DNA Netti taloyhtiöille

Taloyhtiöasiakas saa DNA Netin tuntuvalla hintaedulla. Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden. Oman netin nopeutta voi nostaa helposti ja valita itselle sopivan liittymävaihtoehdon. Nopeutta on saatavilla aina gigaan asti. Kun netti on riittävän nopea ja tehokas, voit olla varma, että ohjelmat eivät pätki. Nopealla ja pätkimättömällä netillä koko perheen viihtyminen on helppoa monella laitteella yhtä aikaa.

DNA huolehtii kytkennästä ja tiedottamisesta, joten netin käyttöönotto käy helposti ilman mitään toimenpiteitä isännöitsijältä tai asukkailta. Tarvittaessa taloyhtiössä voidaan järjestää maksuton asukasilta, jossa opastetaan palveluiden käyttöönotossa ja valitaan sopivimmat palvelut kullekin asukkaalle. Asukkaiden omat lisänopeuksiin ja muihin palveluihin liittyvät tilaukset sekä huoltoa koskevat asiat hoituvat suoraan DNA:n nopean ja mutkattoman asiakaspalvelun kautta.

DNA Netti taloyhtiöille on

DNA Netti taloyhtiöille

Taloyhtiön asukkaat

Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisältyy automaattisesti vastikkeeseesi. Nopeutta on helppo nostaa niin suureksi kuin itse tarvitset – aina 1 gigaan asti.

Hankintapäätöksen jälkeen:

  • DNA huolehtii kytkennästä ja asukkaiden tiedottamisesta.
  • Asukkailla on mahdollisuus asukasiltaan, jossa opastetaan palveluiden valinnassa ja käyttöönotossa.
  • Asukkaat voivat tilata omat lisänopeutensa ja muut palvelut suoraan DNA:n asiakaspalvelusta.
  • Kaikkien muidenkin operaattorien palvelut toimivat ja vieläpä entistä paremmin.
  • Netin toimivuus voidaan vielä varmistaa maksuttomalla kuntotarkastuksella.

Kodinportti kosketustaulu

Kodinportti on moderni valinta kiinteistöjen aulatiloihin. Se tuo taloyhtiön ilmoitustaulun yhden klikin päähän. Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, mutta on käyttökustannuksiltaan edullinen investointi.

Kodinportti kosketustaulun hyödyt:

  • Kokoaa kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan
  • Taloyhtiön tietojen päivitys ja varaukset hoituvat yhdestä paikasta
  • Korvaa paperiset ilmoitustaulut
  • Käyttö on edullista kiinteällä kuukausihinnalla

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat kuulla lisää DNA:n taloyhtiönetistä, jätä yhteydenottopyyntö ja paikallinen taloyhtiömyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää