Yleistilat pysyvät siistinä Kurasyöpöllä

Ei enää kuraa porraskäytäviin!

Porraskäytävien likaisuus on asia, jonka huomaa niin taloyhtiön asukkaat kuin taloyhtiössä vierailevatkin. Yleisten tilojen epäsiisteys korostuu erityisesti syksyisin ja keväisin maan ollessa usein märkää ja kuraista. Sotkuiset jalan- ja tassunjäljet sekä lastenrattaiden pyöristä tulevat viivat ovat tuttuja näkyjä laattalattialla. Kuramatto imee osan liasta, mutta olisiko mahdollista päästä puhtaampaan lopputulokseen?

Helppoa siisteyttä

Kurasyöppö on ratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti lapsi- ja koiraperheiden tarpeisiin. Kurasyöppö ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain ja ainoastaan omakotitaloihin, vaan se on toimiva ratkaisu myös tiloihin, joissa likaa kertyy erityisen paljon, tällaisia ovat esimerkiksi päiväkodit sekä taloyhtiöt unohtamatta suurkeittiöitä ja teollisuutta.

Koska käyttäjäkunta ja sijoitusmahdollisuudet ovat laajat, on kurasyöpöstä saatavilla kolme vakiokokoa laatta- ja muovimatoille. Tuotetta on mahdollista saada myös erikoismitoin sekä massalattialle. Aito ja alkuperäinen Kurasyöppö on suunniteltu yhteistyössä VTT:n kanssa.

Tutustu asennukseen.

Puhdista vaikka auton renkaat.Puhdista vaikka auton renkaat.

Kurasyöppö sopii vaikka tuulikaappiin

Paras sijoituspaikka Kurasyöpölle on juuri sisäänkäynnin edessä, tai sen välittömässä läheisyydessä. Näin porraskäytävä pysyy parhaiten puhtaana, eikä lika kantaudu myöskään asuntoihin entiseen tapaan. Mikäli taloyhtiöllä on käytössään erillinen kuraeteinen, pyöräkellari, talovarasto tai vaikka vesieristetty tila, ovat nämäkin varteenotettavia vaihtoehtoja kurasyöpön sijoituspaikaksi.

Kurasyöpössä hiekka ja muu lika valuvat kenkiä ym. pestäessä veden mukana altaassa sijaitsevaan sakkakoriin. Käyttäjämäärän ollessa melkoinen, kulutettu vesimäärä suuri ja huuhdeltava likamäärä on erityisen runsas, on syytä valita perinteisen sakkakorillisen mallin sijaan Kurasyöpön ja pönttökaivon yhdistelmä.

Mistä materiaalista Kurasyöppö on valmistettu?

Kurasyöppö on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana.Kurasyöppö on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana.

Kurasyöpön ja pönttökaivon yhdistelmä

Kurasyöpön sekä pönttökaivon yhdistelmässä itse kaivo hitsataan vedenpitävästi altaan pohjaan. Pönttökaivossa on tilavuudeltaan noin 8 litrainen irrotettava sakka-astia. Kaivon poistoputket sopivat halkaisijaltaan 75 mm:n ja 110 mm:n muhveihin. Poistoputken suunta on valittavissa pystyyn tai vaakaan, ja suunta on normaalisti lyhyen sivun suuntainen (poisto pitkältä sivulta), mikäli tilatessa ei toisin mainita.

Erikoistilauksesta kaivoon voidaan hitsata liitynnät DN-32- tai DN-50-putkelle esimerkiksi pesukonetta tai toista allasta varten.

Tutustu rakenne- ja mittakuviin tästä!

Näin helppoa on itse asennus.

Muovisella sakkakorilla varustetun Kurasyöpön poikkileikkaus.Muovisella sakkakorilla varustetun Kurasyöpön poikkileikkaus.
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
1.5.2017