Asiantuntevaa ja palvelevaa isännöintiä - Realia Isännöinti

Realia Isännöinti tarjoaa vankkaa kokemusta ja suunnitelmallisuutta taloyhtiösi isännöintiin sekä huolenpitoa koko taloyhtiön elinkaaren ajan. Realia Isännöinnin kautta käytettävissänne on joukko osaavia teknisiä ja hallinnollisia isännöitsijöitä, joilla on mittava kokemus erilaisten saneeraus- ja korjaushankkeiden läpiviennistä, kuten putki- ja julkisivuremonteista.

Lisäksi Realia Isännöinnin sähköisen asiakaspalvelukanava OmaRealian kautta voit hoitaa asumiseen liittyviä asioita sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Peruspalveluiden lisäksi Realia Isännöinti tarjoaa taloyhtiön tarpeiden mukaisesti lisäpalveluita, kuten energiatodistuksia, kunnossapitotarveselvityksiä ja turvallisuuspalveluita. Lisäpalveluista voidaan räätälöidä taloyhtiön tarpeiden mukainen palvelukokonaisuus.

Realia Isännöinti tarjoaa yli 50 vuoden kokemuksella ammattimaista isännöintiä, ja on keskittynyt toiminnassaan ratkaisemaan suomalaisten taloyhtiöiden keskeisimpiä haasteita. Realia Isännöinti on osa Realia Groupia ja toimii 40 paikkakunnalla Suomessa satojen asiantuntijoiden voimin.
Asiantuntevaa ja palvelevaa isännöintiä - Realia Isännöinti

Asiantunteva isännöinti tuo arvoa taloyhtiölle

Taloyhtiön kannattaa panostaa asiantuntevaan isännöintiin. Asumisen haasteiden kasvaessa ammattitaitoista ja kokenutta isännöintiä edellytetään yhä enemmän.

Tietopaketit taloyhtiön arkeen

Ilmaisten oppaiden avulla voi tutustua hallituksen toimintaan, taloyhtiön arkeen ja käytäntöihin sekä konkreettisiin asumisen vinkkeihin. Oppaista selviää myös, mikä on isännöitsijän rooli taloyhtiön arjessa.

Realia Isännöinnin palvelut taloyhtiöille


Asiaa asumisesta


Jätä tarjouspyyntö isännöintipalveluista

Jos et ole vielä aivan varma taloyhtiösi tarpeista, voit myös kutsua meidät kartoituskäynnille, jossa arvioimme taloyhtiösi nykytilanteen sekä tulevat tarpeet.

Yhteystiedot

TUTUSTU MYÖS