Puukomposiittiterassi taloyhtiöön
Omataloyhtiö.fi

Kestävä ja näyttävä terassi taloyhtiön pihalle

Terassin suunnittelussa koon ja muodon lisäksi yhtä tärkeää on ottaa huomioon käyttöikä sekä huoltovapaus. Tähän voidaan vaikuttaa erityisesti materiaalivalinnoilla. Perinteinen puuterassi edellyttää säännöllisiä huoltotoimenpiteitä pysyäkseen kunnossa. Haettaessa pitkäikäistä, siistiä ja hyvin kuormitusta sekä kulutusta kestävää terassia, on MexyTech-puukomposiittilauta paras valinta. Tämä on myös erinomainen valinta komistamaan taloyhtiön oleskelutiloja.

MexyTech-puukomposiitilla erinomaiset ominaisuudet

MexyTech-puukomposiitti on erinomainen vaihtoehto korvaamaan luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Se on useilta ominaisuuksiltaankin ja käyttömukavuudeltaan parempaa kuin luonnonpuu. Puukomposiitti kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja mekaanista rasitusta. MexyTech komposiittilaudan pinta ei ole märkänä liukas eikä helteellä polttavan kuuma. Se ei myöskään ole paloa edistävä tuote, eli ei pala omalla liekillä lainkaan.

Tutustu esitteeseen

Terassi joka pysyy puhtaana

Sahatavarasta valmistettujen urallisten terassilautojen puhdistaminen siitepölystä, pienhiukkasista ja pinttyneestä liasta on varsin työlästä. Jotta pinta pysyisi siistinä, on käytettävä kalliita puunhoitoaineita ja erikoispesuaineita. Eikä painepesurikaan ole paras vaihtoehto puulle.

MexyTech-puukomposiittilauta on ulkoisesti saman näköistä kuin puu. Pinta on luonnonmukainen niin sävyltään kuin tuntumaltaan. Ainoa huomattava ero liittyy kestävyyteen. Puukomposiitti on huoltovapaa ja pitkäikäinen materiaali, joka pysyy kunnossa kovista säärasituksista ja mekaanisesta kulutuksesta huolimatta. Sileän ja kovan pinnan puhdistus käy helposti ja nopeasti nailonharjalla, pesusienellä, puutarhaletkulla ja tarvittaessa painepesurilla.

Puukomposiittituotteiden puhdistaminen

Profiilivaihtoehdot

Puukomposiittiterassi.Puukomposiittiterassi.

Ekologinen rakennusmateriaali

MexyTech-puukomposiitti on täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Puukomposiittia on turvallisia käyttää, sillä se ei sisällä mitään haitallisia aineita. Valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ovat täysin myrkyttömiä. MexyTech -puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön.

Mitä on puukomposiitti?

Materiaalin laatuun kannattaa kiinnittää huomioita

Rakennusmateriaalin laatuun kannattaa kiinnittää erityistä huomioita. Usein erittäin edulliset tarjoukset kertovat myös heikosta laadusta.

Jotkut valmistajat käyttävät komposiitin valmistuksessa laadultaan heikompaa, sekamuovia, jonka pinta haalistuu ja muuttuu epätasaiseksi. Huokoisuuden vuoksi imevät vettä, haurastuvat, muuttavat muotoaan ja lopuksi hajoavat.

 

MexyTech puukomposiitti on laadukas materiaali, miksi?

  • Valmistuksessa käytetään vain puhtaita ja parhaita raaka-aineita
  • Käytettävä muovi on korkealaatuista (ei sekoite muovia) ja puuaines on kovapuulaatua.
  • Tuotteessa vain 0.4% väriainetta (monet valmistajat käyttävät 10%)
  • Mittatarkka tuote
  • Ei uritettuja malleja hankalan puhdistuksen vuoksi.
  • Pintalämpötila ei polta jalkoja koska tuotteessa on yli 60% puuta
  • Ei ole liukas
  • MexyTech tuotteet täyttävät ja ylittävät EU asetetut kestävyys normit.
  • Laskuri komposiittilaudan asennusväleille

Puukomposiittituotteita yli kymmenen vuoden ajan

MexyTechillä on omat tutkimus ja tuotekehitysosastot, tuotanto-osasto, kierrätysosasto, markkinointiosasto, sekä myyntiorganisaatio. Käytössä on 60 tuotantolinjaa, sekä oma tuotekehityslaboratorio, joka toimii yhteistyössä Etelä-Kiinan teknillisen yliopiston kanssa. Tuotteet ovat erittäin suosittuja maailmanlaajuisesti.


Valitse kestävä ja tyylikäs puukomposiitti


 
Julkaistu
1.8.2017