Velcolla kuivaat pyykit nopeasti
Omataloyhtiö.fi

Tehokas ja taloudellinen pyykkitupa palvelee asukkaita

Taloyhtiöiden pyykkituvista löytyy edelleen vanhoja tuulettimia, jotka käyttävät kuivaukseen jopa 5 kWh/tunti. Energiatehokas pyykinkuivaus on mahdollista toteuttaa Velco-pyykinkuivauslaitteella, joka kuluttaa kuivauksen aikana sähköä alle 0,3 kWh/tunti. Vuositasolla tällainen ero sähkönkulutuksessa on jo hyvin merkittävä.

Velco-pyykinkuivauslaite on ekologinen vaihtoehto

Velco-laitteiden pyykinkuivauksessa tarvitsema lämpö otetaan käyttövedestä, joka kiertää lämpökennoston läpi. Vedestä saatava lämpö puhalletaan pyykkiä kohti kevyellä puhaltimella. Puhallettavan ilman lämpötila on maksimissaan 35 ºC, joten pyykki ei kovetu kuivuessaan. Yhden kuivauskerran aikana vettä kulkee laitteiston läpi noin 400 litraa. Vesi viilenee kuivauksen aikana muutaman asteen ja palaa paluuputkea pitkin takaisin kiertoon ja uudelleen lämmitettäväksi.

Pyykistä irtoava kostea ilma johdetaan ulos ja tilalle otetaan uutta korvausilmaa. Näin pyykki kuivuu yhtä raikkaaksi kuin ulkoilmassa. Myös kuivaustilat pysyvät kunnossa hyvän ilmanvaihdon ansiosta. Laitteistossa oleva tunnistin haistelee huoneen ilmaa ja sammuttaa puhaltimen, kun pyykki on kuivaa. Pyykinkuivauslaitteisto sekä kaksoisnaruilla toteutettu ripustusjärjestelmä on ekologisempi vaihtoehto kuin jatkuva kuivausrummun käyttö.
Nopea kuivatus tehostaa pyykkituvan käyttöä.Nopea kuivatus tehostaa pyykkituvan käyttöä.

Ajansäästöä yhteisöllisempiin asumisratkaisuihin

Pyykinkuivaushuoneen käyttäjää ilahduttaa kuivausajan lyheneminen, Velcon ansiosta lakanapyykki kuivuu jopa tunnissa. Nopean kuivaussajan ansiosta pyykkitupaa pääsee hyödyntämään aiempaa suurempi osa asukkaista, eikä pyykinkuivaus muodostu pyykkituvan pullonkaulaksi.

Saatavilla on myös kaksoisnaruilla oleva ripustusjärjestelmä, joka helpottaa pyykin kuivattamista. Muovitetut narut on helppo pingottaa tiukaksi ja ne pysyvät napakoina vuosikausia. Toimiva pyykkitupa on tärkeä osa asumisviihtyvyyttä.

Ota yhteyttä

Suomen Terveysilma P. 09 477 8940

Jätä yhteydenottopyyntö Velco-kuivaushuonejärjestelmästä


 
Julkaistu
2.10.2017