Sähkötarjous - edullista sähköä

Sähkönkilpailutuksessa edulliset hinnat - isännöitsijöille uusi täyttöpohja


Rakentaja.fi-palvelussa on järjestetty sähkön hintakilpailutusta siitä asti, kun sähkön ostaminen miltä tahansa Suomessa sähköä myyvältä yhtiöltä tuli mahdolliseksi. Pääsääntöisesti kuluttajille tarkoitettuihin tarjouksiin on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa mahdollista tarttua myös taloyhtiöiden. Tästä syystä teimme uuden sopimuspohjan ajatellen isännöitsijöitä, joilla on useampia taloyhtiöitä hoidettavana. Uusi pohja helpottaa sopimustietojen täyttöä, mikäli haluaa tehdä useammalle taloyhtiölle sopimuksen samaan aikaan.

Tarkista sähkötarjous tästä ja tee taloyhtiölle sopimus... (yksittäiseen asuntoon voi tehdä sähkösopimuksen täällä)

Järjestyksessään 42. sähkön joukkokilpailutuksemme voitto jakaantui viidelle eri sähköyhtiölle. Kilpailu oli jälleen tiukka. Voittajiksi nousivat tällä kertaa Korpelan Energia, Kymenlaakson sähkö, Nordic Green Energy, Oulun Sähkönmyynti ja Pori Energia.

Tarjous on tarkoitettu niille, joiden sähkösopimus päättyy viimeistään 18.12.2018. (Korpelan Energian tarjoukset koskevat niitä, joilla sopimus päättyy 31.12.2018 mennessä). Uudet hinnat astuvat voimaan nykyisen sopimuskauden päätyttyä. Luonnollisesti tarjoukseen voivat tarttua myös ne, joilla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus. Tällöin uudet hinnat astuvat voimaan, kun tarjous on ehditty käsitellä ja irtisanomisaika on päättynyt.


Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, pienyritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto, jonka lisähinta määräytyy tarjouslaskurin valitseman yrityksen hinnaston mukaan, mikäli sellainen tämän tarjouksen yhteydessä on mahdollista valita. Pori Energian ja Nordic Green Energyn sähkö on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä ja on tarjolla ilman lisähintaa.

Sähkötarjouksen ehdot tiivistetysti

  • Sähkön hinta pysyy kiinteänä 24 kuukautta
  • Nykyisen määräaikaisen sähkösopimuksen on päätyttävä viimeistään 18.12.2018
  • Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, pienyritykset kuin taloyhtiötkin
  • Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A
  • Tarjoushinnat sisältävät alv:n
  • Kaikki mukana olevat yhtiöt tekevät tarvittaessa sopimuksen myös asiakkaan pientuotannosta ylijäävän sähkön ostosta.


Sähkötarjous on voimassa 17.9.2018 klo 24:00 asti.Tarkista sähkötarjous tästä ja tee sopimuksia...Lisätietoa sähkötarjouksista Rakentaja.fi-sivustolta...

 

 

 

Ole tarkkana antaessasi tietoja!

Yhteys on salattu joten sivuille tehdyt täytöt eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille. Saadut tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

Tarkista että sähköpostiosoitteesi tulee kirjoitettua oikein, sillä sopimusilmoituksesi jälkeen saat sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa vahvistuksen sopimusilmoituksesi vastaanotosta. Jos sitä ei kuulu ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tarkista myös että Y-tunnuksesi ja taloyhtiön Y-tunnus on ilmoitettu oikein sillä virheellisillä tai puutteellisilla tunnuksilla tehty ilmoitus ei mene sähköyhtiöiden järjestelmässä eteenpäin.

Sähköisin ja lämpimin terveisin

Tapio Näslund

tapio.e.naslund@rakentaja.fi

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
30.8.2018