Hormien kunnostus ammattilaisen avustuksella

Piiput eivät ole ikuisia, ja vanha piippu saattaa olla turvallisuusriski. Viisainta on pyytää nuohoojalta arvio piipun kunnosta. Hyväkuntoinen piippu on tärkeä osa kodin paloturvallisuutta. Niinpä hormien kunnostus kannattaa suorittaa ammattilaisen avulla.
 

Hormien kunnostus kuuluu ammattilaisen tehtäviin. Mordax-massausmenetelmä soveltuu korjausmenetelmäksi, jos hormin läpimitan ei haluta pienenevän. Hormien kunnostus kuuluu ammattilaisen tehtäviin. Mordax-massausmenetelmä soveltuu korjausmenetelmäksi, jos hormin läpimitan ei haluta pienenevän.

Oletko rakentamassa uutta tai kunnostamassa vanhaa?

Oletko rakentamassa uutta hormia tai kunnostamassa vanhaa? Onko kyseessä omakotitalo, kerros- tai rivitalo vai kenties kokonainen talokompleksi? Eskon Oy on täyden palvelun hormitalo. Se tekee puolestasi kaiken hormeihin liittyvän kartoituksesta ja suunnittelusta työn toteuttamiseen saakka. Eskon korjaa hormeja kaikilla Suomessa käytettävissä olevilla menetelmillä. Perusmenetelmiä savu- ja ilmanvaihtohormien korjaukseen on neljä; taipuisa haponkestävä putki, jäykkä ja suora piippuun työnnettävä moduuliputki, massaus, joka tarkoittaa hormin pinnoittamista sisäpuolelta sekä Furanflex-sukitusmenetelmä.

Lue lisää hormikunnostusvaihtoehdoista.

Tulo- ja poistohormit

Eskon kunnostaa vanhoja tulo- ja poistohormeja Mordax-horminkorjausmenetelmällä tai haponkestävällä taipuisalla Prima Plus -putkella. Mordax-menetelmä on VTT:n testaama ja sillä on VTT:n myöntämä sertifikaatti ja laadunvalvontasopimus. Laadunvalvonnassa pystytään seuraamaan tuotteen kulkua tehtaalta loppukäyttäjälle. Jokaisen hormin osalta pystytään selvittämään työtapaselosteesta kyseiseen hormiin käytetyn massan valmistuserä.
 

Savuhormit


Savuhormeja kunnostetaan Mordax-horminkorjausmenetelmällä, taipuisilla Prima Plus -haponkestävillä putkilla ja jäykillä Prima Plus -hormiputkilla. Prima Plus -putkitusta käytetään silloin, kun hormin pinta-alan pitää pienentyä, esimerkiksi vanhoja öljypannun hormeja korjatessa. Massaus puolestaan sopii tilanteisiin, joissa hormin pinta-ala halutaan säilyttää. Hormin pinta-alan pysyessä samana sen veto vaan paranee!
Asennukset ja huollot kannattaa suorittaa ammattilaisen avulla.Asennukset ja huollot kannattaa suorittaa ammattilaisen avulla.

Ilmanvaihtohormit

Furanflex on uusi menetelmä, jota käytetään ilmanvaihtokanavien kunnostuksessa. Furanflex-putki mukautuu ilmanvaihtokanavan muotoon, joten se on asennettavissa ilman kanavan aukaisuja ja pituusrajoituksia. Koska asennettava Furanflex-putki on yhtenäinen sukka, vältytään liitoskohdilta ja saavutetaan sileä putken sisäpinta ja saumaton hormi. Furanflex on tyyppihyväksytty tuote, joka täyttää D-luokan tiiviysvaatimukset.

Lue lisää hormien kunnostuksesta

Hormien kunnostus käy helposti Eskonilla käytössä olevan Furanflex-sukitusmenetelmän avulla.Hormien kunnostus käy helposti Eskonilla käytössä olevan Furanflex-sukitusmenetelmän avulla.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Yritys on erikoistunut myös ilmanvaihdon parantamiseen niin yksityishenkilöiden kuin teollisuuden kohteissa. Kyseessä on innovatiivinen yritys, joka kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja palvelujaan.
Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
16.7.2020