Nopea kylpyhuoneremontti

Nopea kylpyhuoneremontti

Märkätilojen remontointi mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi projektiksi. Kylpyhuoneen uusiminen vaati toki aina samat työvaiheet vanhojen pintojen ja rakenteiden purkamisesta uusien materiaalikerrosten asentamiseen. Suurin osa ajasta menee kuitenkin erilaisten materiaalien, kuten massojen, tasoitteiden, vedeneristyksen ja laastien kuivumiseen, jotka tahdittavat töiden etenemistä.

Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa nopeasti ja laadukkaasti. KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmä perustuu materiaalikerrosten nopeisiin asennus- ja kuivumisaikoihin, jolloin seuraava työvaihe voidaan aloittaa aikaisemmin. Pikatuotteilla saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.

Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet

 

Pohjat kuntoon pikamassalla ja tasoitteella

Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Lattian kelluva pintavalu on kävelykuiva n. 1 tunnissa ja vedeneristys voidaan aloittaa jo vuorokauden kuluttua tasoituksesta. Valmiin 10-200 mm paksun rakenteen lopullinen puristuslujuus on > 30 MPa.

Kohteissa, joissa lattialle riittää pelkkä oikaisu ja tasoitus ovat Kiilto Maxrapid Pikatasoite ja Kiilto Easyrapid DF Pikatasoite parhaita vaihtoehtoja.

Seinien osalta nopea täyttö ja oikaisu onnistuu kätevimmin Kiilto TM DF Pikatäyttömassalla. Pölystä ja irtoaineksesta puhdistettu seinä tasoittuu hetkessä koloista ja epätasaisuuksista. Kerrospaksuudeltaan jopa 70 mm tasoitus on valmis vuorokauden kuluttua asennuksesta. Ohuemmat oikaisut ja ylitasoitukset hoituvat Kiilto SR DF Pikamärkätilatasoitteella, jolloin 15 mm pinta on valmis neljässä tunnissa.

 

Suomen nopein vedeneristys

Märkätilan vedeneristys on mahdollista saada valmiiksi tunnissa Kiilto KeraPro ansiosta. Tämä uusi pikavedeneriste voidaan asentaa erittäin nopeasti ruiskuttamalla, jolloin pinta valmistuu yhdellä työkerralla. Telattaessa 1-komponenttinen ja geelimäinen KeraPro on valmis 3 tunnissa. Valmiin vedeneristyksen kalvopaksuus voidaan halutessa mitata ultraäänimittarilla vedeneristekalvoa rikkomatta.

Ulko- ja sisäkäyttöön sekä ilmavuotokorjauksiin kehitetty uusi Kiilto Keramix tarjoaa nopean vedeneristysratkaisun märkätilojen lisäksi terasseille, parvekkeille sekä esimerkiksi kesäasuntojen pesutiloihin. Pakkastestattu 2-komponenttinen Keramix on laatoitusvalmis jo 2,5 tunnin kuluttua asennuksesta.

 

Laatoitus ja saumaus saman päivänä aikana

Kiilto Pikamärkätilajärjestelmään kuuluva Kerapid DF on vähäpölyinen vaihtoehto laattojen nopeaan kiinnittämiseen. Kerapid DF pikasaneerauslaastilla laatoitus on saumattavissa jopa 2 tunnin kuluttua ja kevyttäytteisellä Kiilto Lightfix kiinnityslaastilla 8 tunnin kuluttua seinien ja 12 tunnin lattian osalta.

Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin. Työ käy sujuvasti seinien osalta Kiilto Saumalaastilla ja lattialaattojen väliin soveltuvalla Kiilto Lattiasaumalaastilla. Saumoihin, joissa vaaditaan joustoa ja elastisuutta on Kiilto Saniteettisilikoni / KiiltoFix Masa Liima- ja tiivistysmassa oikea valinta.

Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet

 

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
19.6.2018