Taloyhtiöiden päättäjät – onko injektointi tuttua?

Eskon Oy on pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suorittaa mm. betonirakenteiden vesivuoto-, letku-, ja halkeamainjektointeja pitkällä kokemuksella. Eskon Oy on tehnyt erilaisia injektointitöitä jo vuodesta 1988 lähtien.

Injektointimenetelmiä on useita. Injektoimalla voidaan kunnostaa esimerkiksi betonihalkeamia, vesivuotoja ja tiiliseiniä. Olemassa olevien betoni- ja tiilirakenteiden kunnostaminen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin vanhan purku ja uuden rakentaminen. Eskon on tehnyt injektointeja mm. parkki-, auto- ja uimahalleihin sekä kunnostaneet asuintalojen parvekkeita.

Eskon Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suorittaa mm. betonirakenteiden vesivuoto-, letku-, ja halkeamainjektointeja pitkällä kokemuksella.Eskon Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suorittaa mm. betonirakenteiden vesivuoto-, letku-, ja halkeamainjektointeja pitkällä kokemuksella.

Betonirakenteiden vahvistus (Halkeamien injektointi)

Betoniin muodostuneiden halkeamien korjaus vahvistaa rakenteita. Yleensä halkeamat ovat syntyneet betonin kuivumisesta tai rakenteen ulkoisesta liikkeestä. Yleisimmin halkeamia esiintyy seinissä, lattioissa, pintavaluissa, ontelolaatoissa, pilareissa ja palkeissa. Niitä saadaan vahvistettua epoksihartseilla kestäviksi.

Vesivuotojen injektointi

Maanpinnan alapuolisissa betonirakenteissa, työsaumoissa, liikuntasaumoissa sekä halkeamissa esiintyvissä vesivuodoissa käytämme erityyppisiä polyuretaanihartseja, jotka reagoivat veden kanssa tukkien vuodot.

Lisää injektoinnista.

Haluatko tietää lisää? - Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Betoniin muodostuneiden halkeamien korjaus vahvistaa rakenteita.Betoniin muodostuneiden halkeamien korjaus vahvistaa rakenteita.
Injektointiletkujen asennukset ja injektointi

Eskon suorittaa injektointiletkujen asennusta betonirakenteiden työsaumoihin, liikuntasaumoihin sekä läpivienteihin. Injektointiletkut paineistetaan pu-hartsilla. Oikein asennetut injektointiletkut varmistavat työsaumojen vedenpitävyyden ja näin ollen vältytään kalliilta jälki-injektoinneilta.

Kapilaarikatkoinjektointi

Kapilaarisesti nouseva kosteus voidaan pysäyttää betoni- ja tiilirakenteissa. Eskon käyttää Vandex-tuoteperheen tuotteita, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi. Kapilaarikatko tehdään yleensä rakenteeseen, jossa on havaittu kosteutta. Injektointi muodostaa rakenteeseen hydrofobisen kerroksen, joka estää kosteuden nousun rakenteeseen.
Laattainjektointi (kopo-laatat)

Tällä menetelmällä saadaan alustastaan irronneet kopo-laatat kiinnitettyä siististi ja nopeasti paikoilleen. Yleisimpiä kohteita ovat kylpyhuoneiden lattia- ja seinälaatat, ulkolaatat ja portaat sekä rakennusten julkisivut (vuolukivimuuraukset).
750-kopotuskuvia

Heräsikö kysyttävää - Jätä yhteydenottopyyntö:


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
28.11.2016