Pihavalaistusta voi ohjata automaattisesti

Automaattinen pihavalaistuksen ohjaus
Energiatehokkuutta ja turvallisuutta liiketunnistimilla

Pihavalaistusta voidaan helposti ohjata automaattisesti käyttämällä liiketunnistimia

Laadukkaat tunnistinjärjestelmät valvovat kohteitaan keskeytymättä ja luotettavasti. Piha-alueiden valaistus syttyy tarvittaessa hämäräkytkimen ja liikkeentunnistuksen avulla. Näin turvataan asukkaiden kulku ja pidetään samalla kutsumattomat vieraat loitolla.
Valppaat Vahti-Jussi®-liiketunnistimet reagoivat heti kun havaitsevat liikettä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on sisäänrakennettuna mm. hämäräkytkin, poiskytkentäviive sekä automaattinen häiriöiden suodatus. Tuotteet on myös suojattu laitteen irrotusta vastaan.

Vahti-Jussi MasterLINE -liiketunnistimet

Vahti-Jussi MasterLINE -liiketunnistin
  
Vahti-Jussi MasterLINE -liiketunnistin

Vahti-Jussi-tunnistimet soveltuvat myös porraskäytävien ja yhteisten tilojen valaistuksenohjaukseen

Innovatiiviset ja laadukkaat liike- ja läsnäolotunnistimet valppaita, hyödyllisiä ja tehokkaita ja pitävät automaattisesti huolen useista tehtävistä eri puolilla rakennusta ‒ sisällä ja ulkona. Tunnistimet sytyttävät valot silloin, kun turvallisuus niin edellyttää, ja ne voivat tarvittaessa huolehtia lämmityksestä ja ilmastoinnista älykkäästi ja luotettavasti.
Porrasvalojen ohjaus voidaan toteuttaa jopa kerroskohtaisesti. Tällöin esimerkiksi hissillä liikuttaessa syttyvät vain tarvittavien kerrosten valot. Myös energiatehokkuus paranee, kun valot eivät pala turhaan.
Yhteisten tilojen valojen ohjaus kannattaa aina toteuttaa tunnistimilla. Esimerkiksi kylmäkellari, saunatilat, varastotilat, pyörävarastot kannattaa varustaa automaattisella valaistuksenohjauksella, jolloin valot eivät koskaan jää turhaan päälle.

Liike- ja läsnäolotunnistimet

Kiinteistön ja asukkaiden turvallisuus paranee sähkösaneerauksessa

Valaistuksenohjauksen lisäksi turvallisuuteen voidaan vaikuttaa myös muilla tavoin parantamalla kiinteistön ja huoneistojen sähköistystä.

Lue lisää:
Parempaa turvallisuutta tänään ja huomenna
Ratkaisut kiinteistön sähkösaneeraukseen

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
19.8.2019