Autotallin ovi on osa talon kokonaisilmettä

Autotallin ovi – osa talon kokonaisilmettä

Autotallin ovi on aina tärkeä osa talon kokonaisilmettä. Autotalli on usein viidesosa talon julkisivusta, joten autotallin ovelta tulee vaatia tyylikkyyttä samoin kuin itse taloltakin. Yksilöllisten ja näyttävämpien julkisivujen ja rakennusten osien kysyntä onkin kasvanut voimakkaasti. Vastauksena tähän lisääntyneeseen kuluttajatarpeeseen Crawford on laajentanut autotallin ovien valikoimaa.

Ovien suunnittelu aloitettiin eurooppalaisten kuluttajien ja vähittäiskauppiaiden keskuudessa tehdyillä markkinatutkimuksilla. Tästä saadut vinkit poimittiin Crawford Superior 42-lamellinosto-oven suunnittelun lähtökohdaksi. Ovi voidaan toimittaa lukuisilla eri vaihtoehdoilla, esimerkiksi koon, värin ja pintakuvion suhteen. Tämän lisäksi oven käyttöturvallisuus ja -mukavuus ovat omaa luokkaansa.

Jätä yhteydenottopyyntö autotallin ovista

Crawford Superior 42 – löydä sen salaisuudet!

Crawford Superior 42-oven salaisuudet paljastuvat yksityiskohdista. Enemmän toimivia ratkaisuja kuin koskaan ennen. Useampia vaihtoehtoja, uudistuksia, kehittyneempää tekniikkaa. Oven suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota kokonaislaadun lisäksi käyttömukavuuteen, ulkonäköön, käyttöturvallisuuteen sekä murtosuojaukseen. Ja mikä parasta, ovi ei ominaisuuksistaan huolimatta maksa enempää kuin luokkansa muut autotallin ovet.

Turvallisuus

Superior 42:ssa on sisäänrakennettu sormisuoja ovilamellien välissä. Tällä varmistetaan, etteivät lapsetkaan voi työntää sormiaan lamellien väliin. Lisäksi kaikki johteet on suojattu – ainutlaatuinen ominaisuus, vain Superior 42 ja Superior+ 42 -ovissa. Lisäksi Crawford-oviautomatiikan kohdatessa esteen jousen katkeamissuoja sekä elektroninen esteiden tunnistus poistavat loukkaantumisvaaran. Tämä on ensimmäinen autotallin ovi, jonka suunnittelu on alusta alkaen perustunut eurooppalaisiin turvallisuusmääräyksiin (CEN).

Suljetut liukukiskot ja kehysrakenne sekä piilossa kulkevat vaijerit suojaavat isoja ja pieniä sormia.Suljetut liukukiskot ja kehysrakenne sekä piilossa kulkevat vaijerit suojaavat isoja ja pieniä sormia.

Kestävä rakenne

Crawford Superior 42-ovi on teräsrakenteinen materiaalipaksuuden ollessa 42 mm. Tämä takaa paitsi paremmat tiivistysominaisuudet, myös erinomaisen kestävyyden. Teräspellin uusittu kohokuviointi kätkee käytössä syntyvät pienet kolhut huomaamattomiksi. Oven lamellin sisä- ja ulkometallipintojen välissä on aina eriste, joka katkaisee oven kylmäsillan. Näin oven eristys on huomattavasti parempi kuin muissa ovissa eikä esimerkiksi kondensaatiota pääse esiintymään. Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 ovissa on ainutlaatuinen ominaispiirre: Luotettavat ja kestävät tiivisteet pitävät autotallin kauttaaltaan täysin tiivistettynä. Tarvittaessa alatiivisteen ilmaraot toimivat raittiin ilman tuuletuskanavana.

Jätä yhteydenottopyyntö autotallin ovista

Moderni muotoilu

Crawfordin Briliant-pintakuvio on suunniteltu yksinomaan Superior 42-ovea varten. Valittavissa on urittamaton Style- sekä vaakauritettu Trend-kuvio. Perinteisiä kuvioita edustavat vaakauritettu Linea- ja peilikuvioitu Classic-ovi. Superior 42 oveen saa myös Decor Woodgrain puunsyykuvioidun tammi-jäljitelmä pinnoitteen, värivaihtoehtoina vaalea ja tumma tammi. Tänä päivänä Superior 42 oven saa myös maalattuna ja puunsyykuviolla. Mielenkiintoinen on myös oven kahvarakenne, joka antaa käsikäyttöiselle ovelle hienostuneen ulkonäön ja tekee oven avaamisen ja sulkemisen helpoksi.
 

Crawford Satin-pintakäsittely on saatavilla Superior+ 42 -mallin oveen. Valittavissa ovat Style-, Micro-, Flair, Trend- sekä Linea ja Classic-mallit. Kurkista mallit täältä.

Uusi kahva, värinä musta ja hopea. Tyylikäs ja sopii hyvin käteesi.Uusi kahva, värinä musta ja hopea. Tyylikäs ja sopii hyvin käteesi.

Ajoaukko

Lamellinosto-ovi avautuu suoraan ylös ja kääntyy vaakatasoon, joten tallissa tai oven ulkopuolella olevia tavaroita ei tarvitse varoa. Ovi tarvitsee vain 80 mm sivutilaa oviaukon molemmin puolin ja matalanostosarjalla käsikäyttöinen ovi minimissään 100 mm ylätilaa. Käytettävissä olevan oviaukon yläpuolisen vapaatilan ja oven koon mukaan ovi toimitetaan joko veto- tai vääntöjousilla.

Yksinkertainen asentaa

Oven asennettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita, esimerkiksi oven jouset toimitetaan esikiristettyinä ja näin yksi vaikeimmista asennusvaiheista jää kokonaan pois. Ammattiasentajalta työ sujuu nopeasti, mutta haluttaessa sen voi asentaa myös itse.

Värit

Crawford Superior 42-oven vakiovärit ovat valkoinen (RAL 9016), harmaa alumiini (RAL 9006) ja antrasiitinharmaa (RAL 7016) sekä valko-alumiini (RAL 9006). Puunvärisistä löytyvät vakiona Vaalea tammi 060 sekä Tumma tammi 070. Näiden lisäksi ovi voidaan toimittaa lähes minkä tahansa värisenä, esimerkiksi talon väriseksi maalattuna.

Lisävarusteet

Crawford Superior 42-ovi on toimiva ja pitkäikäinen jo vakiovarustein. Oven voi tilata myös ikkunoilla varustettuna. Halutessasi voit hankkia siihen lisävarusteita omien tarpeittesi ja mieltymystesi mukaan. Sähkökäyttöisen koneiston avulla ovi voidaan avata ja sulkea kauko-ohjainta käyttäen. Koneiston voi lisätä oveen myös milloin tahansa myöhemmin.

Kiinnostuitko?


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
12.6.2017