Elisan taloyhtiölaajakaistalla nettiyhteys ei pätki

Laajakaista - osa nykyaikaista
kiinteistön perusvarustusta

Käytetäänkö taloyhtiössäsi edelleen perinteistä puhelinsisäverkkoa?

Useat uudet palvelut vaativat nykyistä suurempia tiedonsiirron nopeuksia, joihin perinteiset kuparikaapelit eivät enää riitä. Elisa Valokuidun avulla asukkaat saavat laadukkaat laajakaista- ja TV-palvelut hyötykäyttöön.

Internet-palvelujen monipuolistuminen ja nopea kehitys vaativat tietoliikenneyhteyksiltä yhä enemmän suorituskykyä. Tämä lisää tarvetta nykyaikaisille asuinkiinteistöjen sisäverkoille, joilla varmistetaan niin tämänhetkiset kuin tulevaisuuden viestintäpalvelut - nopeat laajakaistayhteydet ja häiriöttömät televisiopalvelut.

_

Varmista toimivat nettiyhteydet

Käyttäjäkohtaiset yhteysnopeudet kasvavat jatkuvasti. Yhä useampi tekee etätöitä, siirtää suuria tiedostoja tai katsoo liikkuvaa kuvaa internetistä. Myös verkon yli tapahtuva pelaaminen lisääntyy jatkuvasti. Hyvin toimivat yhteydet vaikuttavat olennaisesti asumismukavuuteen. Sisäverkon uudistaminen säilyttää asuinkiinteistön nykypäivän vaatimalla tasolla. Se nostaa samalla kiinteistön arvoa ja kiinnostavuutta niin vuokra- kuin omistuskohteissa. Taloyhtiön sisäverkon uudistamisesta voidaan päättää yhtiökokouksessa ja kulut on mahdollista kattaa yhtiövastikkeella. Tietoliikennekaapeloinnin uudistaminen kannattaa ajoittaa esimerkiksi muiden remonttien yhteyteen.

Edullinen ja nykyaikaisin netti koko taloon
- näin se tapahtuu.

Saunalahti Taloyhtiölaajakaista on koko taloyhtiön yhteinen ratkaisu, jossa samalla kertaa talon kaikkiin huoneistoihin tuodaan nopeat laajakaistayhteydet. Asennus tapahtuu talon nykyisen puhelin- tai yleiskaapelointisisäverkon kautta. Tämä on edullisin ja helpoin tapa hankkia nettiyhteys varsinkin, kun kiinteistössä on vähintään 15 huoneistoa ja se on laajakaistan saatavuuden piirissä.

Elisa toimittaa talon tekniseen tilaan valokuidun, josta taloyhtiön ja asukkaiden valinnan mukaan on saatavana nopeita ja laadukkaita laajakaista-, viihde- ja kaapeli-tv-palveluita. Elisa Valokuitu parantaa palveluiden laatua, nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa sekä parantaa asumismukavuutta. Keskittämällä palvelut Elisalle taloyhtiö ja asukkaat saavat etuja myös muista tuotteista ja palveluista.

Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan edut

Taloyhtiölaajakaista on yksittäin ostettavia nettiliittymiä edullisempi alentaen asumiskuluja. Asukkaat maksavat palvelun esimerkiksi osana yhtiövastiketta tai vuokraa.

Asukkaat saavat nettiyhteyden vaivattomasti 10M perusnopeudella. Asuntokohtaisia lisänopeuksia on mahdollista nostaa jopa 1 000M asti ja palveluun voidaan lisätä suosittu Elisa Viihde edullisella lisämaksulla.

Pyydä tarjous Taloyhtiölaajakaistasta


Viihdettä ja elämyksiä

Elisa Valokuitu ja talon antennisisäverkon kautta toimitettava Elisa Kaapeli-TV mahdollistavat laajan kanavatarjonnan käyttöönoton, myös huipputarkkoina HD-versioina. Elisa Kaapeli-TV tarjoaa jopa 30 maksutonta TV-kanavaa ja runsaasti radiokanavia.  Elisa Kanavakortin tilaaja saa 11 lisäkanavaa. Kanavakortti mahdollistaa myös kanavapakettien tilaamisen, jolloin oman valinnan mukaan katsottavaa löytyy lähes 220 kanavalta.

Haluatko tietää lisää?

_
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
8.5.2017