MonoRocilla talo kerrospukeutuu

Sama mikä pätee ihmisiin, pätee taloihinkin. On verhouduttava niin, että olosuhteet pysyvät ulkopuolella ja lämpö sisällä. kerrospukeutuminen on tähän tarkoitukseen ylivoimaiseksi todettu ratkaisu.

MonoRoc tuo nykyaikaisen kerrospukeutumisen edut rakennuksellesi. Markkinoiden johtavan eristerappausjärjestelmän kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota suojaavaan vaikutukseen. MonoRoc muodostaa julkisivuun yhtenäisen, lujan ja erittäin kestävän pinnan, joka suojaa rakennusta tuulen ja veden pääsyltä rakenteisiin. Samalla se kuitenkin päästää mahdollisen kosteuden ulos rakenteista.

Tutustu Suomessa suomalaisiin oloihin suunniteltuun MonoRoc -julkisivuratkaisuun ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

MonoRoc taloyhtiöiden päätöksenteossa

Monoroc on kestävä ratkaisu julkisivuun.Monoroc on kestävä ratkaisu julkisivuun.

Suomi on ilmaston puolesta yksi haastavimmista paikoista elää ja rakentaa. Vuodenajat, pakkanen, vesi ja lumi sekä jatkuva sulaminen ja jäätyminen ovat haasteita niin ihmisille, luonnolle kuin rakennuksille.

Ilmastonmuutos kasvattaa julkisivuihin kohdistuvaa säärasitusta kaikkein eniten juuri täällä pohjoisessa ilmastossamme. Sateisuus lisääntyy Suomessa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisesti talvella. ilmastovyöhykkeiden siirtyessä pohjoisemmaksi lämpötila vaihtelee talvisin nollan asteen molemmin puolin suuressa osassa maata. Tiheät jäätymis-sulamissyklit sekä rankkasateiden ja tuulten voimistuminen nostavat julkisivujen säärasituksen huomattavasti aiempaa korkeammaksi.

MonoRoc-järjestelmällä rapattu ja pinnoitettu julkisivu hylkii vettä. Näin rakenne pysyy kuivana ja pakkasrapautuminen vähenee merkittävästi. Rakenteella on myös hyvä vesi-höyrynläpäisevyys, jolloin mahdollinen kosteus pääsee tehokkaasti poistumaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta julkisivu kestää erittäin hyvin Suomen ankaraa säärasitusta kaikkina vuodenaikoina.

Markkinajohtajana Weber voi tarjota kattavaa tukea koko julkisivuremontin ajan, suunnittelusta tekijöiden valintaan ja toteutukseen asti.

MonoRoc - 10 syytä valita

MonoRoc – tekninen edelläkävijä

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
21.8.2020