• Etusivu
  • Talo

ABB-Welcome -ovipuhelimet: Yksi ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Julkaistu 26.03.2018Päivitetty 20.11.2023
20183_52241.jpg

Laajan tuotevalikoiman ja modulaarisen rakenteen ansiosta jokaiseen rakennukseen löytyy oikeat ovipuhelinjärjestelmätuotteet ja lisätoiminnot. Tuotteet sopivat erinomaisesti rivi- ja kerrostaloihin sekä omakotitaloihin, niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Moduuleista koottavat ulkoyksiköt helpottavat juuri oikean ratkaisun löytämistä erilaisiin kohteisiin. Valituilla tuotteilla voidaan lisätä haluttuja ominaisuuksia järjestelmään kuten RFID-kortinlukija tai koodinäppäimistö.

Tuotevalikoimasta löytyy myös valmiiksi kootut ulkoyksiköt.
Sisäyksiköt ovat myös aina valmiiksi koottuja. Tuotteet on helppo asentaa, ja niiden käyttöönotto on yksinkertaista.

Lisäkamerat varmistavat kiinteistön turvallisuutta entisestään

Ovipuhelinjärjestelmään on saatavissa laadukkaat kamerat, joilla voidaan varmistaa kiinteistön turvallisuus. Ovipuhelinjärjestelmän lisäkamerat ovat korkealaatuisia analogisia kameroita, joilla lisätään kiinteistön turvallisuutta merkittävästi. Modulaariseen ulkoyksikköön voidaan suoraan liittää yksi lisäkamera ilman lisätarvikkeita. Yhteensä kameroita voidaan yhdistää 36 kappaletta.

20183_52243.jpg
20183_52242.jpg

Liitä ovipuhelin helposti kotiautomaatioon

Ovipuhelinjärjestelmä on helposti liitettävissä ABB-free@home-kotiautomaation tai KNX-taloautomaation kanssa. Koti- ja taloautomaatiojärjestelmät lisäävät kiinteistön turvallisuutta entisestään ja parantavat asumismukavuutta. myABB Living Space -sovelluksen kautta pystyy etävalvomaan kameroiden avulla kiinteistöllä liikkuvia henkilöitä.

Lataa esimerkkijärjestelmät ja katso asennusvideot

Ovipuhelinjärjestelmä helpottaa oven avaamista tilanteissa, joissa ovelle pääsy jostain syystä on hankalaa.
Ovipuhelinjärjestelmä helpottaa oven avaamista tilanteissa, joissa ovelle pääsy jostain syystä on hankalaa.
Info

Info

Tule ABB:n urakoitsijakumppaniksi

ABB rakentaa uutta yhteistyömallia sähköurakoitsijoiden kanssa. Alussa kumppanuus keskittyy ABB-free@home-kotiautomaatioon, laajentuen myöhemmin muihin ABB:n tuotteisiin. Kumppanuus parantaa loppuasiakaspalvelua, helpottaa kotiautomaation hankintaa ja tarjoaa hyötyjä sekä loppuasiakkaalle että ABB:lle ja urakoitsijalle.

Hyödyt kumppanille: ABB tukee kumppaneitaan mm. antamalla näkyvyyttä omissa kanavissaan ja sisällöissään, sekä tarjoamalla koulutuksia ja materiaaleja urakoitsijan tueksi kotiautomaation myynnissä, toteutuksessa, käytössä ja huollossa sen koko elinkaaren ajan.

Kumppaniurakoitsijat saavat käyttöönsä ABB:n Proservice-portaalin, jonka avulla he voivat etänä tukea asiakkaita käyttöönotossa, muutosten teossa ja huollossa.

Yhdessä palvelemme kuluttaja-asiakkaitamme paremmin.

ABB Oy
Talo
kodinohjaus
automaatio
turvallisuus
Kiinnostuitko? Tilaa RakentajaPRO-uutiskirje
Alan uutisia, tutkimuksia, tuotetietoa, asiantuntijahaastatteluja, keskusteluja – RakentajaPRO:n uutiskirjeessä saat kerran viikossa sähköpostiisi koosteen rakentamisen ammattilaiselle ajankohtaisista aiheista. Uutiskirje on maksuton.

