Danfoss Eco -patteritermostaatti uudistui
Omataloyhtiö.fi

Toisen sukupolven Danfoss Eco on täällä!

Ehkä tunnet Danfossin aiemman Eco-patteritermostaatin entuudestaan. Nyt Danfoss on kehittänyt tutusta termostaatista uuden sukupolven mallin.

Tutustu uutuuteen!


Lisää mukavuutta ja takaa säästöjä

Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti?

Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Eco termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin. Kodin lämmityksen aikatauluttamisen mahdollisuus sekä oppiva lämmönsäätö tekevät potentiaalisen energiansäästön mahdolliseksi.

Lisätietoja uudesta patteritermostaatista löydät täältä.


Ecoa on helppo ja nopea käyttää

Itsenäisen ja elektronisen termostaattia voit käyttää halutessasi kuten perinteistä termostaattia käsipyörästä kääntämällä tai vaihtoehtoisesti ottamalla käyttöön ajastustoiminnon.

Eco:n ajastustoiminto toimii älypuhelimen sekä bluetooth-yhteyden avulla. Uusi termostaattimalli toimii käytännöllisellä käyttöliittymällä, jonka Danfoss Eco-app (Android / iOS) mahdollistaa.

Appin käyttöönotto käsittää vain muutaman vaiheen. Paikoilleen asennettu Eco linkitetään Bluetoothin avulla appiin ja yhdistetään toisiinsa appin antamien ohjeiden mukaan. Muut termostaatit yhdistetään vastaavalla tavalla ja nimetään huonekohtaisesti.

Uusi Danfoss Eco
Uusi Danfoss Eco

Mitä edistyksellistä on uudessa Ecossa?

Eco soveltuu monen ikäisille sekä monen tyylisille käyttäjille. Termostaatin käyttöönotto onnistuu myös ilman käyttöliittymän lataamista, jolloin Eco toimii kuten perinteinen termostaatti. Pakkauksessa mukana tulevat sovittimet kaikkia Danfossin ja useimpien muiden venttiilivalmistajien valmistamia patteriventtiilejä varten.

Tässä myös muita edistyksellisiä ominaisuuksia:
 

  • Helppo tehdä asetukset sekä ajastukset ilmaisen Appin kautta.
  • Muotoilu on tyylikäs ja ajaton, digitaalinen lämpötilanäyttö.
  • Patteritermostaatilla on lämpötila mahdollista säätää tarkasti.
  • Ota käyttöösi kalenteritoiminto, jolloin voit ajastaa kotisi lämmityksen.
  • Venttiilin jumiutumisen estotoiminto, jolloin termostaatti avaa ja sulkee venttiilin säännöllisesti viikoittain. Näin venttiili pysyy toimintakuntoisena ja on valmis heti lämmityskauden alussa.
  • Voit rajoittaa kotisi lämpötilaa min/max lämpötilarajoituksella.
  • Tuuletustoiminto katkaisee lämmityksen automaattisesti havaitessaan lämpötilamuutoksen esimerkiksi avonaisen ikkunan alla. Näin sähköä ei kulu turhaan.
  • Mukautuva oppimistoiminto.

Danfoss Eco tuo mukanaan lisämukavuutta, selvää energiansäästöä sekä helpottaa kodin lämpötilan hallintaa – olisiko tämä sinullekin sopiva ratkaisu?

Lisätietoja uudesta patteritermostaatista löydät täältä.


 
Julkaistu
10.7.2017