Wattinen - Älykäs kerrostalokotien lämmityksensäätäjä

Kodin säätäminen käsin ja aistinvaraisesti sopivan lämpimäksi on toisinaan haastavaa ja menee arvailuksi. Myös energiaa kuluu hukkaan. Tämä merkitsee, että iso osa taloyhtiöissä kerättävästä hoitovastikkeesta menee lämmityskulujen kattamiseen.

Wattinen on DNA:n markkinoille tuoma kerrostalojen älykäs lämmityksensäätäjä, joka mittaa taukoamatta huoneiden lämpötiloja sekä säätää automaattisesti kerrostalokotisi lämmityksen elämänrytmiisi ja asumistottumuksiisi sopivaksi vähentäen näin huonekohtaisesti turhaa energiankulutusta.

Palvelun ydin on tekoäly, joka osaa säätää lämmitystä aina oikein. Olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään asennettavan älytermostaatin sekä siihen pohjautuvan sovelluksen avulla jokainen asukas voi asettaa ja ajastaa kotinsa huonelämpötilat sopiviksi ja muutella niitä itse tarpeen vaatiessa. Wattinen valvoo lämpötiloja ympäri vuorokauden ja huolehtii termostaatin säätämisestä. Wattinen lämmittää kotia päivärytmisi mukaan. Kerro Wattiselle esimerkiksi milloin olet poissa kotoa tai milloin nukut.