Talotekniikkaelementit saneeraus- ja uudiskohteisiin
Omataloyhtiö.fi

Talotekniikkaelementit saneeraus- ja uudiskohteisiin

Kasvava remontoinnin tarve ja kasvun merkit uudisrakentamisessa edellyttävät tehokkaampia työtapoja ja laadukkaita tuotteita. Uponor on vastannut haasteeseen kehittämällä useita rakennusratkaisuja, jotka nopeuttavat työmaavaiheen asennuksia sekä uudisrakentamisessa, että remontoinnissa. Kytkentävalmiit moduulit ja teollisesti esivalmistetut elementit ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja monikäyttöisiä.

Uponor Reno Port -talotekniikkakasetin avulla kerrostalon käyttövesi- ja viemäriputkistojen uusiminen toteutetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.Uponor Reno Port -talotekniikkakasetin avulla kerrostalon käyttövesi- ja viemäriputkistojen uusiminen toteutetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Talotekniikkaelementit

Uponorin talotekniikkaelementit takaavat onnistuneen asennuksen ja tasaisen laadun. Tehdasvalmisteiset, tilaajalle räätälöidyt ratkaisut tekevät suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta helppoa.

Työmaalle talotekniikkaelementit tuovat nopeutta ja kustannustehokkuutta. Paikalla rakentaminen muuttuu paikalla asentamiseksi. Rakennusvirheiden mahdollisuus pienenee ja laadukas lopputulos on sekä rakentajan että loppukäyttäjän etu.

Uponor talotekniikkaelementit

Cefo-­järjestelmä

Cefo-linjasaneerausjärjestelmä on tarkoitettu kerrostalojen korjausrakentamiseen ja talotekniseen perusparannukseen.

Reno Port -talotekniikkakasetti

Reno Port -talotekniikkakasetti on tehdasvalmisteinen moduuliratkaisu linjasaneerauksen, joka sisältää käyttövesiputket, ääntävaimentavan Decibel-­pystyviemärin ja seinä­ wc:n.

Riser Port -talotekniikkahormi

Riser Port -talotekniikkahormi on  tilaa säästävä ja kustannustehokas reitityshormisto vesi-­, viemäröinti-­ ja ilmanvaihtojärjestelmien uusimiseen.

Kytkentävalmis jakokeskus

Uponor Port -jakokeskukset soveltuvat rivi-­ ja kerrostalojen sekä liikerakennusten käyttövesi-­ ja lämmitys­-/viilennysjärjestelmiin.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt


Uponorin asiantuntijat auttavat löytämään optimaalisimman ratkaisun kuhunkin kohteeseen.
 
projektipalvelu@uponor.com
020 129 2655

Jätä yhteydenottopyyntö taloyhtiön putkiremontista


 
Julkaistu
26.6.2017