Yhtiölle arvoa asuntojen sähköistyksellä
Omataloyhtiö.fi

Yhtiölle arvoa asuntojen sähköistyksellä

Taloyhtiön kiinnostavuuteen ja arvoon voi vaikuttaa ratkaisevasti nostamalla asuntojen sähköistyksen tasoa. Kun asunnon ostajalle on tarjolla kaksi sopivaa kohdetta, kaupan syntyminen on usein pienestä kiinni. Miksi juuri sähköistys ja tietoverkkoyhteydet ovat tärkeitä?

Kuva: Sähköinfo Oy.Kuva: Sähköinfo Oy.

1.  Jokainen haluaa mukavuutta

Sähköä tulee olla tarjolla siellä missä sitä käytetään: kuunnellaan musiikkia, katsotaan televisiota, käytetään kodin elektroniikkaa ja kodinkoneita, luetaan ja liikutaan pimeän aikaan. Eniten ostajat kiinnittävät huomiota keittiön ja kylpyhuoneen toiminnallisuuteen. Jo muutaman tunnin työllä ammattitaitoinen sähkömies lisää pistorasioita ja uusii työtasojen valaistuksen vastaamaan tätä päivää.

Uusi valaisin. Kuva: Sähköinfo Oy.Uusi valaisin. Kuva: Sähköinfo Oy.

2. Ostaja ei halua lisäkuluja

Ostajan silmissä rikkinäiset valokytkimet ja pistorasiat tietävät lisärahanmenoa ja vaivan näköä. Siksi niiden vaihtaminen ja lisääminen kannattaa hoitaa jo ennen myyntiin ryhtymistä. Vanhemmissa asunnoissa internet tai televisio eivät ehkä olekaan käytettävissä kuin yhdessä huoneessa, mutta uusille asukkaille tämä ei riitä.

3. Ammattityötä vaaditaan ja arvostetaan

Sähköasennusten tekeminen on sallittua vain oikeudet omaavalle sähköurakoitsijalle. Hän osaa valita oikeat ja laadukkaat tarvikkeet sekä tehdä asennukset siten, että asukas voi olla varma lopputuloksen turvallisuudesta ja toimivuudesta. Häneltä saat myös myyntiäkin varten asianmukaiset dokumentit ja takuun työlle.

Uudet kytkimet. Kuva: Sähköinfo Oy.Uudet kytkimet. Kuva: Sähköinfo Oy.

Lähialueen sähköammattilainen löytyy helposti sähköistysalan yhteisestä palvelusta www.löydäsähkömies.fi, joka tarjoaa myös tietoa sähköistyksestä.

 
Julkaistu
2.10.2017