• Etusivu
  • LVI

VILPE® ECo Ideal Wireless – energiapihi automaattinen ilmanvaihtojärjestelmä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vilpe Oy
Julkaistu 16.02.2018Päivitetty 03.10.2018
20182_51709.jpg
  • Tuntuuko ilma tunkkaiselta, kun avaat asunnon oven?
  • Eikö ilmanvaihdon teho aulatiloissa riitä kesäisin?
  • Onko kylpyhuoneessa tai pesutuvassa liian kostea ilma käytön jälkeen?
  • Mistä edullinen ja helposti asennettava ilmanvaihtojärjestelmä?
  • Miten ilmanvaihtojärjestelmä säästää energiaa?

VILPE® ECo Ideal Wireless langaton ohjaus VILPE® ECo -huippuimurille on helppo ja edullinen tapa huolehtia asuntojen, pesutupien, saunatilojen, varastojen, hissikuilujen, aulatilojen tai autotallien riittävästä ilmanvaihdosta ilman kalliita ilmanvaihtokoneita tai remontteja. Järjestelmä sopii sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Älykkäästi automaattinen ja tarpeenmukainen

Järjestelmän peruspaketti sisältää käyttöpaneelin, sisäilman kosteutta mittaavan tunnistimen ja ohjaimen, joka automaattisesti säätää katolla olevan VILPE® ECo -huippuimurin tehoa aina tarpeen mukaan. Huippuimuria ei siis tarvitse erikseen muistaa laittaa päälle eikä pois, koska se toimii itsestään.

Kosteusmittareita ja myös hiilidioksiditunnistimia on saatavana lisää erikseen. Käytä kosteustunnistimia keittiössä, kylpytiloissa, pesutuvissa ja muissa tiloissa, joihin helposti kertyy kosteutta. Hiilidioksidimittareilla taas varmistat raikkaan hengitysilman makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Järjestelmään voit liittää tarvittavan määrän huippuimureita ja kosteus- ja hiilidioksiditunnistimia.

20185_52973.jpg

Langaton – helppo asentaa

Järjestelmän asentaminen ei vaadi rakenteiden avaamista, uusia ilmastointikanavia eikä pitkiä johdotuksia. Asenna VILPE® ECo -huippuimuri katolle katemateriaalin sopivan VILPE® -kattoläpiviennin avulla tai olemassa olevan ilmanvaihtokanavan tai -hormin päälle. Anturit ja käyttöpaneeli toimivat langattomasti, niihin ei tarvita johtoja lainkaan.

20182_51710.jpg

Säästää rahaa ja energiaa

Laitteisto maksaa itsensä takaisin viidessä vuodessa! VILPE® ECo Ideal Wireless -ohjauksen kokonaiskustannus on jopa 70 % alhaisempi kuin kattavan lämmöntalteenottojärjestelmän (LTO). Järjestelmän hankintakustannus on edullinen ja energiaa säästyy, kun käytetään tasavirtahuippuimuria, joka säätyy aina automaattisesti tarpeen mukaan. Esimerkiksi 120 m² asunnon ilmanvaihto toteutettuna ECo EC-huippuimurilla ja ECo Ideal -ohjausjärjstelmällä verrattuna AC-huippuimurilla toteutettuun ilmanvaihtoon säästää sähköä 2600 kWh vuodessa.

VILPE®-tuotteilla on pitkät takuut

VILPE®-tuotteilla on erinomaisen pitkät takuuajat: läpivientien, poisto- ja tuuletusputkien sekä rakenteiden tuuletustarvikkeiden ja kiinnikkeiden esteettisen takuun voimassaoloaika on kymmenen (10) vuotta ja teknisen takuun voimassaoloaika kaksikymmentä (20) vuotta.

VILPE®-huippuimureiden moottoreiden ja sähköosien takuun voimassaoloaika on normaalisti kaksi (2) vuotta, mutta rekisteröimällä huippuimuri asennuksen yhteydessä on mahdollista saada huippuimurille laajennettu viiden (5) vuoden takuu. Laajennettu takuu ei koske ECo Ideal Wireless -ohjausjärjestelmää.

VILPE® ECo Ideal -ilmanvaihdon ohjaus sopii kaikkiin ECo-imureihin pois lukien ECo110-radonimurit. Lue lisää VILPE® ECo -huippuimureista täältä.

