Ensto valaistusratkaisut

Enston valaistusratkaisut

Oikealla valaistusratkaisulla voit vähentää energiakustannuksiasi jopa 80% vuodessa. Se on huomattava säästö. Kun yhdistät Enston LED-valaisimet liiketunnistukseen perustuvaan ohjaukseen saat kustannustehokkaimman valaistusratkaisun. Valaisimissamme on käytössä kaksi tekniikkaa: PIR (reagoi erilämpöisen kohteen liikkeeseen) ja tutka (reagoi kaikkeen liikkeeseen). Eri liiketunnistustekniikoita voidaan yhdistää riippuen juuri sinun kiinteistösi tarpeista.Piha- ja puistovalaistus

Enston piha- ja puistovalaisinvalikoima koostuu energiatehokkaista ja pitkäikäisistä valaisimista. Valikoimasta löydät perinteistä ja uutta muotoilua, kestävät rakenteet vaativaan käyttöympäristöön ja pitkälle viedyt energiankäytön optimointia tukevat ratkaisut. Mallistosta löydät sopivan ratkaisun piha- ja pysäköintialueiden sekä puistojen ja aukioiden valaistustarpeisiisi.

Julkisivut

Enston numerovalaisimet soveltuvat erinomaisesti valaisemaan kaikkialle taloyhtiöön. Seinävalaisinten moderni ja selkeälinjainen muotoilu sopii hyvin nykyaikaiseen arkkitehtuuriin sekä neutraalin ilmeen ansiosta myös vanhempia taloja valaisemaan. LED-valaistus kirkastaa yleisilmettä ja on käytössä energiatehokas. Seinäasennettavat valaisimet sopivat hyvin pien- ja kerrostalojen sisäänkäyntien valaisemiseen. Valaisin luo turvallisuutta ja viihtyvyyttä valaistessaan sisäänkäyntiä. Numerokyltti toimii opasteena ja tarranumerot voidaan kiinnittää lisäosana saatavaan numerokilpeen tai suoraan kupuun.

Rappukäytävät

AVR320 on uudenlaisilla teknisillä ominaisuuksilla varustettu valaisinmallisto. Oppiva LED-valaistus sopii erinomaisesti rappukäytäviin. Valaisimet on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää. Valaisimiin on saatavilla energiaa säästäviä ohjausvaihtoehtoja ja älytekniikkaa hyödyntävä SmartWay, jossa tunnistimen ohjausviesti siirtyy langattomasti valaisimien välillä. Valo ennakoi liikkeen, etkä koskaan kulje pimeässä. Valaistus on myös energiatehokasta, valo syttyy automaattisesti vain siellä missä kuljetaan.

Muita linkkejä


Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvääTilaa maksuttomia esitteitä

Voit tilata seuraavat esitteet:
Sähköauton lataus