Lyhennä kylpyhuoneremonttia viikoilla

Märkätilojen remontointi mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi projektiksi. Kylpyhuoneen uusiminen vaati toki aina samat työvaiheet vanhojen pintojen ja rakenteiden purkamisesta uusien materiaalikerrosten asentamiseen. Suurin osa ajasta menee kuitenkin erilaisten materiaalien, kuten massojen, tasoitteiden, vedeneristyksen ja laastien kuivumiseen, jotka tahdittavat töiden etenemistä.

Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa nopeasti ja laadukkaasti. KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmä perustuu materiaalikerrosten nopeisiin asennus- ja kuivumisaikoihin, jolloin seuraava työvaihe voidaan aloittaa aikaisemmin. Pikatuotteilla saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.

Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet

KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmällä saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmällä saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.

Pohjat kuntoon pikamassalla ja tasoitteella

Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Lattian kelluva pintavalu on kävelykuiva n. 1 tunnissa ja vedeneristys voidaan aloittaa jo vuorokauden kuluttua tasoituksesta. Valmiin 10-200 mm paksun rakenteen lopullinen puristuslujuus on > 30 MPa.

Kohteissa, joissa lattialle riittää pelkkä oikaisu ja tasoitus ovat Kiilto Maxrapid Pikatasoite ja Kiilto Easyrapid DF Pikatasoite parhaita vaihtoehtoja.

Seinien osalta nopea täyttö ja oikaisu onnistuu kätevimmin Kiilto TM DF Pikatäyttömassalla. Pölystä ja irtoaineksesta puhdistettu seinä tasoittuu hetkessä koloista ja epätasaisuuksista. Kerrospaksuudeltaan jopa 70 mm tasoitus on valmis vuorokauden kuluttua asennuksesta. Ohuemmat oikaisut ja ylitasoitukset hoituvat Kiilto SR DF Pikamärkätilatasoitteella, jolloin 15 mm pinta on valmis neljässä tunnissa.

 

Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Seinien täyttöön ja oikaisuun kannattaa käyttää Kiilto TM DF Pikatäyttömassaa. Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Seinien täyttöön ja oikaisuun kannattaa käyttää Kiilto TM DF Pikatäyttömassaa. 

Suomen nopein vedeneristys

Laadukkaan vedeneristyksen pohjana on oikeanlainen tartuntapohjuste. Kiilto PrimerOne tartuntapohjuste käy kaikille vedeneristeille ja se kuivuu nopeasti. Kiilto PrimerOnea voidaan käyttää myös tasoitteiden alla.

Kiilto KeraPro vedeneristeen etuna on, että vedeneristyskerrosten välistä kuivumista ei tarvitse odottaa, vaan KeraPron toinen kerros voidaan levittää heti ensimmäisen kerroksen päälle ilman, että ensimmäinen kerros kuivuu työvaiheiden välissä. KeraPro voidaan myös ruiskuttaa korkeapaineruiskulla, jolloin vedeneriste saadaan valmiiksi yhdellä kerralla ja se kuivuu jopa tunnissa laatoituskuivaksi.

Märkätilan läpivientien tiivistykseen voidaan käyttää Kiilto XPU liima- ja tiivistysmassaa. Tämä ratkaisu helpottaa ja nopeuttaa urakoitsijan työtä merkittävästi varsinkin haastavissa saneerauskohteissa. Valmiin vedeneristyksen kalvopaksuus voidaan halutessa mitata ultraäänimittarilla vedeneristekalvoa rikkomatta, mikä mahdollistaa kalvopaksuuden mittaamisen useammasta kohdasta niin, että kalvoa ei tarvitse paikkailla uudestaan eheäksi.

Ulko- ja sisäkäyttöön kehitetty Kiilto Keramix tarjoaa nopean vedeneristysratkaisun märkätilojen lisäksi terasseille, parvekkeille sekä esimerkiksi kesäasuntojen pesutiloihin. Pakkastestattu 2-komponenttinen Keramix on laatoitusvalmis jo 2,5 tunnin kuluttua asennuksesta. Pastamaisella koostumuksella Keramixia voidaan käyttää myös alustan tasaamiseen ja sillä voidaan tehdä myös läpivientien tiivistys.

Kiilto KeraPro vedeneriste voidaan ruiskuttaa korkeapaineruiskulla. Näin vedeneriste saadaan valmiiksi yhdellä kerralla ja se kuivuu jopa tunnissa laatoituskuivaksi.Kiilto KeraPro vedeneriste voidaan ruiskuttaa korkeapaineruiskulla. Näin vedeneriste saadaan valmiiksi yhdellä kerralla ja se kuivuu jopa tunnissa laatoituskuivaksi.

Laatoitus ja saumaus saman päivänä aikana

Kiilto Pikamärkätilajärjestelmään kuuluva Kerapid DF on vähäpölyinen vaihtoehto laattojen nopeaan kiinnittämiseen. Kerapid DF pikasaneerauslaastilla laatoitus on saumattavissa jopa 2 tunnin kuluttua ja kevyttäytteisellä Kiilto Lightfix kiinnityslaastilla 8 tunnin kuluttua seinien ja 12 tunnin lattian osalta.

Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin. Työ käy sujuvasti seinien osalta Kiilto Saumalaastilla ja lattioilla kovemman kulutuksen nopealla Kiilto Lattiasaumalaastilla. Saumoihin, joissa vaaditaan joustoa ja elastisuutta on Kiilto Saniteettisilikoni tai KiiltoFix Masa Liima- ja tiivistysmassa oikea valinta. Kiilto on tuonut markkinoille myös ensimmäisen M1-sisäilmaluokitellun saniteettisilikonin Kiilto Silicone. Kiilto Siliconea löytyy kuudessa suositussa värissä: väritön, valkoinen, marmorinvalkoinen, keskiharmaa, tummanharmaa ja hiilenharmaa. 

Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet

Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin.  Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin.  
Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
21.9.2020