Tutustu ECo Ideal -järjestelmään tästä.
Katso video tästä.
Katso esite tästä.

VILPE® - Laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta ja rakenteiden pitkäikäisyyttä kaikkiin tiloihin.

20182_51711.jpg

Haluan lisätietoa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vilpe Oy
LVI
ilmanvaihto
koneellinen ilmanvaihto
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20182_51722.jpg
Kustannustehokas ilmanvaihtoratkaisu
VILPE® ECo Ideal Wireless on uusi ja edullinen tapa huolehtia asuntojen, pesutupien, saunatilojen, varastojen, hissikuilujen, aulatilojen tai autotallien riittävästä ilmanvaihdosta ilman kalliita ilmanvaihtokoneita tai remontteja. Järjestelmä sopii uudis- ja saneerauskohteisiin, joissa ei ole koneellista ilmanvaihtoa. Se pitää kosteuden poissa, rakenteet terveinä ja sisäilman puhtaana vaivattomasti.Lue lisää
20189_54849.jpg
Fiksu taloyhtiö satsaa ilmanvaihtoon
Puhdas ja terve sisäilma ei ole itsestäänselvyys. Raikkaan sisäilman saaminen asuinhuoneisiin ei kuitenkaan ole suuri investointi verrattuna sen tuomiin hyötyihin – asukkaiden terveyteen ja talon arvon säilymiseen. Talon ilmanvaihtojärjestelmä on myös syytä pitää ajan tasalla. Ollaanko taloyhtiössäsi tietoisia uusimmista ilmanvaihdon ratkaisuista?
20193_57026.jpg
Fiksu taloyhtiö säästää energiaa ilmanvaihdossa
Tiedätkö, mikä tarkoitus kerrostalon katolle olevilla putkilla on? Ne ovat osa talon ilmanvaihtoa ja rakenteiden tuuletusta. Niiden puuttuminen voi johtaa kosteus- tai homevaurioihin. Onhan omassa taloyhtiössäsi kunnollinen ilmanvaihto?
20203_63046.jpg
Uudistettu ilmanvaihto tuo useita hyötyjä taloyhtiölle
Uudistettu MyVallox-ilmanvaihto sisältää entistä enemmän automatiikkaa ja käytettävyyteenkin on panostettu. Taloyhtiöiden kannattaa panostaa automatisoituun, tarpeenmukaiseen ilmanvaihtoon, koska sen avulla säästetään energiaa ja asumismukavuus paranee.
20141_37533.jpg
Keittiökoulu: Keittiö ja ilmanvaihto
Keittiön ilmanvaihtoHyvään ruokaan liittyy herkullisten tuoksujen maailma. Ruoanlaiton yhteydessä syntyvät käryt ja hajut eivät ole osa tätä nautintoa, vaan likainen ja rasvainen ilma tulee poistaa nopeasti ja tehokkaasti. Keittiön käryjen ja hajujen poisto vaikuttaa erittäin paljon viihtyisän sisäilmastoa luomiseen.Onkin erittäin tärkeä niin sanotuissa "saarekekeittiöissä" suunnitella kärynpoisto niin, että käryt, kosteudet ja rasvat eivät leijaile koko sisätilaan, vaan lähtevät syntysijoiltaan suoraan pois. Myös kalusteiden väliin asennettava liesikupu tai tuuletin pitää suunnitella ja asentaa niin, että käryt poistuvat eivätkä seikkaile keittiössä, keittäjän silmissä ja nenään.Jos keittiössä on vierekkäin sähkö- ja puuliesi, niille voidaan asentaa yhteinen liesikupu.
20226_78900.jpg
Asuinmukavuutta uudella ilmanvaihdolla - tutustu esimerkkikohteeseen
As Oy Radiopuisto 1 sijaitsee suositussa Vasaramäen kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Perheasuntoja on alueella harvoin tarjolla, ja asukkaat viihtyvätkin taloyhtiössä pitkään, toisinaan vain vaihtaen isompaan kotiin perheen kasvaessa. Siksi osakkaat olivat motivoituneita parantamaan asuinmukavuuttaan entisestään ilmanvaihtoremontin avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton