• Etusivu
  • Piha

Polkupyörä kippioven taakse suojaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ovella Systems Oy
Julkaistu 05.10.2017Päivitetty 30.11.2022
201710_50422.jpg

Velodoorin toiminnan esittelyä Habitare-messuilla.

Habitare-messuilla lanseerattiin Velodoor-pyöräovi polkupyörien säilyttämistä varten. Velodoor-polkupyörien pysäköintijärjestelmä on pyöräkohtainen säilytysyksikkö kippiovella, jossa kullakin pyörällä on oma, lukolla varustettu kippiovi.

Tilaa maksuton esite

Polkupyörän säilytys

Polkupyörän säilytysyksikössä pyörää säilytetään tehokkaasti omassa tilassa kippioven takana pystyasennossa suojassa ja turvassa. Säilytysyksikkö on suunniteltavissa ja sijoitettavissa esimerkiksi ahtaille sisäpihoille, nurkkatiloihin, parvekkeen alle riviin tai vaikkapa autohalleihin. Velodoor on tarkoitettu sijoitettavaksi paikkoihin, joissa pyörät halutaan pois edestä turvallisesti ja siten, että ne ovat helposti käytettävissä.

Erilaisia vaihtoehtoja pyöräsuojista.
Erilaisia vaihtoehtoja pyöräsuojista.

Pyöräsuojan toimintaperiaate

Kippiovi aukaistaan ja pyörä asetetaan ajoasennossa oven fillarikoukkuun. Kun ovi suljetaan, pyörä kääntyy pystyyn ja on suojassa sekä poissa näkyvistä. Suljetussa ovessa polkupyörää säilytetään pystyasennossa. Velodoor on integroitavissa esim. kiinteistön ulkoseinään vierekkäin riviin ns. kylmään tilaan. Se on optimaalinen autohalleissa, joissa pyörät halutaan järjestykseen turvallisesti, mutta pois edestä.

Pyöräsuojan rakenne

Materiaalivaihtoehtoja ovat esimerkiksi maalattu teräsverkkoelementti, alumiini ja komposiitti. Näissä voidaan käyttää samaa värimaailmaa kuin kiinteistössä tai sen ympäristössä. Lukitus on saatavana markkinoilla olevien lukkovalmistajien valikoimien mukaan. Sähköistetyssä versiossa ovi sulkeutuu ja avautuu nappia painamalla.

Polkupyörä on arvotavaraa, suojaa se ovella

Alkuperäinen Velodoor on vuodelta 1980, jolloin tuotetta markkinoitiin sloganilla: "Polkupyörä on arvotavaraa, suojaa se ovella". Tästä syntyi myös yrityksen nimi.

Järjestelmä on toimitettu mm. Jätkäsaareen ns. vuokrapyöräpaikoitusperiaatteella. Sitä voidaan käyttää myös kiinteistöpyöräjärjestelmässä, jolloin yhtiövastikkeeseen kuuluu pyörän käyttöoikeus.

CAD-detaljit ovat tilattavissa suunnittelijoille suoraan yrityksestä.

Katso video Velodoorin toiminnasta

Osta Ovellan tuotteita verkkokaupasta

Velodoor Jätkäsaaressa, teräsverkkoversio.
Velodoor Jätkäsaaressa, teräsverkkoversio.
Ovella Systems Oy
Piha
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20153_42831.jpg
Pyörät solmussa ja renkaat rutussa?
Onko pyöräkellarissanne talven jälkeen aina kaaos? Oma polkupyörä ei tahdo löytyä talven jälkeen millään kellarista. Taloyhtiön kevätsiivous on oiva hetki laittaa myös pyörävarasto järjestykseen uusilla pyörätelineillä. Kuinka mukavaa onkaan alkaa pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siististi järjestyksessä.Tilaa maksuton esite!
20154_43048.jpg
Auton renkaiden säilytys taloyhtiössä
Renkaiden vaihdon aikaan ollaan aina jokavuotisen ongelman äärellä, erityisesti taloyhtiöissä: missä ylimääräiset renkaat säilytetään? Taloyhtiöissä säilytystilaa on vähän ja käyttämättömät renkaat pitäisi saada säilöön mahdollisimman pieneen tilaan.Auton renkaiden säilytykseen tarkoitetut ovella®-telineet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja korkealaatuisia. Ne on valmistettu maalatusta teräksestä. Järjestelmän avulla lattiatilaa vapautuu ja saadaan rakennuksen hyödyntämättömät tilat käyttöön.Tilaa maksuton esite!Osta verkkokaupasta!
20156_43526.jpg
Fillari-koukku - nosta pyörä koukkuun!
Taloyhtiön pyöräkellarissa pyörät ovat usein sekaisin ja omaa pyörää on vaikea löytää sekasotkusta. On paljon mukavampaa aloittaa kevään pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siistissä järjestyksessä ja omakin löytyy kellarista helposti.Tilaa maksuton esite!Osta verkkokaupasta!
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton