Nyt on aika uusia autotallinovet

Vanhat ja kuluneet autotallin ovet?
Olisiko aika vaihtaa?

Missä kunnossa ovat taloyhtiönne autotallien ovet? Ovatko potkupellit kuhmuilla ja lukot usein epäkunnossa? Jäätyvätkö autotallien ovet talvella samalla kun vähitellen kertyvät lumivallit estävät ovien vetämisen auki?

Huolimatta säännöllisestä huoltamisesta, eivät vanhat autotallin ovet enää kuitenkaan ole toiminnaltaan uuden veroiset. Kuulostaako tutulle ongelmalle?

Missä kunnossa ovat taloyhtiönne autotallien ovet, olisiko aika vaihtaa uusiin?Missä kunnossa ovat taloyhtiönne autotallien ovet, olisiko aika vaihtaa uusiin?

Uudet nosto-ovet vanhojen avattavien autotallin ovien tilalle

Autotallissa kuluvimmat osat ovat juurikin ovet. Taloyhtiöissä vanhat ovet saattavat olla jo myös turvallisuusriski suojattavan omaisuuden näkökulmasta katsottuna. Uudet ja paksummat ovet pitävät luvattomat kulkijat ulkopuolella vanhoja puuovia paremmin.

Vanhat ovet eivät myöskään juuri suojaa kylmältä, vaan päästävät helposti kireän pakkasen talliin. Energiataloudellisesti ajateltuna uudet ovet säästävät lämpimän tallin lämmityskustannuksissa. Myös normaalisti kylmillään olevista talleista tulee lämpimämpiä.

Crawfordin ammattitaitoiset asentajat huolehtivat ovet paikoilleen.Crawfordin ammattitaitoiset asentajat huolehtivat ovet paikoilleen.

Olisiko taloyhtiössänne aika kiinnittää huomiota myös autotallien oviin? Nimittäin ovien vaihto uudempiin, turvallisempiin ja helppokäyttöisempiin on loppujen lopuksi aika yksinkertainen homma.

Onko ovien vaihto ajankohtainen? Voit pyytää tarjouksen tästä!

Pääset tutustumaan ovimalleihin tästä.

Kun valitsette autotallin ovia, huomioikaa nämä:

1. Miettikää ensin, mitkä ovat juuri teidän taloyhtiönne autotallien ja niiden ovien tärkeimmät tehtävät. Turvallisuus? Varastotila? Ulkonäkö? Näkösuoja? Mitkä näkökohdat merkitsevät eniten? Tämä auttaa teitä valitsemaan oikean oven.

2. Miten suuri autotalli on? Tarkistakaa paljonko tilaa on käytettävissä oven sivuilla ja yläpuolella. Erilaiset ovet vaativat erisuuruisen asennustilan.

3. Minkä tyyppisen oven tarvitsette? Yksinkertaisemmilla ylös kääntyvillä kippiovilla on omat etunsa, mutta muistakaa, että ne tarvitsevat enemmän tilaa ja niiden avaaminen ja sulkeminen vaatii enemmän voimaa.

4. Kuka ovea käyttää? Onko taloudessanne pieniä lapsia, joiden kannalta on tärkeää, että ovi on kevyt ja turvallinen käyttää? Tai vanhempia ihmisiä? Haluatte luonnollisesti varmistaa, etteivät heidän sormensa voi jäädä lamellien tai jousien väliin.

5. Säilytättekö autotalleissa jotain arvokasta? Silloin haluatte varmaankin oviin erikoislukot ja salvat. Varmistakaa, että valitsemiinne oviin on mahdollista saada sellaiset.

Crawford autotallin ovissa on suojattu rakenne, joka on turvallinen myös pienemmille käyttäjille.Crawford autotallin ovissa on suojattu rakenne, joka on turvallinen myös pienemmille käyttäjille.
6. Onko autotalli eristetty? Ovien eristysominaisuudet ja paksuudet vaihtelevat. Valitkaa oikea ovi omiin tarpeisiinne.

7. Miten tärkeää on oven ulkonäkö? Muistakaa, että autotallin ovi on näkyvä osa taloyhtiön julkisivua ja kokonaisvaikutelmaa. Valitkaa ovi, joka täydentää talon tyylikkyyttä. Ehkä oven pitäisi olla samanvärinen kuin talon?

8. Tarvitsetteko oviin ikkunat saadaksenne autotalliin lisää valoa tai nähdäksenne ulos? Varmista, että valitsemiinne oviin on mahdollista asentaa ikkunat.

9. Aiotteko asentaa ovet itse? Silloin on tärkeää, että asennus on helppoa. Tai haluatteko – niin kuin useimmat meistä – ammattilaisten hoitavan asennuksen? Varmistakaa, että hankitte ovenne luotettavalta toimittajalta, joka tarjoaa tarvitsemanne lisäpalvelut. Crawfordilta saat sekä ovet että ammattitaitoisen asennuksen.

10. Pyydä aina ammattilaista arvioimaan taloyhtiönne autotallit ennen, kuin valitsette siihen ovia. Häneltä saatte arvokkaita vinkkejä ja ohjeita, joita ette ehkä itse tulisi ajatelleeksi.

Pääset tutustumaan ovimalleihin tästä.

Millainen tyyli taloyhtiöönne sopii?

Klassinen vai moderni – millainen tyyli sopii kiinteistöönne parhaiten? Crawfordin ovivalikoimasta löydätte helposti taloyhtiöönne parhaiten sopivan ratkaisun. Selkeä muotoilu, täydellinen tekniikka sekä pitkä takuu tekevät ovista huolettomia käyttää.

Ovien vaihto on meillä ajankohtainen, haluamme että meihin otetaan yhteyttä.

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
8.1.2018