Olisiko ikkunoiden vaihto ajankohtainen taloyhtiössänne?
Omataloyhtiö.fi

Olisiko ikkunoiden vaihto ajankohtainen taloyhtiössänne?

Ikkunoiden kunto on monessa kerrostalossa huono tai jopa erittäin huono. Päätöstä ikkunoiden vaihtotyöhön saatetaan kuitenkin pitkittää useastakin syystä. Monesti ajatellaan, että ikkunoiden vaihtoon ei ole vielä tarvetta, ”vanhat ikkunat ovat ihan hyvät” tai sitten asukkailla ja isännöitsijöillä voi olla myös mielikuva pitkästä ja hankalasta projektista johon ei kannata ryhtyä.

Miten ikkunoiden vaihto tapahtuu ja kauanko siihen menee aikaa?

Ikkunoiden vaihto tapahtuu pääsääntöisesti nopeassa aikataulussa eikä yhden huoneiston kohdalla sisäpuolisilta osin puhuta keskimäärin kuin yhden päivän työstä. Asunnossa voi asua normaaliin tapaan, joten ikkunanvaihtoa ei tarvitse lähteä pakoon. Asukkaita tiedotetaan hyvissä ajoin projektin eri vaiheissa, joten he tietävät ennalta valmistautua. Asennustyö pyritään tekemään hyvin pitkälti ulkopuolisilta nostimilta, jolloin huoneiston puolella työskentely on mahdollisimman vähäistä.

Miksi vaihtaa uudet ikkunat?

Vanhat ikkunat ovat merkittävä tekijä vuositasolla, kun mietitään hukkaan menevää lämmitysenergiaa. Kohteen ikkunat voivat olla jopa perinteiset puuikkunat, jotka vaativat säännöllistä vuosittaista huoltoa joka on luonnollisesti kuluerä taloyhtiölle. Pahimmassa tapauksessa ikkunat ovat jo niin huonossa kunnossa, että aiheuttavat vaaran asunnon omistajille.

Perusteita ikkunoiden vaihtoon ei tokikaan pidä ajatella pelkästään rahan kautta vaan on myös muistettava, että uudet ikkunat lisäävät huomattavasti asumismukavuutta.  Nykyaikaiset ikkunat ovat helppo käyttää ja pestä, eikä niiden läheisyydessä ole vedontunnetta.  Ei myöskään pidä vähätellä ulkonäöllistä seikkaa, sillä uudet ikkunat ovat miellyttävän näköiset niin sisältä kuin ulkoa katsottuna.

 

Onnistunut ikkunaremontti, miten saavutetaan?

Onnistunut ikkunaremontti koostuu kahdesta tekijästä; tuotteiden laadusta sekä hyvästä asennuksesta.  Ikkunan asennus on yhtä tärkeä osa kuin itse ikkuna, sillä huono asennus voi pilata hyvän ikkunan. Alavus Ikkunat Oy:llä nämä molemmat osa-alueet ovat kunnossa. Tutkimustulokset ja testivoitot vakuuttavat tuotteidemme laadun olevan ensiluokkaista. Pitkä referenssilista niin suurista kuin pienistäkin kohteista kertoo luotettavasta toimijasta.  Asennusryhmät ovat raudanlujia ammattilaisia, joille huolellinen työ ja tyytyväiset asiakkaat ovat tärkein päämäärä. Yhteistyökumppaneina käytämme vain asennusryhmiä, jotka kuuluvat valtakunnalliseen luotettava kumppani järjestelmään.  


Katso referenssikohteita täältä >>
 

Ota yhteyttä projektimyyntiimme ja toteutetaan yhdessä onnistunut ikkunanvaihto taloyhtiöönne. 

Jätä yhteydenottopyyntö Alavus-ikkunoille


 
Päivitetty
27.9.2017