Helppohoitoisuutta taloyhtiön saunaan kääntyvillä lauderungoilla

Taloyhtiön saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Seinälle nousevat lauderungot täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Kun saunassa on tyylikkäät kääntyvät lauderungot, saunan peseminen käy käden käänteessä. Saunan helppo puhdistettavuus onkin tärkeä ominaisuus taloyhtiön saunassa, jota kymmenet eri ihmiset käyttävät viikoittain.

laude_ylhäällä

Kääntyvät lauderungot saa kevyesti nostettua seinälle

KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle. Tämän keksinnön ansiosta vapautuu lattiatilaa muuhunkin käyttöön. Runkomateriaali on kestävää, kevyttä, ruostumatonta ja helposti puhtaana pidettävää eloksoitua alumiinia.

Nivelet tehdään ruostumattomasta teräksestä, joten lauderungot ovat lähes ikuisia. Perusrunko painaa vain seitsemän kiloa, joten se kulkee asennuspaikalle vaikka kainalossa.

Lauderungot helppo kiinnittää seinään

Lauderungot on helppo kiinnittää seinän koolauksiin. Rungoissa on myös jalat, joten lauteet eivät jää roikkumaan pelkästään seinän varaan. Syvyyskokoja löytyy neljää erilaista. Lauteiden lopullinen ja tarkka pituus tehdään laudepuilla. Kosken Metalli toimittaa myös mittojen mukaan tehdyt puiset laudetasot ja verhoilut. Lauteiden etureuna on aina pyöristetty ja valittavana on useita puumateriaaleja.

KIKKA-lauteet ilman väliritilöitä.KIKKA-lauteet ilman väliritilöitä.
Haapalauteet poikittaisilla ritilöillä.Haapalauteet poikittaisilla ritilöillä.

Lauderunkojen noston keventäjä

KIKKA-lauderunkoihin on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot nousevat seinälle lähes itsestään! Keventäjä toimii kaasujousi. Samaa tekniikkaa käytetään esim. autojen takakontin nostossa. Yksi keventäjä riittää maksimissaan 2,5 m pitkiin lauteisiin. Jos lauteet ovat pidemmät, kannattaa tilata kaksi keventäjää.

 

Runkoja voidaan korottaa tai madaltaa

Saunan lauteiden runkoja voi tarvittaessa madaltaa jalkoja alapäästä lyhentämällä. Vakiokorkeus on rungoilla tasaisella lattialla puuosien kanssa noin 110 cm. Runkoa korotetaan jalkojen alapäästä. Tällöin ala-askelma nousee ylemmäksi. Saatavana onkin myös lisä-askelma, jolloin nousu lauteille helpottuu, koska nousussa on kaksi askelmaa. Vanhuksille ja liikuntarajoitteisille tämä on erinomainen lisäominaisuus saunassa.

Käännettävät lauteet ovat helppohoitoiset.Käännettävät lauteet ovat helppohoitoiset.

Monipuoliset lauderungot taloyhtiön saunaan

  • KIKKA-lauderungot nousevat kevyesti seinälle ja vapauttavat tilaa

  • Lauteiden puumateriaaleiksi tarjolla useita vaihtoehtoja

  • Lauteet voidaan sijoittaa myös kulmiin tai u-muotoon

  • Laudepaketeilla nopea toimitus, toimitusaika 1- 2 viikkoa

  • Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla on ruostumattomuustakuu

  • KIKKA-lauderungot ovat täysin kotimaisia ja niillä on avainlipputunnus


Jäikö jokin askarruttamaan?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite.


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
13.5.2020