Aiheeseen liittyvää

20212_68683.jpg
Tyylikkäät asennuskalusteet helposti asentaen kohteeseen kuin kohteeseen
ABB:n Impressivo asennuskalusteet on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja rakennuksiin sekä suomalaiseen asennuskulttuuriin. Kalustesarjalla toteuttaa kaikenkokoiset kodit kuin haastavammatkin liikerakennukset ja julkiset kohteet. Asennuskalusteemme ovat huolellisesti suunniteltuja, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut. Ne ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa.
Ipad pöydällä
Tutustu ABB:n webinaaritarjontaan sähköalan ammattilaisille
Järjestämme koulutustilaisuuksia yrityksille ja sähköalan ammattilaisille, ja niiden sisältö on suunniteltu heidän tarpeisiinsa. Tulevat koulutukset löydät alta. Tutustu myös englanninkielisiin verkkokoulutuksiin sekä webinaaritarjontaamme!Tilaa Koulutukset ja webinaarit -uutiskirjeemme ja saat kutsun suoraan sähköpostiisi, kun uuden koulutuksen tai webinaarin ilmoittautuminen avataan. Uutiskirjettä käytetään ainoastaan koulutuksien ja webinaarien tiedottamiseen. Koulutukset ja webinaarit -uutiskirjeen avulla saat ajankohtaista tietoa ja varaat paikkasi tulevissa koulutuksissa ja webinaareissa.Tulevat koulutuksetABB-free@home kodin ohjaukseenABB-Welcome -ovipuhelinjärjestelmäKNX-taloautomaatioTUTUSTU WEBINAARITARJONTAAN
20218_72041.jpg
Uutta ratkaisua sähköautonlataukseen uudisrakentamisessa
Sähköautojen yleistyessä sähköautojen kotilataaminen nousee tärkeäksi aiheeksi uudisrakentamisessa. ABB:n kokonaisratkaisu sähköautonlataukseen auttaa uudisrakentajia varautumaan sähköauton kotilataamiseen, vaikka sähköautoa ei heti hankittaisikaan. Ratkaisu mahdollistaen sekä dynaamisen kuormanhallinnan että älykkään, turvallisen ja luotettavan lataamisen kotona.
villa miaelin etuovi on auki
Kotiautomaatio esteettömän arjen helpottajana – Mikaelin tarina
Esteetön ja itsenäinen elämä kotona on entistä saavutettavampi kotiautomaation avulla. Miten kotiautomaatiota voi käyttää arjen helpottamiseen ja itsenäisyyden tukemiseen?Villa Mikael ja sen ABB-free@home -kotiautomaatiojärjestelmä ovat erinomainen esimerkki siitä, miten älykäs teknologia voi tukea esteetöntä asumista ja tarjota aistiesteettömiä ratkaisuja kodinohjaukseen. Tämä älykäs koti mahdollistaa täysipainoisen ja turvallisen elämän omistajalleen.
äiti istuu olohuoneen lattialla ja lapsi hartioilla. molemmat katselevat tietokoneen ruutua
Kotiautomaation mahdollisuudet: Mitä kaikkea voit ohjata ja automatisoida kodissasi?
Moderni kotiautomaatio nostaa talon jälleenmyyntiarvoa, lisää turvallisuutta sekä asumismukavuutta. Siksi kotiautomaatio halutaan tuoda myös lisäarvoksi talopaketteihin. Talotehtaan pilottikohteissa on käytetty ABB-free@home-kotiautomaatiota.
20221_76557.jpg
Paina nappia, kun haluat kahvia - älykoti hoitaa loput
Arkiaamuna jokainen säästetty hetki on kullanarvoinen. Kaipaisitko sinäkin joskus pikku apulaisia, jotka muistaisivat, kun sinä unohdat, ja ehtisivät, kun sinulla on liian kiire? Älykodissa nämä tekniset ratkaisut tekevät arjestasi helpompaa ja turvallisempaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton