuus. Riskienhallinnan prosessi on monivaiheinen ja vaatii jatkuvaa huomiota ja kehittämistä. Vuokraajien turvallisuus on kuitenkin aina etusijalla, ja se on otettava huomioon kaikissa vuokraustoiminnan vaiheissa.
20227_79030.jpg
Onko kyseessä jälleenvuokraus vai alivuokralainen?
Jälleenvuokrasuhde on kyseessä, kun vuokranantajalta huoneiston vuokrannut vuokralainen (ensivuokralainen) vuokraa edelleen huoneiston yhdelle tai useammalle omalle vuokralaiselleen (jälleenvuokralainen).Jälleenvuokrasuhde perustuu joko huoneiston vuokrasopimukseen tai vuokranantajan erikseen antamaan lupaan. Ensivuokralaisen on ilmoitettava jälleenvuokralaiselle ensivuokrasopimuksen ehdot sekä vuokranantajalleen jälleenvuokrasuhde sekä jälleenvuokralainen.Pääsääntöisesti jälleenvuokrasuhde päättyy samalla hetkellä kuin ensivuokrasuhde.Osapuolille on myös ilmoitettava vuokrasuhteiden purkamiset ja irtisanomiset. Mikäli ensivuokralaisella on oikeus purkaa jälleenvuokrasuhde, on myös vuokranantajalla oikeus purkaa jälleenvuokrasuhde, paitsi milloin kyse on jälleenvuokralaisen vuokranmaksun laiminlyönnistä.Vuokranantajan täytyy irtisanoa vuokrasuhde sekä ensivuokralaiselle että jälleenvuokralaiselle. Molemmilla on oikeus vaatia irtisanomista tehottomaksi.
Pariskunta tutkii tablettia
Mikä on taloyhtiösi suurin kiinteistökulu?
Tiedätkö, mikä on taloyhtiösi suurin kiinteistökulu? Vastaus on todennäköisesti vesi. Kun taloyhtiössä hyödynnetään kaikki vedenkulutusta vähentävät keinot ja ohjataan aktiivisesti muuttamaan kulutustottumuksia, varmistetaan, ettei viemäriin valu silkkaa rahaa.
Vanha nainen istuu pyörätuolissa. Hänen edessään on hoitaja, jonka kädestä vanhus pitää kiinni.
Turvallinen ja kustannustehokas kulunvalvontaratkaisu vanhustenhoitoon
Vanhustenhoidossa on paljon haasteita ja monelle alalla työskentelevälle tai asiakkaana olevalle resurssipula on arkea.Seniortek on keskittynyt juuri ikäihmisten elämän ja vanhustenhoidon helpottamiseen tarjoamalla teknologisia ratkaisuja. Seniortek tekee monipuolisia turvallisuusratkaisuja palveluasumiseen, kotona asuvien tarpeisiin ja erilaisiin oppimisympäristöihin. Yrityksen tavoitteena on tehdä helppokäyttöisiä ja intuitiivisia turvallisuusratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja mahdollistavat edullisemman ja paremman hoitotyön.Turvallinen toimintaympäristö luodaan ennakoinnilla ja toimivilla järjestelmillä. Ennaltaehkäisemällä ja tuntemalla riskit varmistetaan paras mahdollinen palvelu ja arvokas elämä vanhuksille. Seniortekin palvelu SenioriTurva yhdessä SenioriTurva Iisin kanssa helpottavat ikäihmisten ja henkilökunnan elämää sekä tehostavat liiketoimintaa.
20234_81357.jpg
Taloyhtiö vaihtoi kylmäkellarin kylmälokerikkoon
Yhä useampi taloyhtiö haluaa eroon energiasyöpöstä kylmäkellarista. Turkulaisessa taloyhtiössä laitettiin töpinäksi, ja vanhan kylmäkellarin korvaajaksi hankittiin kotimaiset CoolCellar®-kylmälokerikot.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton