Taloyhtiöön energiaa säästävät autotallinovet

Energiataloudelliset autotallinovet talveksi

Talli lämpimämmäksi talvella

Vaikka taloyhtiössä ei ole lämmitettäviä autotalleja, uusilla autotallinovilla saadaan autotallista kuitenkin lämpimämpi. Samalla, kun ovesta tehdään tiiviimpi, voidaan autotallin lämpötilaa nostaa sen verran, ettei huoltotöissä näpit palele.

Jos autotalli on lämmin muutenkin, vuotavien ja huonokuntoisten ovien vaihtoon on selkeä tilaus. Energiaa säästyy, ovien käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa uusilla ovilla sekä ovien huoltoyhtiön yhteystiedot tarvittaessa löytyvät helposti. Vanhoissa ovissa huolto jää usein valitettavan vähälle.

Kannattaa miettiä autotallin ovien vaihtoa talvella. Silloin asentajilla alkaa lämpimien kausien ruuhkat hellittämään ja asennusaikoja on tarjolla paremmin. Oven vaihto sujuu päivässä, energianhukka suhteessa koko kylmien vuodenaikojen energiahukkaan on pieni. 

Jätä yhteydenottopyyntö autotallin ovista

Suoja energianhävikiltä

Crawford-lamellinosto-ovien 42 mm paksut eristetyt paneelit takaavat korkean stabiliteetin ja parhaan lämpösulun. Paneelien lämpöeristys säästää energiaa ja selvää rahaa. Sen ansiosta kokoluokan 5000 x 2250 mm ovien U-arvo on 1,1.

Mallisto täsmälleen julkisivuun sopiva

Crawford Superior+ 42
Crawford Superior+42 -oveen sisältyy kaikki tarvittavat toiminnot sekä lisätoimintoja tarpeen mukaan. Autotallin oven pinta on sileä, väreinä 10 vakioväriä (tehdasvalmis pinta) ja 10 lisäväriä (pintamaalaus tehtaalla). Ovi on automaattinen ja ovikoneistona on Magic. Oveen saa kuvio-, design-, koristeikkunalla tai ikkunalamellilla. Lämpö pysyy autotallissa, sillä autotallin ovessa on 42 mm paneelit taaten hyvän eristyksen. Ovi on turvallinen: jouset, rullat ja johteet on koteloitu. Autotallin automaattinen tuuletus tapahtuu ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta. Asennettaessa ovella on matala ylätilantarve jättäen vapaan ajotilan mahdollisimman suureksi. Autotallin oven saa myös integroidulla käyntiovella ja 66:ssa eri koossa. Lisävarusteena saa design-kuviot oveen.
 

Crawford Superior 42
Crawford Superior42 -ovessa on muutamia lisävarusteita sekä laajennettu kirjo useita lisätoimintoja lisävarusteena. Autotallin oven pinta on Brilliant/Woodgrain, väreinä 6 vakioväriä (tehdasvalmis pinta) ja 12 lisäväriä (pintamaalaus tehtaalla). Ovi on automaattinen ja ovikoneistona on Magic. Oveen saa kuvioikkunalla tai ikkunalamellilla. Lämpö pysyy autotallissa, sillä autotallin ovessa on 42 mm paneelit taaten hyvän eristyksen. Ovi on turvallinen: jouset, rullat ja johteet on koteloitu. Autotallin automaattinen tuuletus tapahtuu ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta. Asennettaessa ovella on matala ylätilantarve jättäen vapaan ajotilan mahdollisimman suureksi. Autotallin oven saa myös integroidulla käyntiovella ja 61:ssa eri koossa.

Crawford Smart 42
Crawford Smart on perusmalli, joka sopii jokaiseen sisäänkäyntiin. Ovi on automaattinen ja ovikoneistona on Magic. Autotallin oven pinta on Brilliant/Woodgrain, väreinä 6 vakioväriä (tehdasvalmis pinta). Lämpö pysyy autotallissa, sillä autotallin ovessa on 42 mm paneelit taaten hyvän eristyksen. Käsikäyttöisessä ovessa on vain vähän oviaukkoa pienentävä mekanismi. Autotallin automaattinen tuuletus tapahtuu ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta. Asennettaessa ovella on matala ylätilantarve jättäen vapaan ajotilan mahdollisimman suureksi. Lisävarusteena saa murtosuojan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö uusista autotallinovista

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
19.3.2018