Keittiöön päivitystä

Kaipaako keittiösi päivitystä? Uusi keittiö putkiremontin yhteydessä

Kaupunkikeittiössä korostuvat nyt teknologia ja tuoreus. Omaan keittiöön halutaan yhä enemmän tämän päivän trendejä huokuvia innovaatioita. Pieneltäkin keittiöltä vaaditaan parempia toiminnallisuuksia ja yksilöllisten tarpeiden huomioimista. Keittiöremontissa on hyvä huomioida arjen muuttuneet tarpeet.

Innovatiiviset säilytysratkaisut

A la Carten uusi Urban-keittiö on suunniteltu kaupunkikeittiön tarpeisiin. Liiketunnistimella varustetut led-spotit syttyvät keittiöön astuttaessa. Nouseva kulmamekanismi hyödyntää kulmat säilytystilana aivan uudella tavalla. Napin painalluksella kulman sisältä nousee taso, jolla voi säilyttää keittiön pienkoneita. Maadoitettu pistorasia ja automaattinen valaistus tekevät koneet heti käyttövalmiiksi. Keittiön teknisiä yksityiskohtia täydentää Found-seinäkaapin takaosasta laskeutuva lokerikko, joka tuo keittiövälineet esiin napin painalluksella.

Piiloon ja esille -toiminnallisuuksien avulla pienemmässäkin keittiössä säilyy linjakkuus, mutta tarvittaessa keittiövälineet ovat esillä napin painalluksella.Piiloon ja esille -toiminnallisuuksien avulla pienemmässäkin keittiössä säilyy linjakkuus, mutta tarvittaessa keittiövälineet ovat esillä napin painalluksella.

Tuoreutta ja vähemmän hävikkiä

Teknologian rinnalla nykytrendeissä korostuvat ympäristöystävällisyys, tuoreus ja itse tehty. Urban-keittiössä voi yhtä aikaa hifistellä automatisoiduilla toiminnoilla, vähentää hävikkiä oikeaoppisilla säilytysratkaisuilla sekä panostaa tuoreuteen.


Lue lisää Urban Gardenista


Tilaa maksuttomia esitteitä

Urban Garden -tuoteperhe antaa yrteille suotuisat kasvuolosuhteet, ja keittiöön voi perustaa vaikka oman yrttitarhan!Urban Garden -tuoteperhe antaa yrteille suotuisat kasvuolosuhteet, ja keittiöön voi perustaa vaikka oman yrttitarhan!

Keittiö kannattaa uusia putkiremontin yhteydessä

Keittiöön on nykyisin saatavilla useita elementtejä, jotka parantavat keittiön toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta, ulkonäöstä puhumattakaan. Uusittu keittiö nostaa asunnon arvoa. Jos taloyhtiössä on suunnitteilla putkiremontti, kannattaa keittiöremontti ottaa jo ajoissa puheeksi osana projektia. Tämä antaa osakkaille mahdollisuuden päivittää keittiönsä tähän päivään yksillä remonttipölyillä.

Parhaimmillaan keittiön uusiminen vaikuttaa positiivisesti osakkaiden putkiremonttiin suhtautumiseen, sillä uuden keittiön hankinta ja suunnittelu herättää helposti osakkaiden kiinnostuksen. Mieltä askarruttavien asioiden, remonttipölyjen ja evakossa asumisen, sijaan remontista tulee mukava projekti, josta jää konkreettinen muisto vielä vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää >>

Jätä yhteydenottopyyntö


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
1.10.2018