Danfoss Eco -patteritermostaatti uudistui
Omataloyhtiö.fi

Lisää mukavuutta ja säästöjä lämmitykseen

Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin. Kodin lämmityksen aikatauluttamisen mahdollisuus sekä oppiva lämmönsäätö tekevät potentiaalisen energiansäästön mahdolliseksi.
 

Danfoss mobiilisovelluksen avulla voit säätää huonelämpötilan juuri sopivaksi.
Danfoss mobiilisovelluksen avulla voit säätää huonelämpötilan juuri sopivaksi.

Ecoa on helppo ja nopea käyttää

Itsenäistä ja elektronista termostaattia voit käyttää halutessasi kuten perinteistä termostaattia käsipyörästä kääntämällä tai vaihtoehtoisesti ottamalla käyttöön ajastustoiminnon.

Eco:n ajastustoiminto toimii älypuhelimen sekä bluetooth-yhteyden avulla. Uusi termostaattimalli toimii käytännöllisellä käyttöliittymällä, jonka Danfoss Eco-app (Android / iOS) mahdollistaa.

Appin käyttöönotto käsittää vain muutaman vaiheen. Paikoilleen asennettu Eco linkitetään Bluetoothin avulla appiin ja yhdistetään toisiinsa appin antamien ohjeiden mukaan. Muut termostaatit yhdistetään vastaavalla tavalla ja nimetään huonekohtaisesti.

Uusi Danfoss Eco
Uusi Danfoss Eco

Mitä edistyksellistä on uudessa Ecossa?

Eco soveltuu monen ikäisille sekä monen tyylisille käyttäjille. Termostaatin käyttöönotto onnistuu myös ilman käyttöliittymän lataamista, jolloin Eco toimii kuten perinteinen termostaatti. Pakkauksessa mukana tulevat sovittimet kaikkia Danfossin ja useimpien muiden venttiilivalmistajien valmistamia patteriventtiilejä varten.

Danfoss Eco tuo mukanaan lisämukavuutta, selvää energiansäästöä sekä helpottaa kodin lämpötilan hallintaa.

  • Helppo tehdä asetukset sekä ajastukset ilmaisen Appin kautta.
  • Muotoilu on tyylikäs ja ajaton, digitaalinen lämpötilanäyttö.
  • Patteritermostaatilla on lämpötila mahdollista säätää tarkasti.
  • Ota käyttöösi kalenteritoiminto, jolloin voit ajastaa kotisi lämmityksen.
  • Venttiilin jumiutumisen estotoiminto, jolloin termostaatti avaa ja sulkee venttiilin säännöllisesti viikoittain. Näin venttiili pysyy toimintakuntoisena ja on valmis heti lämmityskauden alussa.
  • Voit rajoittaa kotisi lämpötilaa min/max lämpötilarajoituksella.
  • Tuuletustoiminto katkaisee lämmityksen automaattisesti havaitessaan lämpötilamuutoksen esimerkiksi avonaisen ikkunan alla. Näin sähköä ei kulu turhaan.
  • Mukautuva oppimistoiminto.

Lisätietoja uudesta patteritermostaatista löydät täältä.

Langaton ohjausjärjestelmä kotiisi

Lämmityksen ohjausjärjestelmä ohjaa ja ajastaa huonekohtaisia lämmityslaitteita. Danfoss järjestelmä sopii niin sähkölämmityksen, vesikiertoisen lattialämmityksen että patteritermostaattien ohjaukseen ja on helposti jälkiasennettavissa myös remontointikohteisiin.

Katso lisää

 
Julkaistu
5.12.2017