Fortum Vakaalämpö tuo tasaisuutta ja ennakoitavuutta lämmityskustannuksiin
Omataloyhtiö.fi

Fortum Vakaalämpö tuo tasaisuutta ja ennakoitavuutta lämmityskustannuksiin

Vakaana pysyvät lämmityskustannukset helpottavat budjetointia ja säästävät kustannusyllätyksiltä. Siksi Fortum Vakaalämpö on mainio valinta kaukolämmi- tetyille taloyhtiölle.

Kysyimme ja kuuntelimme asiakkaitamme. Erilaiset asiakkaat toivovat kaukolämmöltä erilaisia asioita. Millaiset asiat vaikuttavat sinun valintaasi, kun valitset sopivaa kaukolämpö- tuotetta? Ekologisuus, kustannusvastaavuus vai vakaus? Uudistuneesta tuotevalikoimastamme sinun on helpompi löytää juuri oikea tuote vastaamaan taloyhtiön lämmönkäyttöä.

Suosittelemme taloyhtiöille uutta Fortum Vakaalämpöä

Tämä lämpötuote helpottaa taloyhtiön kustannusten ennakointia ja hallintaa. Vakaa hinta antaa sujuvuutta budjetointiin ja säästää kustannusyllätyksiltä esimerkiksi poikkeuksellisen kylmänä talvena.

”Lämmitys on merkittävä kustannus- erä taloyhtiöille. Fortum Vakaalämpö -tuote tuo taloyhtiön kustannuksiin va- kautta. Se oli myös kokonaisvaltaisesti edullisin lämpötuote isännöimistäni taloyhtiöistä kymmenelle”, sanoo isännöitsijä Juha Hänninen.

Isännöitsijä Juha Hänninen,
Karjalan Tilipalvelu JoensuuIsännöitsijä Juha Hänninen, Karjalan Tilipalvelu Joensuu

Asiakkaanamme saat päättää

Voit tehdä valinnan neljästä erilaisesta lämpötuotteesta taloyhtiösi tarpeiden mukaan. Valitsetpa minkä tuotteen tahansa, voit olla varma, että saat kaukolämpöä aina luotettavasti ja edulliseen hintaan. Kaikkien kaukolämpötuotteiden sopimukset ovat voimassa toistaiseksi. Voit halutessasi vaihtaa tuotetta kerran kalenterivuodessa.

Vertaile ja valitse tarpeidesi mukaan

Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella, Joensuussa, Järvenpäässä ja Tuusulassa.

www.fortum.fi /lampovalinta

 

 
Julkaistu
5.9.2016