Kääntyvät lauderungot helpottavat arkea myös taloyhtiössä

Taloyhtiön sauna on ahkerassa käytössä ja se joutuukin kovalle rasitukselle viikosta toiseen. Taloyhtiön saunalta vaaditaankin kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta.

Seinälle nousevat lauderungot täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Kun saunassa on tyylikkäät kääntyvät lauderungot, saunan peseminen käy käden käänteessä.

Kikka-lauderungot kääntyvät kevyesti seinälle.Kikka-lauderungot kääntyvät kevyesti seinälle.

Kikka-lauderunko ovat kevyt käsitellä

Kikka-lauderungot kääntyvät kevyesti seinälle. Tämän älykkään keksinnön ansiosta vapautuu lattiatilaa muuhunkin käyttöön. Runkomateriaali on kestävää, kevyttä, ruostumatonta ja helposti puhtaana pidettävää anodisoitua alumiinia. Runko on siis juuri oivallinen ratkaisu taloyhtiön saunaan.

Kääntyvät mekanismit eri mallisiin lauteisiin

Kääntyvät lauderungot sopivat muihinkin kuin suoriin lauteisiin. Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla voi tehdä myös muun muassa U-lauteet sekä L-lauteet ja kaikki sivut kääntyvät tarvittaessa ylös seinälle.

Tilaa maksuton esite

Kääntyvät Kikka-lauteet

Helppo asentaa

Lauderungot on helppo kiinnittää seinään. Rungoissa on myös jalat, joten lauteet eivät jää roikkumaan pelkästään seinän varaan. Syvyyskokoja löytyy useita eri vaihtoehtoja. Lauteiden lopullinen ja tarkka pituus tehdään laudepuilla. Kosken Metalli toimittaa myös mittojen mukaan tehdyt puiset laudetasot ja verhoilut. Lauteiden etureuna on aina pyöristetty ja valittavana on useita puumateriaaleja.

Lauderunkojen noston keventäjä

KIKKA-lauderunkoihin on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot kääntyvät seinälle lähes itsestään! Keventäjä toimii kaasujousi. Samaa tekniikkaa käytetään esim. autojen takakontin nostossa. Yksi keventäjä riittää maksimissaan 2,5 m pitkiin lauteisiin. Jos lauteet ovat pidemmät, kannattaa tilata kaksi keventäjää.

Lauderunkojen paketti

KIKKA lauderunkojenpakettiin kuuluu aina kolme erillistä runko-osaa: 3 runko-osaa, seinäkannakkeet 3 kpl, kaideputket 2 kpl, askelmakannakkeet 2 kpl, säätötulpat 5 kpl. Kolmella runko-osalla voit rakentaa pisimmillään 2,5 metriä pitkät lauteet, pituus on siis säädettävissä. Asiakas määrää puuosilla haluamansa laudepituuden. Pituusrajoitus on siksi, ettei laudelautojen jännevälit jäisi liian pitkiksi.

Myös kulmalauteita saatavilla.Myös kulmalauteita saatavilla.

Kaide ja ala-askelma voidaan asentaa kasausvaiheessa joko oikea- tai vasenkätiseksi. Jos lauteesi ovat pidemmät kuin 2,5 m, voit jatkaa pituutta rajattomasti lisärunkoja käyttämällä. Esim. 3 m pitkiin lauteisiin tarvitaan yksi lisärunko eli yhteensä 4 kpl runkoja.

Myös valmiit laudepaketit alumiinirungoilla

Peruspaketti sisältää istuintason, keskitason, askelmatason, väliritilät, kaidepuut sekä valitsemasi alumiiniset lauderungot. Lisävarusteeksi voi valita selkänojan, runkojen noston keventäjän sekä laudesuojaksi parafiiniöljyn. Tasojen reunat ovat aina pyöristetty.

Monipuoliset lauderungot taloyhtiön saunaan

  • Nopea ja helppo asentaa
  • Laudetasot asiakkaan toivomien mittojen mukaan
  • Reunat kauniisti pyöristetty
  • Ei turhia likaa kerääviä koloja, helppo siivota
  • Materiaali vaihtoehdot: haapa, leppä tai niiden yhdistelmä tiikeri, lämpökäsitelty haapa
  • Erikoismallit kuten kulmalauteet, U- lauteet, nouse keskeltä ym.
  • Ruuvit ruostumattomat
  • Myös mittatilauksesta erikoislauteita esim. yli 3 metriä pitkät, kulmalauteet, U-lauteet, L-lauteet ym.

Kiinnostuitko?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite.


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
8.2.2021