Putkiremontti on erinomainen mahdollisuus parantaa viihtyvyyttä uuden keittiön muodossa!

Erinomaisen hyvät perusteet

Omaan viihtyvyyteen kannattaa ja pitääkin panostaa. Yksi tärkeimmistä syistä saneerata keittiö putkiremontin yhteydessä on uuden keittiön tuoma mielihyvä. Uusimalla keittiön, arkeen saadaan kaivattua luksusta ja asukkaan elämänlaatu paranee. Yksilöllisillä valinnoilla kodista tulee omia tarpeita palveleva kokonaisuus.
Uusilla mekanismeilla keittiöön saadaan toimivuutta ja ergonomisuutta. Vanhat kodinkoneet kannattaa myös vaihtaa remontin yhteydessä energiaa säästäviin malleihin, näin keittiöstä saadaan myös ekologinen ja vähän energiaa kuluttava. Koko asunnon arvo ja ulkonäkö paranee ja asukas saa remonttiin investoimansa rahat takaisin, jos myy asuntonsa edelleen.

Kun seinät revitään auki, pitää vanha keittiö joka tapauksessa purkaa, ainakin osittain. Lisäksi vanhojen kalusteiden uudelleen asennus ei aina onnistu ehjänä ja siististi. Tällöin on taloudellisesti järkevää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet kalusteet.

Kun keittiön uusiminen ajoitetaan putkiremontin yhteyteen, saadaan kodin sydän kerralla kuntoon yksillä remonttipölyillä. Usean osakkaan yhtäaikaisesti tekemä hankinta tulee edullisemmaksi ja helpommaksi, kuin yksittäisen keittiön hankkiminen. Osana kokonaispalvelua Keittiömaailma järjestää tarvittaessa myös rahoituksen. Kannattaa myös muistaa, että toisin kuin putkiremonteissa, asennus- ja remonttityöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen, jopa 4800 €.

 

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tilaa maksuton esite!

Kun teetät keittiöremonttisi ulkopuolisella yrityksellä, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin,
saat hakea kotitalousvähennystä remontin kustannuksista. Tässä keittiössä kotitalousvähennyksen
osuus on 735 €. Tämän keittiön hinta on 10 810 €.Kun teetät keittiöremonttisi ulkopuolisella yrityksellä, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, saat hakea kotitalousvähennystä remontin kustannuksista. Tässä keittiössä kotitalousvähennyksen osuus on 735 €. Tämän keittiön hinta on 10 810 €.

Kuinka keittiöremontti etenee putkiremontin yhteydessä?

”Yritämme päästä yhtiökokouksiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kertomaan projektista”, tiivistää Petteri Ilvoinen ja jatkaa: ”Järjestämme myös taloyhtiöiltoja myymälässämme, jolloin asukkailla on mahdollisuus kuulla keittiöremonttiin liittyvistä asioista, kysellä asiantuntijoilta ja tutustua samalla laajaan valikoimaamme. Lisäksi näytämme esimerkkejä 3D kuvien avulla, miltä uusi keittiö voisi remontin jälkeen näyttää.”
Jos asiakas päättää uusia keittiönsä, tehdään asiakkaalle maksutta oma, juuri asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin ja toiveisiin sopiva henkilökohtainen suunnitelma ja tarkka kustannuslaskelma. Eli asiakas sanelee ehdot ja Keittiömaailma toteuttaa sen.

Keittiömaailman myymälöissä putkiremonttiasiakkaita palvelee nimetty keittiösuunnittelija joka hoitaa keskitetysti koko projektin yhdessä taloyhtiövalvojan ja urakoitsijan kanssa, sovittaen keittiöprojektin putkiremontin aikatauluihin. Näin pyrimme tekemään asiakkaalle keittiön uusimista innostavan projektin.

”Emme tee unelmia vaan paljon enemmän, teemme kodin, jossa arki ja pyhä sujuu kuin tanssi” Petteri lopuksi tiivistää.

Heräsikö mielenkiintosi? Netistä osoitteesta http://www.keittiomaailma.fi/keittiomaailma/-keittioremontti -osiosta löytyy lisätietoja putkiremontista sekä video toteutuneesta asiakkaan kohteesta. Netistä on myös mahdollisuus varata aika maksuttomaan suunnittelutuokioon.

Aiheesta haastateltiin Vantaa Viisarin Keittiömaailman projektipäällikkö Petteri Ilvosta.

Jätteiden käsittelyyn kannattaa varata riittävä
määrä astioita (kuva vasemmalla. Ulosvedettävä pyyheteline (kuva keskellä). Lisää työtilaa ulosvedettävällä aputasokaapilla (kuva oikealla).Jätteiden käsittelyyn kannattaa varata riittävä määrä astioita (kuva vasemmalla. Ulosvedettävä pyyheteline (kuva keskellä). Lisää työtilaa ulosvedettävällä aputasokaapilla (kuva oikealla).

Edut osakkeenomistajalle, kun keittiöremontti tehdään putkiremontin yhteydessä

+ AIKATAULUETU: Säästyt putkiremontin jälkeen tehtävältä erilliseltä remontilta. Vanha keittiö on joka tapauksessa purettava ainakin osittain remontin tieltä, joten on järkevää tehdä keittiöremontti putkiremontin yhteydessä.

+ SÄÄSTÄ AIKAA: Ammattilaisen juuri sinulle valmiiksi miettimä projektisuunnitelma aikatauluineen.

+ SÄÄSTÄ VAIVAA: Kun koko keittiöremontti on ammattilaisen toimesta suunniteltu alusta loppuun, jää kalusteiden tilaus sekä tarvittaessa myös sähkö- ja putkitöiden tilaus ja aikataulutus ammattilaiselle.

+ SÄÄSTÄ RAHAA: Vanha keittiö pitää joka tapauksessa ainakin osittain purkaa, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten onhan se järkevämpää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat muutenkin tämän päivän keittiökäyttäytymistä sekä ergonomialtaan että ulkonäöltään.

+ EI VÄÄRIN TEHTYJÄ REMONTTEJA: Keittiöremontin tarkistaa aina taloyhtiön valtuuttama virallinen tarkistaja, joten tiedät, että remonttisi on aina oikein tehty.

+ KEITTIÖN SUUNNITTELUPALVELU KÄYTÖSSÄSI: Keittiön näyttävyydestä ei tarvitse tinkiä. Suunnittelemme tarvittaessa juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen keittiön.

+ ASENNUS TAKUUTYÖNÄ: Juuri meidän kalusteidemme asennukseen koulutetut ja perehtyneet luottoasentajamme takaavat onnistuneen ja viimeistellyn lopputuloksen - ja aina takuutyönä.

+ ASENNUKSESTA VEROVÄHENNYS JOPA 4800 €: Kannattaa myös muistaa, että toisin kuin putkiremonteissa, asennus- ja remonttityöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen, jopa 4800 €.

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
18.4.2016