Nosta asunnon arvoa valokuituverkolla
Omataloyhtiö.fi

Nopeat laajakaistat ovat osa asumismukavuutta

Nykyään hoidetaan yhä enemmän asioita verkon kautta: yhteydenotot sähköpostitse, pankki- ja palveluasiat, koululaisten ja opiskelijoiden yhteydenotot, harrastukset jne. Myös video- ja tv-palveluiden lisääntyvä onlinekäyttö kasvattaa erityisesti nopeiden laajakaistayhteyksien tarvetta.
 

Asunnon arvo nousee

Laajakaistayhteydestä on tullut samanlainen itsestäänselvyys kuin sähköstä ja lämmityksestä. Yhä useammin se on osa asumisen perusratkaisuja. Moni asunnon hankkija pitääkin nopeita laajakaistayhteyksiä tärkeänä asunnon hankintaan vaikuttavana perusteena. Asukkaan kannalta nopeat laajakaistayhteydet lisäävät muun muassa asumismukavuutta ja helpottavat arjen rutiineja. 

Valokuituverkko nostaa myös kiinteistön arvoa, joten asia kannattaa nostaa esiin taloyhtiön kokouksissa.

Luonnollinen osa taloyhtiön remontteja

Ihmisten asiointi ja viihtyminen on siirtynyt yhä enemmän verkkoon, joten näin ollen on luontevaa ja kannattavaa tarkistaa taloyhtiön asukkaiden laajakaistatarpeet ajan tasalle. Kartoitus nopeiden laajakaistayhteyksien hankinnasta tulee ajankohtaiseksi erityisesti taloyhtiön remonttien yhteydessä. Monessa taloyhtiössä sisäverkon saneerausta suunnitellaan esimerkiksi osana tulevia putkiremontteja.

Taloyhtiölle helpoin tapa saada nopea laajakaistayhteys on liittyä valokuituverkkoon. Muutos valokuidulla toimitettavaan laajakaistaan käy vaivattomasti.

Kun taloyhtiössä suunnitellaan uusia remontteja, kannattaa jo suunnittelun alkuvaiheessa olla Elisaan yhteydessä valokuituliittymän saatavuuden osalta.Näin saadaan Elisan kanssa yhdessä nykyaikaisimmat palvelut sovitussa remonttiaikataulussa taloyhtiöön.

Varmatoiminen ratkaisu laajalle palvelutarjonnalle

Laajakaistayhteyksien tyypillinen perusnopeus on tänä päivänä 10 Mb/s, jolla kotikäyttäjä pärjää hyvin. Perusnopeuden päälle voidaan ostaa lisänopeuksia sekä räätälöidä palveluja omien tarpeiden mukaan. Laajakaistaliittymiä on saatavilla aina 1000 Mb/s asti.

Suositun Elisa Viihde -palvelun kautta asukkailla on pääsy kymmeniin TV-kanaviin ja jopa tuhansiin elokuviin ja sarjoihin. Elisa Viihteen kautta on mahdollista seurata mm. YLE Areenan, MTV Katsomon sekä Ruutu-palvelun tarjontaa sekä tilata maksukanavia, ohjelmakirjastoja tai Netflix-palvelun sisältöä. Tallenteita voi katsoa TV-ruudulta, älypuhelimelta tai tietokoneelta juuri silloin kuin itselleen parhaiten sopii.
 

Lue lisää Elisan palveluista taloyhtiöille

Pyydä tarjous taloyhtiölaajakaistasta

_

Haluatko tietää lisää? Jätä yhteydenottopyyntö.

_
 
Julkaistu
2.10.2017