Tehokkaasti ja siististi eroon talkoo-, rakennus– ja saneerausjätteestä

Tehokkaasti ja siististi eroon talkoo-, rakennus– ja saneerausjätteestä

Taloyhtiön pienissä remonteissa ja talkoissa syntyy runsaasti jätettä. Taloyhtiön omat jäteastiat eivät tällöin sovellu jätteen keräämiseen, lisäksi monelle pihalle ja parkkipaikalle on yhä vaikeampaa toimittaa tilaa vievää vaihtolavaa. Ongelman poistaa purkusäkkipalvelu!
 

Yksittäisen huoneiston remontoinnissakin syntyy runsaasti jätettä

Remontoinnissa, etenkin purkuvaiheessa syntyy usein runsaasti jätettä. Rakennusjäte on yleensä hyvin sekalaista ja vaikeasti lajiteltavaa taloyhtiön jätehuoltojärjestelmään. Tällöin purkusäkki on mitä mainioin vaihtoehto. Purkusäkki toimitetaan kotiisi siististi viikattuna pakettina ja se ei ole kenenkään tiellä tai riesana kuin sen hetken, kuin se on käytössä. Kun jätteet on siihen kerätty, tilataan nouto ja säkki jätteineen ei ehdi kauaa olla harmina, vaikka se olisikin taloyhtiön pihassa. Kätevä vaihtoehto myös sille, että vetäisit itse peräkärryä edestakaisin remontin aikana. Säästöä syntyy tällöin ajassa ja polttoainekuluissa.

Jos haluat kuitenkin lajitella

Yksi säkki ei aina riitä ja jos käytössä on useampia, jätteet voi halutessaan myös lajitella. Lajittelu voi olla lajikekohtaista tai se voi perustua työvaiheisiin.

Joustaa jätteen määrän mukaan

Olipa kyse pienestä remontista, pihataloista, pihakiveyksen uusimisesta tai vaikkapa yhteistilojen siivoamisesta vuosien varrella kerääntyneestä roinasta, purkusäkki tarjoaa paitsi juuri oikea-aikaisen ratkaisun, niin myös jätteen määrän mukaan joustavan koon ja lajittelumahdollisuuden. Jätelavaan verrattuna purkusäkkien käyttö on myös joustavaa, mikäli jätettä kertyy useammasta eri paikasta, esimerkiksi eri asunnoista. Siinä missä jätelava on sijoitettava yhteen paikkaan, voi säkkejä ripotella eri kohteisiin. Tällöinkin pitää toki huomioida, että säkki on paikassa, josta se on noudettavissa ja ettei se aiheuta haittaa kenellekään. Lavaa pienempänä sille on kuitenkin helpompi löytää sopiva tila. Purkusäkkien etu on myös se, että niitä voi ottaa esiin tarpeen mukaan, jolloin kaikki säkit eivät välttämättä ole koko aikaa esillä tilaa viemässä.

Verraton vaihtoehto talkoisiin

Mikäli taloyhtiössäsi on tapana järjestää vaikkapa siivous- tai haravointitalkoita, purkusäkki soveltuu hyvin tähänkin tarkoitukseen. Säkit otetaan esiin vasta kun sitä tarvitaan ja tällöinkin sijoituskohteita voi olla useampia. 

Käyttöideat ja edut

  • Purkusäkin sijoittaminen on lavaa helpompaa. Sijoita kuitenkin niin, ettei muille asukkaille aiheudu haittaa
  • Varmista, että Purkusäkki on noudettavissa niin, ettei auto joudu ajamaan paikkaan, jossa pihalle voi aiheutua vaurioita
  • Purkusäkit voi kätevästi ottaa käyttöön yksi kerrallaan työn edetessä
  • Pihan siivous- ja haravointitalkoissa voi olla useampia keräyspisteitä, joihin jätteet kerätään
  • Purkusäkkipalveluun sisältyy myös säkkien toimitus
  • Purkusäkki joustaa jätteen määrän mukaan

Tilaus ja toimitus

  • Purkusäkin voit tilata netistä ja toimitusaika on 1-3 arkipäivää tilauksesta
  • Purkusäkki tai -säkit toimitetaan tilauksessa nimetylle vastaanottajalle
  • Purkusäkin poisnouto tilataan netistä tai puhelimitse. Nouto 1-3 arkipäivän kuluessa
  • Hinta sisältää säkkien toimituksen ja poisnoudon sekä jätemaksun


Yhteystiedot ja toimialueet
PK-seudulla: Espoo, Helsinki, Kerava, Kauniainen, Tuusula ja Vantaa
Lahdessa 20 kilometrin säteellä Lahden Kauppatorilta.
Purkusäkin voi noutaa myös itse Lahden tai Vantaan myyntipisteistä.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
23.10.2017