Terassitakka oli aivan mahtava hankinta

Terassitakka oli aivan mahtava hankinta

Schiedel Terassitakan ansiosta ulkoterassin sohvaryhmästä on tullut eteläsuomalaisen pariskunnan toinen olohuone, jossa viihdytään lähes ympäri vuoden.

–Terassitakka on ollut pihahankinnoistamme ehdottomasti kaikkein paras, Paula Leppisaari painottaa.

Schiedelin terassitakka pystytettiin modernin kivitalon pihalle alkukesästä 2017.

Laaja, viihtyisä terassialue on osittain katettu. Sohvaryhmä sijaitsee katoksen alla. Paulan mukaan infrapunalämmittimetkään eivät riittäneet pitämään terassin toisessa päässä sijaitsevaa sohvaryhmää lämpöisenä viileinä kesäiltoina. Niitähän Suomessa riittää. 

Schiedel Terassitakan ansioista ruokailuryhmää voi käyttää mukavasti myös viileämmällä säällä.Schiedel Terassitakan ansioista ruokailuryhmää voi käyttää mukavasti myös viileämmällä säällä.

Terassista ulko-olohuone

Pariskunta kokeili terassin käyttöajan pidentämiseksi erilaisia lämmitysratkaisuja ja kietoutui vieraineen huopiin, mutta valitettavan usein mukavaa iltaa oli siirryttävä viettämään liian nopeasti sisätilojen lämpöön. Terassitakka toi tullessaan ratkaisun ongelmaan.

–Olemme nyt voineet istua ulkona mukavasti jo aikaisin keväällä, sillä lämpöä riittää hyvin koko katetulle terassialueella, Paula kertoo.

Parhaimmillaan Terassitakka on tietysti loppukesän pimenevinä iltoina rapukestien aikaan, kun se lämmön lisäksi tuo puutarhaan myös tunnelmaa.

Takkatulen lämmön ansiosta terassin aktiivinen käyttöaika on itse asiassa venynyt miltei huomaamatta pitkälle lokakuuhun.

Paulan mukaan ulkosohvaryhmästä on terassitakan ansiosta tullut kuin toinen olohuone, johon iltaa on mukava mennä viettämään niin vieraiden kanssa kuin yksinkin, vaikka sää ei olisikaan aivan täydellinen.
 

Tehokas lämmittäjä

Hohkakivielementtitakka on tehokas lämmittäjä, sillä se siirtää kaiken lämmön säteilemällä sinne, missä sitä kaivataan.Hohkakivielementtitakka on tehokas lämmittäjä, sillä se siirtää kaiken lämmön säteilemällä sinne, missä sitä kaivataan.

–Viime kesä oli säiden suhteen usein surkea. Juhannuksena istuimme vieraiden kanssa ulkona +13-asteen lämmössä vesisateessa, mutta Terassitakan ansiosta meitä ei ainakaan palellut, Paula nauraa.

Hohkakivielementtitakka on todellakin tehokas lämmittäjä, sillä toisin kuin muut ulkotakat, se ei tuhlaa lämpöenergiaa takkarakenteen kuumentamiseen. Se siirtää kaiken lämmön säteilemällä sinne, missä sitä kaivataan.

Vuoden vaihteessa Terassitakka todisti hyödyllisyytensä myös talvioloissa, kun Paulan tasavuosisyntymäpäiviä juhlittiin sen verran suurella joukolla, että myös ulkotilat oli saatava käyttöön.

–Takkatulen ansiosta myös terassi oli käytössä. Uskomattoman hyvin lämpöä riitti myös talvella.

Paula on valmis allekirjoittamaan tuleen tuijottelun terapeuttiset vaikutukset. Ilta hujahtaa elävää tulta katsellessa kuin huomaamatta ja olo on takuuvarmasti rentoutunut, kuin paremmankin loman jäljiltä.

Paulan mukaan myös pariskunnan Terassitakkaan tutustuneet vieraat ovat järjestään siihen myös ihastuneet.

–Terassitakka on kyllä ollut aivan mahtava hankinta!
 

Kahta mallia

Kestävästä ja pitkäikäisestä laavakivestä valmistettuja, CE-merkittyjä Schiedel Terassitakkoja on kahta mallia, M ja  XL.

Terassitakat toimitetaan valmiina paketteina. Paketeissa ovat kaikki tarvittavat osat: takan elementit, tulitiilet, tarvittavat kiinnitys- ja pinnoituslaastit sekä islantilaisesta laavakivestä valmistettava Schiedel Isokern-valmispiippu tarvikkeineen.

Schiedel Terassitakka on helppo pystyttää itse suoralle, tukevalle ja palamattomalle alustalle. Takkapaketissa on mukana yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Lista Schiedelin suosittelemista asentajista löytyy osoitteesta: www.schiedel.fi

Hyödynnä kesän kampanjaetu!

Nyt saat tilattua KingFire Terassitakan kampanjahintaan Rakentaja.fi verkkokaupasta elokuun loppuun asti.
 

KingFire M 30” 990 € 

KingFire XL 42” 1190 €

Lisäetuna paistoritilä - 50 % kampanjatakan ostajalle!


Tutustu ja tilaa


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
14.5.2018