Pilaster-putkiremontti

Nopea, helppo ja kustannustehokas putkiremontti on mahdollista, kun 60 % remontista tehdään jo tehtaalla. Pilaster-putkiremontissa putkivedot on asennettu ulkoseinään tuleviin moduuleihin. Moduulit kootaan valmiiksi tehtaalla ja ne toimitetaan työmaalle oikea aikaisesti. Kun viemäröinti ja käyttövesijohdot kulkevat talon ulkopuolella, on äänihaitta asunnoissa pienempi. Putkien jäätymistä talvella ei tarvitse pelätä, koska elementit ovat lämpö- ja äänieristetty. Moduuleista löytyy myös pakkasvahdit kovempia pakkasia varten. Pilaster-moduuleissa käytetään sveitsiläistä erittäin laadukasta komposiittiputkijärjestelmää.

Vanhat putket pysyvät koko remontin aikana käytössä, joten vesikatkot ovat minimaalisia. Putkiremontin jälkeen vanhat putkikuilut voidaan purkaa keittiöistä ja pesuhuoneista, jolloin saadaan lisäneliöitä asuntoihin. Remonttikustannuksissa pystyy myös säästämään, koska kylpyhuoneita ei välttämättä tarvitse purkaa. Putkiremontin yhteydessä on todella helppo tehdä myös ilmanvaihto- ja energiaremontti. Näiden tekniikka kulkee samoissa, valmiiksi kootuissa Pilaster-elementeissä.

Putkien huoltaminen on helppoa, koska ne sijaitsevat rakennuksen ulkopuolella ja moduulit ovat avattavissa. Pilasterista löytyvät vuotovahdit ja hälytysjärjestelmät, joten vesivahingon mahdollisuus on pienempi. Muutenkin mahdolliset vesivahingot tapahtuisivat Pilasterin sisällä, joten asunto ei siitä vahingoittuisi.

Miksi kannattaa rakentaa ja remontoida Pilaster-järjestelmällä

Pilaster-talotekniikkajärjestelmä nostaa kiinteistön arvoa huomattavasti, joten myös asuntojen jälleenmyyntiarvo nousee. Kaukolämmön hinnan noustessa vuosittain, Pilasterin energiansäästön avulla rahallinen säästö kasvaa vuosittain. Arvioitu säästö 25 vuoden putkiremonttilainan aikana on puolet putkiremontin kustannuksista.

Uudenlaisella talotekniikalla turvallisuutta asumiseen

Digitalotekniikalla saadaan lisättyä asumismukavuutta. Asuntokohtaiset vesimittarit ovat asukkaan luettavissa ja etäluettavissa. Siitä on myös saatavilla raportti laskutusta varten. Asuntokohtaiset vesivuotovahdit pitävät huolen asukkaan ja kiinteistön turvallisuudesta.

Kokemuksia


Yhteystiedot

TUTUSTU MYÖS