Yhteisösaunan lauteet: Kestävät, pestävät ja edulliset!

Yhteisösaunan lauteet: Kestävät, pestävät ja edulliset!

Sun Saunan lauteiden muotokieli on suunniteltu yhdessä sisustusarkkitehtien ja puuseppien kanssa ja niiden tekniset ratkaisut ovat hioutuneet käyttökokemusten myötä toimiviksi. Yhteisökäytössä oleviin saunoihin Sun Saunalla on omat tähän käyttöympäristöön suunnitellut laudejärjestelmänsä, jotka ovat käytettävyydeltään, uudistettavuudeltaan ja käyttökustannuksiltaan erinomaisia.

Yhteisökäytössä oleviin saunoihin Sun Saunalla on omat tähän käyttöympäristöön suunnitellut laudejärjestelmänsä.Yhteisökäytössä oleviin saunoihin Sun Saunalla on omat tähän käyttöympäristöön suunnitellut laudejärjestelmänsä.

Swing Clean laudejärjestelmä

Yhteisösaunakäyttöön tarkoitetun Swing Clean laudejärjestelmän teräsrungot valmistetaan käyttöympäristön mukaan ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä. Tällöin puhtaanapito on helppoa verrattuna alumiinisiin tai sinkittyihin runkoihin. Rungot ovat purettavissa ja uudelleen kasattavissa huoltoa ja siivousta varten. Mitään hitsaustöitä ei tehdä rakennuspaikalla, lauderungot kasataan valmiista räätälöidyistä komponenteista.

Yhteisösaunakäyttöön tarkoitetun Swing Clean laudejärjestelmän teräsrungot valmistetaan käyttöympäristön mukaan ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä.Yhteisösaunakäyttöön tarkoitetun Swing Clean laudejärjestelmän teräsrungot valmistetaan käyttöympäristön mukaan ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä.

Lauderallielementtien rakenne poikkeaa perinteisestä

Swingin lauderallielementtien rakenne poikkeaa perinteisestä sidelistoilla kasatusta rakenteesta. Lauderallien alapinnoilla ei ole lainkaan sidelistoja vaan laudelaudat tapitetaan kiinni otsalautaan. Tämä parantaa siivouksen lopputulosta ja lisää lauteen käyttöikää, estäen kosteuden imeytymisen laudelaudan päädystä.

Lauteen kansien rallirakenne kestää hyvin käyttöä, rallit ovat pystyyn nostettavissa ja irrotettavissa. Lauteen uudistaminen on vakiokomponenttien ansiosta helppo ja nopea toimenpide.

Laude-elementti.Laude-elementti.

Kuusi erilaista laudemallistoa

Kotisaunoihin yritys toimittaa lauteita kuudella eri tyylisellä mittojen mukaan räätälöitävällä laudemallistolla. Lauteet valmistetaan Jyväskylän tehtaassa ammattitaitoisten puuseppiemme toimesta. Kaikkien mallistojen lauderallit ovat aina irrotettavissa, jalkalauteen orsisto purettavissa ja lauteeseen integroidut kuituvalot suojattu siten, etteivät ne vaikeuta lauteen puhdistettavuutta ja käyttöä. Säädettävät tassut jalkojen päissä, lauteessa sekä jakkaroissa estävät kosteuden imeytymisen puuhun ja jatkavat lauteiden käyttöikää.

20 vuotta kehitystyötä suomalaisen saunan puolesta

Jyväskyläläinen saunoja valmistava perheyritys Sun Sauna täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Sun Sauna tunnetaan verkossa toimivasta saunan suunnitteluohjelmastaan ja laadukkaista saunatuotteistaan. Aktiivinen ja innovatiivinen tuotekehitys on nostanut Sun Saunan vahvaksi toimijaksi niin kotisaunojen kuin yhteisösaunojenkin toimittajana.

Suunnittele unelmiesi sauna – Aloita tästä!


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
5.6.2018