• Etusivu
  • Piha

Velco ripustusjärjestelmällä pyykki kuivuu nopeasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Velco
Julkaistu 05.02.2013Päivitetty 19.07.2016
20132_33765.jpg

Kuivaushuoneeseen Velco ripustusjärjestelmä

Järjestelmän voi hankkia Velco-kuivauspuhaltimen ohessa tai myös pelkkänä ripustusjärjestelmänä korvaamaan nykyistä ripustusnaruratkaisua.

Velco-järjestelmän vakio-osilla on helppo rakentaa jokaiseen kuivaushuoneeseen sopiva pyykinripustusratkaisu.

Pyydä tarjous!

Lisätietoa Velco-pyykinkuivausjärjestelmästä...

Alumiiniprofiilit toimivat tukevina kiinnityskiskoina pyykkinaruille. Profiili voidaan kiinnittää päätyseinään tai keskelle huonetta vakiomittaisten päätykiinnikkeiden ja seinäkiinnikkeiden avulla. Alumiiniprofiili on poikkileikkaukseltaan tukevaa 60 x 60 mm neliöputkea.

Kaksoisvaijeri on muovipinnoitettua teräsvaijeria. Muovitettu vaijeri on helppo kiinnittää kiinnityskiskoon erillisten vaijerikiinnikkeiden avulla. Vaijerikiinnikkeet pitävät vaijerin kireällä, joten pyykkinarut eivät löysty ja kestävät pyykin painon tavallista paremmin.

20132_33766.jpg

Ilmatila pyykkien välissä nopeuttaa pyykkien kuivumista. Pyykki on helppo asettaa kuivumaan vaijereiden yli. Pyykki kuivuu sileämmäksi ja raikkaaksi molemmilta puolilta.

Pyydä tarjous!

Vesikiertoinen VELCO-puhallin tekee kuivausjärjestelmästä energiatehokkaan

Taloyhtiöille erityisesti kuivaushuone sähkökuivaimineen näyttäytyy energiasyöppönä. Nykyaikainen Velco-kuivaushuonejärjestelmä osoittaa ennakkoluulot turhiksi: kunnon laitteilla pyykin kuivauksen ei tarvitse olla sen paremmin hidasta kuin kallistakaan. VTT:n tekemän tutkimuksen yhteydessä verrattiin Velco-järjestelmää ja toista, sähkökuivaimeen perustuvaa kuivausjärjestelmää. Tutkimuksessa mitattiin mm. järjestelmien kuluttamat sähkötehot, sisä- ja ulkolämpötilat sekä suhteelliset kosteudet. Mittausten mukaan sähköteho vanhalla järjestelmällä oli noin 4 kW. Velco-järjestelmän sähköteho oli vain 286 W.

Nopeasti raikasta pyykkiä
Käynnistyksen jälkeen kuivain puhaltaa max. 35°C ilmaa huonetilaan. Kun huonetilan lämpö on noussut yli 25°C, järjestelmässä oleva tunnistin käynnistää katossa olevan poistoilmapuhaltimen, joka puhaltaa kostean ilman ulos.
Toimivan ilmanvaihdon ansiosta kuivaushuone pysyy kuivana ja raikkaana.

Samalla kuivaushuone saa uutta korvausilmaa ilmanohjausyksikön alaosassa olevan, automaattisesti ulkolämpötilan mukaan säätyvän korvausilmaventtiilin kautta. Uusi korvausilma suodatetaan laadukkaan FILTRETE G-LAM suodattimen kautta huoneeseen. Pyykki kuivuu tavallista puhtaammin ja lopputuloksena on raikkaampi pyykki likaisissa kaupunkioloissakin.

Info

Info

Mittaa kuivaushuoneen pituus ja leveys. Terveysilma tekee nopeasti tarjouksen huoneeseen sopivasta ripustusjärjestelmästä. Terveysilma tekee myös tarjouksen asennuksesta pääkaupunkiseudun alueella, mikäli halutaan valmiin ratkaisun asennettuna käyttövalmiiksi.

