Tehokkaasti ja siististi eroon talkoo-, rakennus– ja saneerausjätteestä
Omataloyhtiö.fi

Tehokkaasti ja siististi eroon talkoo-, rakennus– ja saneerausjätteestä

_

Purkusäkki on hyvä ratkaisu vaikka taloyhtiön keväisiin pihansiivoustalkoisiin.Purkusäkki on hyvä ratkaisu vaikka taloyhtiön keväisiin pihansiivoustalkoisiin.

Taloyhtiön pienissä remonteissa ja talkoissa syntyy runsaasti jätettä. Taloyhtiön omat jäteastiat eivät tällöin sovellu jätteen keräämiseen, lisäksi monelle pihalle ja parkkipaikalle on yhä vaikeampaa toimittaa tilaa vievää vaihtolavaa. Ongelman poistaa purkusäkkipalvelu

Purkusäkkipalvelun tuottaja on kotimainen Purkupiha Oy, jolla on kokemusta purkutöistä ja rakentamisen jätteiden kierrätyksestä jo vuodesta 2003. Purkupihalla on oma kierrätyslaitos ja laaja kierrätysalan kumppanuusverkosto.

Yksinkertainen ja kätevä ratkaisu

Purkusäkin idea on yksikertainen. Asiakas tilaan netistä haluamansa säkkipaketin, täyttää säkin ja tilaa noudon. Turha kuorma-autolla ja peräkärryillä ajaminen jää pois.

Lisäksi säkkivaihtoehto on joustavampi tilan hallinnan suhteen ja säkit eivät aiheuta vaurioita pihaan.

Säkit toimitetaan asiakkaalle sovittuna aikana ja asiakas valitsee täyttöajankohdan ja noudon itse. Tällöin pihalla ei seiso lavaa suotta odottamassa täyttämistä, vaan vaadittava tila on käytössä vain hyvin vähän aikaa ennen jätteen keräämistä.

Minne nosturiauto voi tuoda rakentamisen ja remontoinnin materiaalit, sieltä voi purkusäkki-palvelu noutaa myös jätteet!

Säkit ovat uusi moderni tapa välttää jäteastioiden ja jätehuoneen täyttymistä remontoimisen, talkoiden ja muuttamisen jätteillä.

Jätteet käsitellään niin, että niistä otetaan talteen materiaalihyötykäytettävät materiaalit ja loppu materiaali hyödynnetään energiana.

Säkkipaketteja on tarjolla 1-15 säkin erissä.

Palvelu on tarjolla pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa

Palvelun voi tilata ja maksaa osoitteesta www.purkusakki.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön purkusäkistä

Jos kiinnostuit, jätä yhteydenottopyyntö ja saat tarvittaessa myös lisätietoja.

 
Julkaistu
15.5.2017