Vaihtamalla paranee autotallin ovetkin

Vaihtamalla paranee autotallin ovetkin

Toimivatko taloyhtiönne autotallien ovet? Nitisevätkö jouset, ovatko potkupellit kuhmuilla ja lukot usein epäkunnossa? Jäätyvätkö autotallien ovet talvella samalla kun lumivallit hankaloittavat ovien aukaisua? Ovet on vuosien varrella huollettu monta kertaa, mutta eivät siltikään tunnu toimivan kunnolla. Jatkuva huoltaminenkin tulee kalliiksi. Kuulostaako tutulle ongelmalle?

Uudet nosto-ovet vanhojen avattavien autotallin ovien tilalle

Autotallissa kuluvimmat osat ovat juurikin ovet. Taloyhtiöissä vanhat ovet saattavat olla jo myös turvallisuusriski suojattavan omaisuuden näkökulmasta katsottuna. Uudet ja paksummat ovet pitävät luvattomat kulkijat ulkopuolella vanhoja puuovia paremmin.

Vanhat ovet eivät myöskään juuri suojaa kylmältä, vaan päästävät helposti kireän pakkasen talliin. Energiataloudellisesti ajateltuna uudet ovet säästävät lämpimän tallin lämmityskustannuksissa. Myös normaalisti kylmillään olevista talleista tulee lämpimämpiä.

Olisiko taloyhtiössänne aika kiinnittää huomiota myös autotallien oviin? Nimittäin ovien vaihto uudempiin, turvallisempiin ja helppokäyttöisempiin on loppujen lopuksi aika yksinkertainen homma.

Vanhojen autotallin ovien vaihto käy ammattilaiselta nopeasti ja takuuvarmasti.Vanhojen autotallin ovien vaihto käy ammattilaiselta nopeasti ja takuuvarmasti.

Kun valitsette autotallin ovia, huomioikaa nämä:

1. Miettikää ensin, mitkä ovat taloyhtiönne autotallien ja niiden ovien tärkeimmät tehtävät. Turvallisuus?Varastotila? Ulkonäkö? Näkösuoja? Mitkä näkökohdat merkitsevät eniten? Tämä auttaa valitsemaan oikean oven.
2. Miten suuri autotalli on? Tarkistakaa paljonko tilaa on käytettävissä oven sivuilla ja yläpuolella. Erilaiset ovet vaativat erisuuruisen asennustilan.
3. Minkä tyyppisen oven tarvitsette? Yksinkertaisemmilla ylös kääntyvillä kippiovilla on omat etunsa, mutta ne tarvitsevat enemmän tilaa ja niiden käyttäminen vaatii enemmän voimaa.
4. Kuka ovea käyttää? Onko taloudessa pieniä lapsia tai vanhempia ihmisiä, joiden kannalta on tärkeää, että ovi on kevyt ja turvallinen käyttää? Oikein suunnitellussa ovessa sormet eivät jää lamellien tai jousien väliin.
5. Säilytetäänkö autotalleissa jotain arvokasta? Silloin haluatte varmaankin oviin erikoislukot ja salvat. Tarkistakaa, että oviin on mahdollista saada sellaiset.
6. Onko autotalli eristetty? Ovien eristysominaisuudet ja paksuudet vaihtelevat. Valitkaa oikea ovi omiin tarpeisiinne.
7. Miten tärkeää on oven ulkonäkö? Autotallin ovi on näkyvä osa taloyhtiön julkisivua ja kokonaisvaikutelmaa. Ehkä oven pitäisi olla samanvärinen kuin talon?
8. Tarvitaanko oviin ikkunat, jotta autotalliin saadaan lisää valoa tai sieltä nähdään ulos? Varmistakaa, että valitsemiinne oviin on mahdollista asentaa ikkunat.
9. Aiotteko asentaa ovet itse? Silloin on tärkeää, että asennus on helppoa. Tai haluatteko ammattilaisten hoitavan asennuksen? Varmistakaa, että hankitte ovenne luotettavalta toimittajalta, joka tarjoaa tarvitsemanne lisäpalvelut. Crawfordilta saatte sekä ovet että ammattitaitoisen asennuksen.
10. Pyytäkää aina ammattilaista arvioimaan taloyhtiönne autotallit ennen kuin valitsette ovia. Häneltä saatte arvokkaita vinkkejä ja ohjeita, joita ette ehkä itse tulisi ajatelleeksi.

Millainen tyyli taloyhtiöönne sopii?

Klassinen vai moderni? Crawfordin ovivalikoimasta löytyy helposti parhaiten sopiva ratkaisu. Selkeä muotoilu, täydellinen tekniikka sekä pitkä takuu tekevät ovista huolettomia käyttää.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö autotallin ovista
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
30.10.2017