Kysy lisää myös muista käyttömahdollisuuksista.
Suomen Terveysilma P. 09 477 8940

Velco
Piha
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

201012_23908.jpg
Suomen Terveysilma mukaan Omataloyhtiö.Fi:hin
Eräs asumisviihtyisyyden tärkeimmistä elementeistä on hyvä sisäilma. Huono sisäilman laatu aiheuttaa merkittäviä haittoja niin rakennusten kuntoon kuin ihmisten terveyteen. Huolehtimalla korvausilman saannista voidaan näihin asioihin vaikuttaa paljonkin.Jätä yhteydenottopyyntö Suomen Terveysilmalle...Osta venttiilit ja vaihtosuodattimet Jäsentukusta
20111_23968.jpg
Vaivaton tapa parantaa ilmanvaihtoa
Puinen tuuletusluukku ikkunan kyljessä on nimenomaan suomalaisten talojen tyypillinen ratkaisu, johon muualla maailmassa harvemmin törmää. Meillä ne ovat olennainen osa 1970-80-luvuilla rakennettujen rivitalojen ja kerrostalojen ikkuna-arkkitehtuuria. Korvausilman saannin parantamiseen puinen tuuletusluukku tarjoaa vaivattoman ja edullisen mahdollisuuden Terveysilman VELCO VTR-100 asennuspaketin avulla.
20113_24767.jpg
Saunan oikea ilmastointi
"Raskaan työpäivän jälkeen on mukava rentoutua saunassa", sanoo Fred Häggman. Ahkerana saunojana hän on huomannut selviä eroja saunojen löylyissä. Tärkeä mukavuutta lisäävä tekijä Häggmanin mielestä on, että raikasta ilmaa riittää saunassa löylynkin aikana. "Parhaat löylyt kestävät kauan, eikä saunojalta lopu happi löylyjen aikana" hän sanoo. "Hyvissä saunoissa oikein huomaa löylyä heitettäessä, kuinka uutta ilmaa virtaa löylyhuoneeseen".Häggmanin tiedossa on, että paras paikka korvausilmaventtiilille on löylyhuoneessa noin 40-50 cm kiukaan kivipinnan yläpuolella. Oikea sijoitus on tärkeä, jotta löyly voi kohotessaan ottaa matkaansa uutta ilmaa venttiilistä ja raikas ilma kiertää löylyhuoneessa. Häggman mainitsee hyvien löylyjen kannalta tärkeäksi tekijäksi myös kiukaan kivet, joiden pitää kovan saunojan mielestä olla priimakunnossa. "Löylyhuoneen kasteleminen esimerkiksi vesiletkulla sen sijaan on huono ajatus", toteaa Häggman. "Moni sauna on tuhottu kosteita löylyjä tavoitellessa, kun saunaan suihkutettu vesi on päässyt rakenteisiin ja saanut aikaan hyvän alustan homekasvustolle. Terveellisempi tapa saada hyvät, kosteat löylyt on hyvä ilmanvaihto".
20214_70244.jpg
Laite, jota harvemmin tulee edes ajatelleeksi - paitsi kun lämmin vesi loppuu
Sähkönhinnan noustessa myös käyttöveden lämmitys käy entistä kalliimmaksi. Älyvaraaja on oiva apuri sähkönsäästöön, sillä se "oppii talon tavoille" ja lämmittää vettä silloin kun sille on käyttöä, minimoiden lämpöhävikin.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Määräenemmistöpäätös
Määräenemmistöpäätös yhtiökokouksessa edellyttää, ellei yhtiöjärjestyksessä toisin määrätä, kahden kolmasosan enemmistöä annetuista äänistä ja kokouksessa edustetuista osakkeista.Määräenemmistöä vaaditaan seuraavissa tapauksissa:yhtiöjärjestyksen muuttaminen;suunnatusta osakeannista päättäminen;optio- tms. erityisten oikeuksien antaminen;päättäminen suunnatusta omien osakkeiden hankkimisesta.Vaadittavaa määräenemmistöä ei voida yhtiöjärjestyksen määräyksellä lieventää, mutta tiukentaa kyllä.
201611_47691.jpg
Tee katolle kuntotarkastus
Katto on rakennuksen tärkeimpiä rakennusosia. Katto suojaa koko rakennusta ja sen kunto tulisikin tarkistaa säännöllisin väliajoin. Vuotava katto on aina vakava merkki kiireellisestä korjaus- tai remonttitarpeesta, mutta jo pienemmätkin puutteet vaativat toimenpiteitä. Olipa kyseessä tiili-, bitumi tai peltikatto, tuisi katolla käydä kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä.Katon kunnon voi tarkistaa itse tai pyytää ammattilaisen avuksi. Ammattilainen tuntee kattojen riskikohdat ja osaa kiinnittää niihin erityistä huomiota. Kokenut ammattilainen myös antaa kuntotarkastuksesta kattavan raportin ja osaa kertoa, millainen kattoremontti sopii yhtiönne tarkoituksiin.Jätä yhteydenottopyyntö kattoammattilaiselle

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton