Allure-vinyylilankku mullistaa tilojen remontoinnin
Omataloyhtiö.fi

Allure-vinyylilankku mullistaa vanhojen tilojen remontoinnin

Allure-vinyylilankku mullistaa vanhojen tilojen remontoinnin. Allure voidaan irtoasentaa uivaksi suoraan hyväkuntoisen vanhan päällysteen tai ehjän kiinteän alustan päälle. Liimaliuskojen ansiosta asennuksessa ei tarvita liimaa ja useimmiten ei tasoituskaan ole tarpeen. Asennus onnistuu äänettömästi, pölyttömästi ja siististi.

Lue lisää vinyylilankuista

Allure Aspen silver.
Allure Aspen silver.

Täydellinen ratkaisu kodin tilojen remontointiin

Allure on täydellinen ratkaisu kodin tilojen remontointiin. Lattian uusiminen onnistuu myös kätevästi tee se itse -henkilöltä ilman erikoistyökaluja.

Erilaisia vinyylilankkuja on käytetty jo vuosia julkisissa tiloissa, mutta nyt niitä on myös saatavilla koteihin. Vinyylilankku soveltuu erinomaisesti esimerkiksi koteihin, joissa on koiria, koska vinyylilankun naarmunkestävyys on hyvä.

Allure French oak.
Allure French oak.

Kosteudenkestävä ja tiivis rakenne

Vinyylilankun rakenne on kosteudenkestävä ja tiivis, mutta sitä ei kuitenkaan suositella asennettavaksi märkätiloihin. Vinyylilankun puun syykuvioita korostava pinta varmistaa sen, että pinta ei ole liukas.

Vinyylilankun paksuus on vain 3,80 mm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vuokra-asuntojen lattianpäällysteeksi. Kerrostaloissa päällyste on asennettava olemassaolevan pinnoitteen päälle, jotta askelääneneristävyys säilyy riittävänä.

Materiaalin ohuus takaa sen, että ovet aukeavat entiseen tapaan, vaikka vinyylilankku asennetaan vanhan lattian päälle. Allure-vinyylilankku on FloorScore-sertifioitu sekä paloluokiteltu. Vinyylilankku on lisäksi hiljainen jalan alla. Tuotetta on saatavissa mm. Kodin Terroissa ja vastaavissa rauta- ja sisustusliikkeistä.

Parketit edelleen tunnetuin lattiamateriaali

Parketit ovat edelleen kuitenkin tunnetuin Upofloorin lattiamateriaali. Myös laminaatti tiedetään hyvin, vaikkakin se on sekoitettu välillä parkettiin ja toisinaan myös vinyylilankkuun.
 
Julkaistu
10.6.2013